728 x 90

هراس نظام آخوندی از زنان و مقاومت آنان

مقاومت زنان در مقابل نیروی انتظامی
مقاومت زنان در مقابل نیروی انتظامی

سرکوب مردم اهرم اصلی حاکمیت آخوندی برای بقای حکومت ننگینش در ۴دهه گذشته بوده است. در این میان سرکوب گسترده زنان به بهانه‌های واهی و آخوند‌ساخته عفاف و حجاب و... یکی از ابزارهای جدی ایجاد ارعاب و فشار و وحشیگری در نظام زن‌ستیز آخوندی در جامعه بوده است.

به اعتراف سرکردگان نظام موضوع سرکوب و سانسور زنان نه یک مسأله اخلاقی و اجتماعی که عمیقاً امنیتی و برای نظام حیاتی است و به همین علت موضوع تحمیل حجاب اجباری و...آن‌چنان اهمیت دارد که رژیم ۲۶نهاد و گشت برای کنترل زنان راه انداخته است.

این نهادها و گشتهای امنیتی و انتظامی، زنان را در خیابان‌ها و معابر تمامی شهرها و حتی در مواردی در خانه‌هایشان تحت تعقیب قرار داده و از هیچ وحشیگری در حق آنها دریغ نکرده‌اند.

البته در مقابل وحشیگری رژیم و مامورانش زنان نیز به مقابله برخاسته، در مواردی مأموران گشت را گوشمالی داده و در بسیاری موارد، با حمایت مردم حاضر در صحنه، آنها را مجبور به عقب‌نشینی کرده‌ به‌نحوی که

تاکنون بسیاری از طرح‌های رژیم را با شکست مواجه ساخته‌اند.

آه و فغان مهره‌های حکومتی از گوشمالی شدن مأموران امر به معروف و نهی از منکر آخوندی ناشی از شکست همین طرح‌ها و گسترش مقاومت زنان است.

اما از آنجا که موضوع سرکوب با ماهیت رژیم عجین است و برای رژیم زن‌ستیز آخوندی، مسأله زنان و نحوه حضورشان در جامعه (حجاب و نحوه پوشش) امنیتی و حیاتی است باز هم در راستای پیش برد خط انقباضی ولی‌فقیه بر سرکوب بیشتر زنان تأکید می‌شود و اخیراً یک دور دیگر از سرکوب و بگیر و ببندد زنان را راه انداخته‌اند.

 

تأکید سرکردگان قضاییه بر سرکوب مردم

آخوند اژه‌ای سخنگوی و معاون قوه قضاییه رژیم از برنامه قضاییه برای مقابله با مردم به‌ویژه زنان به بهانه حمایت از«آمران به معروف و ناهیان از منکر» خبر داد و گفت «برنامه داریم به‌صورت عملی‌تر و جدی‌تر از آنان حمایت کنیم، همچنین از کسانی که امنیت مردم(بخوانیدامنیت نظام) را به خطر می‌اندازند».(خبرگزاری میزان ۲۸خرداد ۹۸)

آخوند ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه هم بر «وظیفه دولت، پلیس و دستگاه قضایی» بر «حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» تأکید کرد.

در این رابطه رئیسی گفت «به موجب قانون دستگاه قضایی و دستگاه انتظامی در کشور موظف است از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت کنند». (تلویزیون شبکه خبر ۲۰خرداد ۹۸)

آخوند منتظری دادستان کل رژیم «بدحجابی وبی حجابی» را «خط قرمز نظام» دانست و در این رابطه تأکیدکرد «دستگاه قضا در برابر موضوع بی‌حجابی و بدحجابی کوتاه نخواهد آمد» (خبرگزاری مهر ۳۰خرداد ۹۸)

 

دو رسوایی بزرگ

اما با وجود تأکیدات سردمداران قوه قضاییه بر حمایت از«آمران به معروف» هنگام برخورد مأموران گشت با زنان، سنگ آنان به تیر می‌خورد و برخوردشان با زنان به یک رسوایی تبدیل می‌شود.

یکی از این موارد برخورد یک زن بسیجی با یک خانم در شمال کشور بود که به یک رسوایی برای حاکمیت منجرشد.

مورد دیگر برخورد نیروی انتظامی با یک دختر در تهران پارس است که این مورد هم به یک فضحیت و بی‌آبرویی برای رژیم آخوندی تبدیل شد‌ه است.

ماجرا از این قرار است که یک مأمور جنایتکار نیروی انتظامی با برخورد وحشیانهٔ پاسداری دختر جوانی را به جرم آخوند‌ساخته بدحجابی به داخل خودرو پلیس منتقل می‌کند.

ویدئوی این برخورد در بین مردم و فضای مجازی بازتاب وسیعی داشت و حتی در سطح جهانی نیز به یک رسوایی بزرگ برای رژیم زن‌ستیز آخوندی تبدیل شد.

 

نگرانی نمایندگان مجلس ارتجاع

رسوایی به حدی است که تعدادی از نمایندگان مجلس ارتجاع، سخنگوی نیروی انتظامی و مقاماتی از دولت روحانی از جمله وزیر کشور و سخنگوی دولت به ناگزیر برخورد پلیس را تقبیح کردند و نسبت به آن «ابراز تأسف» کردند.

نتیجه این‌که عناصر باند روحانی ناگزیر در هراس خشم مردم و نگرانی از بازتاب منفی و آثار اجتماعی آن علیه موج اخیر وحشیگری مأموران حکومتی موضع‌گیری کردند.

در این میان ۳۰عضو مجلس ارتجاع نیز متأثر از همین هراس و نگرانی در تذکر کتبی به وزیر کشور دولت آخوند حسن روحانی خواستار توضیح در رابطه با این واقعه و علت برخورد مأمور پلیس با آن دختر شدند.

پروانه سلحشوری یکی از زنان نماینده مجلس ارتجاع با اشاره به این موضوع اذعان کرده است «این نوع رفتارها باعث اغتشاش در جامعه می‌شود».

محمدرضا عارف سرکرده باند موسوم به امید در مجلس نیز به ناگزیر برخورد پلیس را تقبیح کرد و گفت: «هر از چند گاهی شاهد برخوردهای زشت، زننده و خشن با بانوان کشور مان توسط افرادی که باید الگوی فرهنگی و ارزشی کشور باشند هستیم».

 

نگرانی از وضعیت تغییر تعادل‌قوا به نفع مردم

سؤال این است که چرا واقعه تهرانپارس این‌ چنین نگرانی را در میان رژیم به‌وجود آورده است؟

واقعیت این است که بعد از قیام سراسری ۹۶، برگی زرین در کتاب خونبار مقاومت به نفع مردم ورق خورد و امروز تعادل‌قوا علیه رژیم و به نفع مردم و مقاومت چرخیده و رژیم در ضعیف‌ترین نقطه خود یعنی در مرحله سرنگونی قرار گرفته‌ است.

در سالهای گذشته نیروها و گشتهای سرکوبگر جلو چشم مردم زنان را کشان‌کشان به سوی ماشین گشت می‌برند و تلویزیون حکومتی نیز در اخبار شب با بوق و کرنا فیلم آنرا پخش می‌کردند آن‌چنانکه گویا فتح‌الفتوحی صورت گرفته است، اما اکنون از ترس خشم مردم تمامی تلاش‌ها بر این است که هر چه زودتر موضوع رفع و رجوع شود و به‌قول معروف سر و ته قضیه بهم بیاید.

 

بن‌بست چهل ساله

شکست تحمیل حجاب اجباری بر زنان از یک طرف و نفرت مردمی و اجتماعی نسبت به سرکوب از طرف دیگر، بیانگر شکست چهل ساله خامنه‌ای در پیشبرد این سیاست ضدانسانی است. همچنین نشان‌دهنده این است که مردم و به‌خصوص زنان ایرانی تسلیم فرهنگ مبتذل آخوندی و ایدئولوژی فاسد آنها نمی‌شوند.

که خامنه‌ای و مزدورانش این فرهنگ عقب‌مانده و ارتجاعی را بر زنان غیرت‌مند و آزادهٔ ایران زمین تحمیل کنند. واکنش نفرت آلود مردمی نسبت به برخورد مأمور انتظامی با دختر تهرانپارس گویای همین واقعیت است.

شکست پیشبرد این طرح‌های ارتجاعی و سرکوبگرانه را در اعترافات مهره‌ها و رسانه‌های رژیم نیز می‌توان دید، چنان‌چه پیش از این پاسدار ساجدی‌نیا اعتراف کرده بود که ظرف ۱۵سال گذشته وضعیت حجاب بدتر شده است و سایت حکومتی مشرق ۴تیر ۹۸نوشت: «پلیس را هیچ وقت تا این اندازه بی‌دفاع و عقب‌نشسته ندیده بودم...»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/30b79e02-2260-4103-ab0e-2739fcd65be4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات