728 x 90

نطق قالیباف و وضعیت وخیم و از هم‌گسیخته رژیم

مجلس یازدهم ارتجاع
مجلس یازدهم ارتجاع

همان‌طور که انتظار می‌رفت مجلس ارتجاع در روزهای اولیه تشکیل خود تبدیل به صحنه هجوم عناصر باند خامنه‌ای علیه دولت روحانی شد.

پاسدار قالیباف در اولین نطق خود دولت روحانی و مدیریت آنرا مورد حمله قرار داد و آنرا «به‌هم ریخته» و «آشفته» نامید و سیاست خارجی او را «راهبرد مذاکره و سازش با آمریکا» و «بی‌حاصل و پرضرر» خواند.

دولتی که از نظر قالیباف تمرکز و نگاهش رو به بیرون و فاقد «الگوی مدیریت جهادی» مورد نظر ولی‌فقیه ارتجاع است.

قالیباف هم‌چنین بر سیاست علی خامنه‌ای مبنی بر صدور ارتجاع و تروریسم و بر هماهنگی سیاست مجلس با خامنه‌ای تأکید کرد.

روزنامه وطن امروز از باند خامنه‌ای سخنان قالیباف را «بیانگر تغییر رویکرد مجلس نسبت به دولت حسن روحانی» دانست و در ادامه نوشت: «بازگشت مجلس به جایگاه اصلی خود به‌عنوان نهاد بازدارنده نسبت به بی‌تدبیریهای قوه مجریه و هم‌چنین تصمیم‌ساز در عرصه مدیریت کشور» است.(وطن امروز ۱۲خرداد ۹۹)

اضافه بر قالیباف بسیاری از نمایندگانی هم که طی چند روز گذشته در مجلس و در خارج از آن در مورد دولت روحانی اظهارنظر کرده‌اند، به‌قول روزنامه آرمان در جهت «تخریب دولت» صحبت کرده و «شروع به تیکه‌پرانی به رئیس‌جمهور و هیات د‌ولت کرده» و «بدوبیراه» نثار روحانی و دولتش کرده‌اند.(آرمان ۱۲خرداد ۹۹)

آخوند ناصر موسوی لارگانی عضو هیئت‌رئیسه مجلس، دولت روحانی را دولتی خواب‌آلود نامید که «دیر از خواب بیدار می‌شود».(خبرگزاری مجلس ۱۱خرداد ۹۹)

روزنامه آفتاب یزد نطق قالیباف در مجلس را «همسان با ویژگی‌های شخصیتی» او دانسته که «عادت به نسخه پیچی‌های کلان در همه ابعاد» دارد و «حالا در جایگاه ریاست مجلس فرصت برای چنین رویه‌ای بسیار بیشتر مهیا شده است». نویسنده آفتاب یزد نطق دیروز قالیباف را «تعیین استراتژی» توسط او نامید.(آفتاب یزد ۱۲خرداد ۹۹)

هم‌چنین مواضع سایر نمایندگان مجلس را هم باید در راستای خط انقباضی دانست که پیش از این علی خامنه‌ای در دیدار با نمایندگان باندهای به‌اصطلاح دانشجویی وابسته به خود در رابطه با «دولت جوان» اعلام و شاخص چنین دولتی را نیز «حاج قاسم» هلاک شده معرفی کرد.

در مقابل رسانه‌های باند روحانی ابراز امیدواری می‌کنند که مجلس جدید و پاسدار محمدباقر قالیباف به‌عنوان رئیس آن از اظهارنظرهای اینچنینی پرهیز کنند، و در راه تعامل با دولت روحانی قدم بردارند.

اگر قرار بود که مجلس یازدهم رژیم در همگامی و همراهی با دولت ورشکسته روحانی گام بردارد، شورای نگهبان کاندیدهای باند روحانی را قلع و قمع نمی‌کرد، و کاری نمی‌کرد که عده‌یی از اعضای این باند در مجلس دهم قبل از این‌که تیغ حذف شورای نگهبان بر سرشان فرود آید، از کاندید شدن خودداری کنند.

در همین رابطه روزنامه ابتکار دیگر رسانه وابسته به باند روحانی با عنوان «مخاطرات تک صدایی در قدرت» به صراحت اعتراف می‌کند: «خیز اصول‌گرایان به‌منظور دستیابی به قدرت که از اعتراضات دیماه ۱۳۹۶ آغاز شد، احتمالاً در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ به خط پایان خواهد رسید. آنها در تلاش‌اند تا با استفاده از امکانی که حضور نمایندگانشان در مجلس برای این جریان ایجاد می‌کند، کرسی ریاست‌جمهوری را هم از آن خود کنند».(ابتکار ۱۲خرداد ۹۹)

بنابراین انتخابات مجلس که به حذف باند رقیب از آن منجر شد و قالیباف بر کرسی ریاستش نشست، دقیقاً امری دیکته‌شده از طرف شخص خامنه‌ای برای یکدست کردن نظام و بستن شکاف‌های درونی آن است.

اما واقعیت این است که این خط هیچ دردی را از دردهای بی‌درمان این نظام و ولی‌فقیه مفلوک آن علاج نخواهد کرد. در کنار بحرانهای سنگین اقتصادی و اجتماعی و سیاسی از هم‌اکنون مشخص است که مجلس انقباضی دقیقاً تضادها و بحرانها در رأس نظام را تشدید خواهد کرد، امری که به نفع مردم و مقاومت مردم ایران خواهد بود و پیشاپیش روشن است خامنه‌ای که هدفش از یکدست کردن مجلس ارتجاع و در پیش گرفتن خط انقباض، مقابله با خیزش و قیام محتوم مردم ایران یا مهار و کنترل آن است، راه به جایی نخواهد برد.

خصوصا آن‌که مقاومتی هوشیار و حاضر در صحنه وجود دارد که در پیوند با مردم و جوانان شورشی تمامی تحولات را به سمت نفی کامل دیکتاتوری مذهبی سمت و سو می‌دهد.

بی‌دلیل نیست که پاسدار قالیباف در اولین موضع‌گیری‌اش در مجلس ارتجاع غیظش را نسبت به مقاومت ایران و مجاهدین ابراز داشت و گفت مجلس «در مرزبندی با جریان معاند و منافق داخلی، تعارف نمی‌کند».(تلویزیون شبکه خبر ۱۱خرداد ۹۹)

خامنه‌ای هم در سخنانش خطاب به عناصر باندش در دانشگاه از جذب جوانان به مجاهدین و آرمان آنها ابراز وحشت کرد و گفت: «همه به‌این توجه داشته باشند که آنها روی جوان ما کار می‌کنند، آنها سعی می‌کنند که از جوان ما سوءاستفاده کنند، آنها این را دنبال می‌کنند و برای این برنامه‌ریزی می‌کنند برنامه‌ریزی می‌کنند. . . هر چه می‌توانید جبهه انقلاب را گسترش بدهید، یارگیری کنید؛ البتّه منظورم جذب منافق نیست».(سایت خامنه‌ای ۲۹خرداد ۹۹)

واقعیت این است که مردم ایران چند سال است که نظام ولایت فقیه با تمام باندهایش از به‌اصطلاح اصول‌گرا و اصلاح‌طلب را تعیین‌تکلیف کرده‌اند و در قیامهای سال۹۶ و ۹۷ و ۹۸ خود به رساترین شکل آن را فریاد کرده و قیمت آن را دادند. بنابراین این تمهیدات ناگزیر از جانب خامنه‌ای به‌مثابه تلاشهای غریقی است که به هر حشیشی متوسل می‌شود ولی نهایتاً غرق خواهد شد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a013fd14-7208-492c-bcf5-444adb3e6979"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات