728 x 90

نمایش سوخته در جریان رأی‌گیری وزرای جدید دولت حسن روحانی!

فساد نهادینه شده و نمایش سوخته رای‌گیری
فساد نهادینه شده و نمایش سوخته رای‌گیری

نمایش به‌اصطلاح رأی اعتماد مجلس ارتجاع به ۴وزیر روحانی به قدری لورفته و سوخته بود، که علاوه بر باند رقیب، صدای باندهای هم‌سو با روحانی را هم درآورد و به فاش‌گویی‌هایی رو آوردند و حرفهایی زدند که گوشه‌یی از عملکرد باندهای حاکم را نشان می‌دهد.

 

باندهای حاکمیت دست یکدیگر را رو می‌کنند

باندهای حاکمیت دست یکدیگر را رو می‌کنند

 

سایت مشرق از باند خامنه‌ای، توئیت یک کاربر را انتشار داد که نوشته بود: «این اتفاق باحال یادتون باشه، مجلس الآن به کسی رأی اعتماد داد که خود اون فرد دیروز گفت تماس گرفتن بهم گفتن تو چند ساعت یه برنامه بنویس، منم چی بنویسم؟ ۲صفحه A۴ هم نشد. اون فرد الآن مسئول راههای کشور(هوایی، زمینی، ریلی) و مسکن و شهرسازی کشور شد».

این اظهارات نشان‌دهنده دستپاچگی دولت روحانی برای گذاشتن یک مهره به‌جای وزیر قبلی است.

وطن امروز از باند خامنه‌ای هم در شماره ۷آبان ۹۷ در مطلبی با عنوان «انتظار معجزه از وزرای جدید کابینه روحانی نداشته باشید» نوشت: «فرمالیته‌ترین جلسه رأی اعتماد شامگاه شنبه برگزار شد و روند بررسی صلاحیت وزرا نشان داد که قرار نیست اتفاق خاصی در اقتصاد بیفتد...».

روزنامه آرمان از باند روحانی هم در ۷آبان ۹۷ در مقدمه گفتگو با آخوند اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست‌جمهوری، نوشت: «جالب‌تر این‌که وزیری که تا دیروز در آستانه استیضاح نمایندگان قرار داشت و اگر در صحن علنی حضور پیدا می‌کرد احتمال رأی‌آوری استیضاحش بسیار بالا بود، هنگامی که برای یک وزارتخانه دیگر معرفی شد با رأی مثبت ۱۹۵نماینده مواجه شد. اتفاقی عجیب که بیش از آن که امیدوار‌کننده باشد نشان می‌دهد رویکرد تصمیم‌گیری در مجلس، وضعیت نگران‌کننده و غیرعلمی دارد و بیشتر متکی بر لابی‌ها و تصمیمات سلیقه‌ای و لحظه‌ای است».

آش این نمایش به‌قدری شور بود که آخوند اکرمی از باند خود روحانی گفت: «مشخص نیست که چرا به آقای اسلامی که تنها استاندار بوده و حتی یک روز نیز در وزارت راه و شهرسازی فعالیت نکرده رأی داده‌اند. از سوی دیگر چطور ممکن است مجلس به‌دنبال استیضاح وزیری باشد اما به‌یکباره برای یک وزارتخانه دیگر به وی ۱۹۵رأی بدهد؟ این سؤال بزرگ و مهمی است که چرا مجلس تا به این اندازه در تصمیم‌گیریهای خود دچار مشکل شده است».

آخوند مصطفی درایتی از باند هم‌سو با روحانی هم اذعان کرد: «رأی اعتماد دادن یا ندادن یا استیضاح کردن بر اساس صلاحیت افراد پیش نمی‌رود و لابی‌ها و رفت و آمدهای افراد در این میان تاثیرگذار است».

علی ساری، عضو مجلس ارتجاع هم از بندوبست‌های پشت‌صحنه خبر داد و گفت: «فضای مجلس از چند روز قبل از رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی، به سمتی پیش رفت که تصمیم بر رأی‌آوری وزرای پیشنهادی بود».

ملاحظه می‌شود که هر دو باند معترف هستند که رأی و رأی‌کشی در رابطه با این وزرای دولت آخوند حسن روحانی فرمالیته بوده و سمت‌وسوی رأی و رأی‌کشی از قبل مشخص بوده است.

اکنون سؤال این است با توجه به اختلاف و جنگ‌وجدال بین باندهای رژیم در مجلس ارتجاع و تجربه‌های قبلی در زمینه رأی به وزرای دولت روحانی، چرا نمایندگان مجلس به وزرای جدید رأی اعتماد دادند؟ آن هم به فرمالیته‌ترین شکل که صدای مهره‌هایی را هم از هر دو باند در آورده است؟

واقعیت این است که این امر ناشی از موقعیت لرزان و خطیر نظام ناشی می‌شود که بیش از این تحمل تنش‌ و جنگ‌وجدال بر سر وزرا ندارد، و شاید هم به فرموده باشد که بخشی از نمایندگان باند خامنه‌ای نیز به‌رغم اختلاف منافع و جدال با روحانی و دولتش به ناگزیر به آنها رای دادند.

عطف به این موضوع روزنامه جهان صنعت از باند روحانی نوشت: «گمانه‌زنیها پیرامون سبقت روابط بر ضوابط را چندین برابر می‌کند». این بخشی از نوشته جهان صنعت در مورد تأیید صلاحیت محمد شریعتمداری با توجه به چپاولهایش در وزارت صنعت، برای وزارت کار است.

یعنی با وجود این‌که نمایندگان مجلس هم به دزدی‌های او اشراف دارند، اما در اثر «سبقت روابط» ناگزیر شدند در شرایط فعلی که حاکمیت در خطر و بن‌بست است به وزارت او در وزارت کار تن بدهند.

ضمنا این امر نیز ناشی از بن‌بست رژیم در زمینه جانشین‌سازی مهره‌هایش است که آخوند اکرمی از آن به‌عنوان قحط‌الرجال نام می‌برد و در این رابطه می‌گوید: «به تجربه مشاهده کرده‌ام که هر زمان نمایندگان به یک وزیر رأی اعتماد نداده‌اند وزیری که به جای وی معرفی می‌شود ضعیف‌تر از قبلی است. به همین دلیل نیز نمایندگان احساس می‌کنند در شرایط کنونی باید به وزرای پیشنهادی روحانی رأی اعتماد می‌دادند».

یک موضوع دیگر را هم نباید از نظر دور داشت که در رژیم آخوندها این دزدها و غارتگران حکومتی هستند که در نهایت به مناصب دولتی گمارده می‌شوند. بنابراین در نظام به بن‌بست رسیده آخوندی که قدرت جانشین‌سازی مهره‌هایش را هم از دست داده و در قحط‌الرجال این حاکمیت، چه کسانی بهتر از نفرات موجود هستند؛ کسانی که سرسپاری‌شان را به نظام آخوندی در تمام زمینه‌ها از جمله سرکوب به‌اثبات رسانده‌اند.

به‌نوشته روزنامه جهان صنعت «ضوابط» آن‌چنان‌که این روزنامه باند روحانی با اشاره به سوابق چپاول محمد شریعتمداری در وزرات صنعت نتیجه گرفت: «پذیرش عملکرد مجلس... بسیار دشوار است و گمانه‌زنی‌ها پیرامون سبقت روابط بر ضوابط را چندین برابر می‌کند. در چنین شرایطی... دیگر نمی‌توان انتظار ابراز اعتماد همه‌جانبه در جامعه را داشت».

این روزنامه در پایان افزوده است: «به‌نظر می‌رسد حسن روحانی در امتداد ادبیات رئیس دولت نهم گام برمی‌دارد و نه‌تنها مرهمی بر زخم معیشت نمی‌گذارد بلکه نمک بر آن پاشیده و دلواپسی‌های جامعه را چندین برابر می‌کند».(جهان صنعت ۷آبان ۹۷)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/be827cde-d80e-4428-8db4-31cf24da561c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات