728 x 90

پیش پرتابه‌های «آتش‌فشانی در حال فوران»

آتش‌فشان در حال فوران ...
آتش‌فشان در حال فوران ...

به‌رغم خالی بندی‌ها و پنهان‌کاریهای جنایت‌کارانهٔ روحانی آمار تلفات کرونا به شکل گسترده‌یی افزایش می‌یابد. فقر و فلاکت و گرسنگی به موازات بیماری، عرصه را به مردم تنگ‌تر کرده است. خود‌سوزی دردآلود یک معلم هموطن در اهواز نمونه‌یی از عصیان مردمی در قبال این وضعیت وخیم است که بدون شک در همین سطح باقی نخواهد ماند!

ترس از بروز خشم طغیانی مردم، واکنش‌های مختلفی را در میان خودی‌های نظام برانگیخته است.

این حرف‌ها را ما بلدیم

سران نظام اما بی‌شکاف یگانه چاره را در فریبکاری و دروغ‌بافی یافته‌اند تا اوضاع را عادی جلوه دهند. روحانی کماکان مدعی‌است که «بله از اروپا بهتریم»، همه چیز عادی است و کرونا تحت کنترل است و طرح‌های عمرانی و اقتصادی زیادی هست که باید یکی‌یکی افتتاح کند! خامنه‌ای رهبر پوشالی نظام هم به همین منوال هرازگاهی سر از سوراخ خود در آورده و بی‌آن که نسبت به قربانی شدن دسته‌دسته مردم بی‌پناه، واکنشی نشان دهد، از «جهش‌تولید» و دستاورد ماهواره و ارتقاء آن به مدار ۳۶هزار کیلومتری دم می‌زند؛ و از موضع جنت مکان، حرف‌های گزافه و بی‌محتوا تحویل می‌دهد.

وی در اظهاراتش به‌مناسبت روز کارگر در واکنش به تمسخر و نارضایتی مردم نسبت به ماهواره پرانی نظام گفت:

«حالا بعضی‌ها می‌گویند که مثلاً فرض کنید آقا! این‌که شما اظهار خوشوقتی می‌کنید که ماهواره پرتاب کردید یا فلان، موجب این نیست که [کشور امنیت پیدا کند.] ماهواره و سلاح و مانند اینها نمی‌تواند کشور را امنیت بدهد و عمده مسائل اقتصادی است». . خب این کارها را، این حرفها را ما می‌دانیم، اینها را بلدیم، نه این‌که این را ندانیم» (تلویزیون رژیم. ۱۷اردیبهشت ۹۹)

شکوهٔ خامنه‌ای آشکارا دال بر این واقعیت است که وی خیلی خوب از وضعیت فاجعه‌بار مردم مطلع است؛ و می‌بیند که چگونه زیر بار فشار فقر و گرسنگی و بیماری له می‌شوند، اما نه این‌که «حفظ نظام» اولویت اول تا صدم اوست، و نه این‌که قصد پرداخت کمترین بهایی برای حل معضلات اجتماعی ندارد، لذا در واکنش به بازتاب‌های جامعه، هم‌چنان بر فربیکاری اصرار می‌ورزد تا مشکلات مردم را دور بزند و از پاسخگویی طفره برود.

منظور از حمایت تزریق منابع مالی نیست!

خامنه‌ای در واکنش به کسانی که جسارت‌کرده و به دارایی‌های میلیاردیی که در چنگ اوست چشم دوخته‌اند تا آن را صرف کرونا و مردم فلاکت‌زده نماید، با دجالگری گفت:

«بعضی تا می‌گوییم «حمایت»، خیال می‌کنند باید تزریق نقدینگی کرد. خب بله، یک جاهایی ممکن است تزریق منابع مالی هم لازم باشد [اما] یک جاهایی هم مضر است. منظور از حمایت، تزریق منابع مالی صرفاً نیست بلکه میدان را باز کردن است».

وی به این ترتیب آب پاکی را روی دست همه ریخت؛ و تصریح کرد که هرگز حتی یک پاپاسی از اموال میلیاردی‌اش را جز برای حفظ نظام و جنگ‌افروزی صرف نخواهد کرد.

خامنه‌ای بر‌خلاف رهبران سایر کشورها که با حضور خود در صحنه و از نزدیک جریان مقابله با کرونا را مدیریت و رهبری می‌کنند، هرازگاهی هم که به صحنه می‌آید جز مشتی مهملات بی‌ربط چیز دیگری بر زبان نمی‌راند؛ آن‌هم در شرایطی که ویروس سراسر کشور را در برگرفته و همهٔ هستی مردم را تحت‌الشعاع قرار داده‌است. پیداست که وی موقعیت کرونایی را غنیمت شمرده تا موقعیت نظام را مستحکم نماید؛ و به‌ویژه درصدد است تا آثار و عواقب قیام آبان ۹۸ را خنثی کند و به زیر خاکستر ببرد و به فراموشی بسپارد. وی عامدانه در سخنرانی‌های خود که علی‌القاعده باید به درد و رنج مردم و مقابله با کرونا اختصاص یابد، اشاره‌یی به این موضوع نمی‌کند. رهبر پوشالی در سخنرانی خود به‌مناسبت روز کارگر با بکارگیری واژهٔ «باید» بیش از ۲۷ بار تکرار کرد: «باید بشود»، «بایداولویت داده شود»، «باید بتوانید اداره کنید»، «باید تولید و خودکفایی شود» و الخ... بی‌آن که خود مسئولیتی را بپذیرد و مشخص کند که «باید»‌ها متوجه چه کسی است و نقش خودش در این میان چیست؟!

آتش‌فشانی در حال فوران است

دستهٔ دیگری هم دلسوزان و دلواپسان از هر دو باند نظامند که هراس از فوران آتش‌فشان خشم مردم و وقوع یک انفجار اجتماعی سهمگین آنان را واداشته تا پی‌درپی آژیر خطر را به صدا در آورده و هشدار دهند.

سراج زاده رئیس انجمن جامعه‌شناسی رژیم با اذعان به قلابی بودن آمار دولتی که به گفتهٔ وی «صحیح نیست»، پنهان‌کاری را هم یک نقطهٔ ضعف دیگر در عملکرد رژیم می‌داند که «باعث شده اعتماد مردم به دولت کمتر از قبل و عمق این شکاف هر روز بیشتر از دیروز شود». وی پیش‌بینی می‌کند:‌

«با ترکیب فشار‌های اقتصادی و مطالبات اقتصادی و اجتماعی و سیاسی موج تازه‌یی از نارضایتی‌های را ایجاد خواهد شد. اگر دولت در سیاست‌هایش بازنگری نکند. مردم همانند آتش‌فشانی در حال فوران هستند» (جهان صنعت. ۱۸اردیبهشت ۹۹)

زنگ خطر

آخوندمهاجری یار غار نظام و مشاور اسبق خاتمی و روحانی و سردبیر روزنامه حکومتی «جمهوری اسلامی» نیز وحشت خود از وضعیت موجود را نشان داد. وی «مهره‌های اصلی در میدان» نظام را عناصری که «شکم‌های سیر و جیب‌های پرپولی دارند» نامید که «نمی‌توانند درد محرومین را بفهمند». و هشدار داد:

«مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم ۱۰‌درصد از این نصاب پایین‌تر است. مسئولان نظام باید این کاهش هشداردهنده را یک زنگ خطر بدانند و به بررسی همه‌جانبه آن بپردازند» (آرمان. ۱۸اردیبهشت ۹۹)

مردم به ستوه آمده‌ اما سر سکوت ندارند. به‌عکس بر آنند تا ویروس اصلی را برای همیشه بخشکانند.

همان‌گونه که رهبر مقاومت مسعود رجوی تصریح کرد:

«خامنه‌ای می‌خواهد کرونا را در خدمت بقا و ضد سرنگونی بکار گیرد. اما رژیم ولایت جان بدر نخواهد برد. اکنون بسیاری از مردم با نان خشک و آب ارتزاق می‌کنند. ارتش گرسنگان پیش به سوی شورش و قیام»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/490cd1ed-fce7-45df-9256-ecac15105be1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات