728 x 90

هراس از «شورش‌های شهری» در «تابستان ۲۰۲۰»

هراس از «شورش‌های شهری» در «تابستان ۲۰۲۰»
هراس از «شورش‌های شهری» در «تابستان ۲۰۲۰»

اوضاع انفجاری جامعه و نفرت مردم از حاکمیت و باندهای آن این روزها موضوع بحث و بررسی و البته هراس رسانه‌های هر دو باند رژیم است.

مشکلاتی نظیر گرانی مسکن، نان، تخم‌مرغ و سایر مایحتاج سفره‌های مردم محروم فقیر در کنار سیاست ضدمردمی رژیم در برابر ویروس کرونا طاقت مردم را طاق کرده است

روزنامه اقتصاد سرآمد ضمن اشاره به گرانی‌های سرسام‌آور و انفجار قیمتها و سختی‌هایی که این وضعیت برای مردم به‌وجود آورده است، برای مردم فقیر و محروم اشک تمساح ریخته و آرزوی «کمی هوای تازه برای زندگی» آنها کرده است.

در توصیف شرایط سخت معیشتی مردم، مقاله‌نویس اقتصاد سرآمد نوشته است: «دلار ۲۱هزار تومن، سکه ۱۰میلیون تومن، تخم‌مرغ شانه‌ای ۴۰هزار تومن، کرونا در ترک تازی و انفجار پشت انفجار در ایران… مملکت روزهای عجیبی را دارد می‌گذراند؛ انفجارهای عجیب در همه چیز و در همه ساحتهای زندگی… چرا اوضاع جوری شده که انگار عنان همه چیز از کف رفته باشد؟ می‌پرسند رئیس‌جمهور دارد چکار می‌کند؟ وزرا دارند چکار می‌کنند؟ واقعاً اینها اگر سؤال‌های ساده‌ای هستند اما چرا جوابی برایشان پیدا نمی‌شود».

این روزنامه حکومتی برای این‌که در جنگ‌وجدال باندی خامنه‌ای و باندش را در ببرد طبعاً اشکال را در ناکارآمدی و درماندگی دولت روحانی جستجو می‌کند و می‌افزاید: «این حجم از ناکارآمدی در بعضی حوزه‌های معمولی، آن‌قدر عجیب است که باید ناباورانه بنشینی و تماشا کنی که چرا مثل بختک افتاده روی بخت یک ملت و مثل خوره دارد روح اش را-به قول هدایت - می‌خورد و می‌تراشد».

اما کیست که نداند بختک نظام ولایت ربطی به این باند و آن باند ندارد بیش از ۴۰سال است با ریاست انواع و اقسام جانوران حکومتی از باند خامنه‌ای گرفته تا باند موسوم به اصلاح‌طلب در رأس نظام، همواره آسمان ایران‌زمین و مردم ایران رنگ نکبت و سیاهی آخوندها را بازتاب می‌کرده است.

نویسنده مقاله مربوطه هم دارد همین واقعیت را اعتراف می‌کند و در شگفت است که وضعیت نظام و شرایط انفجاری جامعه «آنقدر عجیب» است که «سالم‌ترین ذهن ها هم گاهی به توهم می‌افتند. چه شده؟چه خبر است؟». (روزنامه اقتصاد سرآمد ۱۵تیر ۹۹)

پاسخ سؤال نویسنده که «چه شده و چه خبر است» بسیار روشن است. پاسخ در یک جمله این است که نظام ولایت در بن‌بست و در موقعیت سرنگونی قرار دارد و جامعه در اوج نفرت انفجاری از تمامیت حاکمیت غاصب.

تحولات و اتفاقاتی که سردمداران و مهره‌های حکومتی از جمله نویسنده مربوطه را شگفت‌زده کرده، تماماً از علایم واضح دوران سرنگونی است.

یکی از عناصر باند مغلوب از هم‌اکنون نشانه‌های انفجار خشم مردم در روز انفجار بزرگ را دریافته و ضمن نگرانی از وقوع چنین روزی در تابستان ۲۰۲۰ در روزنامه حکومتی مستقل نوشته است: «آن چیزی که ایران [بخوانید نظام آخوندی] در تابستان ۲۰۲۰ نگران آن است، شورشهای شهری است. با توجه به فقر گسترده، شیوع کرونا و جمعیت فقیر مستأصل که هیچ راه‌حلی برای آن یافته نشده، باید نگران بود. هر چند برخی از مسئولان هم این هشدار را داده‌اند. برخی از نشریات منتسب به جناح قدرتمند هم نسبت به این موضوع هشدار داده‌اند».

این مهره حکومتی زمینه‌ساز «تابستان ۲۰۲۰» را «مشکلات معیشتی، فرهنگی، اجتماعی و زیستی، مشکلات محیط‌زیست تشدید شده» می‌داند که در این رابطه «مردم نمی‌توانند زندگی سالم داشته باشند» و هم‌چنین از بحرانهای فراگیر حاکمیت صحبت می‌کند که «سال گذشته مرکز استراتژیک ریاست‌جمهوری حدود ۱۰۰ بحران پیش روی کشور را پیدا و لیست کرده بود». (روزنامه مستقل ۱۵تیر ۹۹)

آنها به‌وضوح علایمی از تغییر تعادل‌قوا به نفع مردم را دریافته‌اند که نسبت به سرنوشت نظام این‌چنین به سیم آخر زده و آنچه را که نباید بگویند و مصلحت نیست که بگویند با زبان اشهد می‌گویند و به آن اعتراف می‌کنند.

آنجایی هم که بر ضرورت رسیدگی به معیشت مردم تأکید می‌کنند، نگرانی از قیام و شورش ارتش گرسنگان و سایر اقشار محروم است که در این حاکمیت همه چیز خود را از دست داده، و جز پاره کردن زنجیر فقر و ستمی که این حاکمیت چهار دهه است بر آنها تحمیل کرده راه دیگری در برابر خود نمی‌بینند.

این مردم به جان آمده با گوشت و پوست خود لمس کرده‌اند که این حاکمیت نه می‌خواهد و نه می‌تواند و نه توان دارد که مشکلات و بحرانهای گریبانگیر آنها را حل کند، لذا خواستار سرنگونی آن هستند.

بی‌دلیل نیست که پاسدار علیرضا علوی تبار یکی از سرکردگان سپاه در دهه شصت و یکی از عناصر باند مغلوب با بیان خاص یک مهره حکومتی به «از خود بیگانگی [بخوانید از حاکمیت بیگانگی]» و «قهر سیاسی» مردم از نظام اعتراف می‌کند، و نگران است که اگر «وضعیت همین طور ادامه پیدا کند» و مردم به‌پا خیزند «انقلاب یا فروپاشی» نظام رخ می‌دهد «که باید با تمام قوا جلویش را بگیریم».

او نگران بروز قهر انقلابی مردم علیه حاکمیت و براندازی آن است و پیش‌بینی کرده است: «اگر خشونت انقلابی در ایران شروع شود مثل انقلاب اسلامی نخواهد بود» (سایت اعتماد آنلاین ۸تیر ۹۹)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/eeff587b-d4da-422b-b29f-3f17412ba2e4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات