728 x 90

واکسیناسیون و یک و بام چند هوایی کرونای ولایت - مروری بر رسانه‌ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی بیست و دوم اردیبهشت بیشتر به بازارگرمی برای نمایش انتخابات رژیم پرداخته‌اند، اما در میان این آشفته بازار، جنگ باندها بر سر سهم قدرت، رویارویی روحانی و شورای نگهبان و هم‌چنین خط و نشان برای مهره‌های باند مغلوب از ورشکستگی این نمایش خبر داده است. مذاکره با آمریکا بر سر برجام و رفع تحریم‌ها موضوع بعدی است که روزنامه‌های باندهای حاکم در مقابل یکدیگر صف بسته‌اند. روزنامه‌های باند خامنه‌ای با استناد به اظهارات مقامات آمریکا نوشته‌اند از رفع تحریم‌ها خبری نیست و آمریکا و شرکاء اروپایی‌اش در فکر تحمیل برجام پلاس به نظام هستند، روزنامه‌های باند مغلوب با استناد به حرفهای عراقچی مدعی موفقیت مذاکرات شده و باند خامنه‌ای را به‌خاطر سنگ‌اندازی در مقابل موفقیت مذاکرات با عنوان «کاسبان تحریم» مورد حمله قرار داده‌اند. روزنامه‌های حکومتی بحرانهای واقعی نظام که همان موضوعات اجتماعی و اقتصادی است را بی‌رنگ کرده تا تنور انتخابات رژیم را گرم جلوه دهند. اما این بحرانها به قدری فراگیراند و به جامعه حالت انفجاری داده‌اند که روزنامه‌ها در دعوای باندی به گوشه‌هایی از آن اعتراف کرده‌اند.

 

واکسیناسیون و یک و بام چند هوایی کرونای ولایت

بحران بیکاری و افزایش نرخ توم در سال۱۴۰۰، به‌دنبال آن بحران گرانی و زمزمه‌های گرانیهای دولتی در مورد آب و نان و برق، گرانی مجدد دلار و بالاخره سرگردانی مردم در مبارزه با کرونا و ضدونقیض‌گوییها در مورد واکسیناسیون از جمله مهم‌ترین بحران‌هایی است که روزنامه‌ها به آن اشاره کرده‌اند.

در حالی که نمکی وزیر بهداشت مدعی شده واکسیناسیون کادر درمانی تمام شده، ستاره صبح به‌نقل از رئیس کل سازمان نظام پرستاری نوشته است «در تهران هنوز بیش از پنج هزار پرستار واکسن نگرفته‌اند». این مقام حکومتی هم‌چنین از ابتلای صدهزار پرستار به کرونا خبر داده و به گوشه‌هایی از بهره کشی ضدانسانی از پرستاران اذعان کرده و از جمله گفته است: «هنوز استخدام‌های ۸۹ روزه پرستاران در دانشگاههای علوم پزشکی ادامه دارد به‌محض اوج گرفتن کرونا اطلاعیه جذب پرستار ۸۹ روزه می‌دهند و با فروکش کردن آن با این نیروهای جوان و کارآمد تسویه‌حساب می‌کنند. به‌صورت اجباری به پرستاران ۲۰۰ تا ۳۰۰ساعت اضافه‌کاری اجباری می‌دهند و بعد می‌گویند چون بر اساس این قانون سقف اضافه‌کار ۸۰ساعت است یا باید پول اضافه‌کار را نگیرید یا از مزایای قانون بهره‌وری محروم می‌شوید».

«یک بام و چند هوایی سیاست‌های مهار کرونا» عنوان مطلب روزنامه آرمان است که از جمله نوشته است: «بابت همین واکسن رایگانی هم که در برخی مراکز به مردم تزریق می‌شود، مبالغی به نام شیرینی و دستمزد کادر تزریقات از مردم دریافت می‌کنند و حتی در برخی از بیمارستانها نیز واکسنهای وارداتی مؤثر و کارآمد تزریق می‌شود و از مردم برای این واکسن‌ها از سه میلیون تا ۶۰میلیون تومان پول دریافت می‌کنند. تخلفات مراجع ذیربط از بدو ورود ویروس به کشور تا ایجاد موج جدید این بیماری در کشور محرز است».

«گرانی درمان و کمبود دارو» عنوان مطلبی است در جهان صنعت که در آن به گوشه‌یی از چپاول بیماران اشاره شده. در قسمتی از این مقاله به‌نقل از یک هموطن نوشته است « «چند روز پیش پدرم به بیماری کرونا مبتلا شد. ابتدا بیمارستان برای این‌که پدرم را بستری کند ۵۰میلیون از ما گرفت. بعد از آن دکتر بیمارستان گفت باید داروهایی را برای پدرم تهیه کنم». این هموطن شرح مفصلی از سرگردانی‌اش در داروخانه‌ها و مراکز دولتی داده تا این‌که سرانجام به ناصرخسرو رسیده است. ادامه ماجرا را از خودش بشنویم: «داروهای ریه پدرم نزدیک به ۱۰۰میلیون تومان هزینه داشت. در کل ۳۵۰میلیون تومان هزینه دارو و بیمارستان پدرم شد ولی بعد از این همه ماجرا دیشب پدرم فوت کرد». .

 

تنوری که با دجالیت و شعبده «دولت انقلابی» گرم نمی‌شود

در روزنامه‌های حکومتی نمایش انتخاب ریاست‌جمهوری از جنبه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته، از حمله به باند خامنه‌ای که عزم جزم کرده باند رقیب را در تمام ۴ انتخابات در پیش رو جارو کند. از بی‌قانونیهای شورای نگهبان و وضع قوانین من درآوردی تا بالاخره اذعان به کسادی بازار نمایش انتخابات و بی‌اعتنایی مردم به بازارگرمی‌های دو باند. روزنامهٔ آرمان در مطلبی به سوختن دو مهرهٔ باند مغلوب یعنی ظریف و حسن خمینی اشاره کرده و از جمله نوشته است: «آنچه مشاهده می‌شود گرمی تنور انتخابات نتوانسته به گرمی جامعه بیفزاید پس معلوم می‌شود که تنور انتخابات هنوز گرم نشده است».

«مردم و نامزدها در ایستگاه سر درگمی» عنوان مطلب روزنامهٔ همدلی است که از جمله نوشته است: «هم اکنــون حتی کلیه مراجع فکری و سیاســی، کنش گران و لیدرهــا از همه گروهها و جناح هــای اعتدالی، اصولی، انقلابی و اصلاحی هم‌چنان سردرگم و بلاتکلیف هستند... در خود اراده‌ای برای سوار شدن بر لکوموتیو انتخاب کردن و انتخاب شدن نمی‌بینند».

مستقل در مطلبی با عنوان «مراد از دولت انقلابی چیست» با اشاره به «دولت انقلابی» که از میان حرفهای خامنه‌ای تیتر مقالات و سرسخن رسانه‌های باند او شده نوشته است: «وجهه‌ٔ تخریبی انقلاب حداقل تا زمان استقرارش بسیار بیشتر از سازندگی آن است، آیا بعد از ۴دهه هنوز این ویژگی انقلاب اشباع نشده؟ پس چه زمانی قرار است که ثبات و آسودگی بر این کشور مستولی شود تا خصلت سازندگی آن هژمون شود! تأکید نامزدها به ماهیت انقلابی دولت‌شان به‌خوبی می‌تواند ماهیت ضدانقلابی سیاست‌های آنان را از دیده‌ها پنهان نماید».

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f5b95228-20a7-4239-aefc-e75b5b80c05d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات