728 x 90

کارکنان بیمارستان کرج یک‌سال در بلاتکلیفی

تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان کرج
تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان کرج

اعتراض کارکنان بیمارستانها همانند اعتراضات سایر اقشار مردم مانند کارگران، معلمان، کشاورزان،‌ مال غارت‌شدگان و... نمودی از خشم مردم نسبت به سیاست‌های ضد‌مردمی حاکمیت آخوندی است.

حاکمیتی که به‌دلیل سیاست‌های چپاول‌گرانه و ضد‌مردمی‌اش روزبه‌روز بیش از گذشته مردم را به خاک سیاه نشانده است.

سردمداران و مهره‌های حکومتی با نپرداختن حق و حقوق کارکنان بیمارستانها و به‌خصوص پرستاران، جیب‌های خود را از اموال به یغما برده مردم ایران پرمی‌کنند، از این رو است که کارکنان بیمارستانها در سالهای اخیر همواره نسبت به وضعیت بد معیشتی خود معترض بوده‌اند.

از جمله معترضان به سیاست‌های ضدمردمی رژیم که با مشکل مواجه هستند، کارکنان و پرستاران بیمارستان کرج هستند که یک سال است در بلاتکلیفی به‌سرمی‌برند.

آنها در اعتراض به این بلاتکلیفی دور جدیدی از اعتراضات خود را شروع کرده‌اند و با در دست داشتن پلاکارد و سردادن شعارهایی در اعتراض به وضعیت بلاتکلیف بیمارستان و عدم پرداخت یک‌سال مطالبات مزدی، در خیابان اصلی مقابل بیمارستان گردهم آمدند.

ارجمله شعارهای آنها این است: «دو سال است که دویدیم، همش دروغ شنیدیم»!

کارکنان بیمارستان بدون توجه به وعده‌های تو خالی کارگزاران حکومتی، شعار می‌دادند: «یا حجت ابن الحسن، ریشه ظلم را بکن».

آنها در اعتراض به وضعیت اسفناک معیشتی و حقوقهای معوقه شعار دادند: «وعده وعید کافیه، سفره ما خالیه»!

در زمینه اعتراضات کارکنان بیمارستان کرج قاسم طاهری، نایب‌رئیس به‌اصطلاح شورای اسلامی کار گفت: «بالغ بر ۲۰۰نفر از کارکنان بیمارستان با در دست داشتن پلاکاردهایی در اعتراض به وضعیت کنونی خود در خیابان بهشتی(خیابان اصلی مقابل بیمارستان) حضور یافتند.

وی تصریح کرد پرسنل نزدیک به ۲۰روز تجمعی برگزار نکردند به این امید که مسئولان استان با مشخص کردن یک سرمایه‌گذار یا هر تصمیم دیگری، وضعیت آن را تعیین‌تکلیف کنند اما در کمال تأسف، هیچ اتفاق مثبتی رخ نداد».(خبرگزاری ایلنا ۲۸آبان ۹۷)

آنها در جدیدترین اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت یک سال حقوق، بلاتکلیف بودن، عدم تسویه حقوق معوقه یک ساله‌شان و نامعلوم بودن سرنوشت بیمارستان روز ۱۴آذر ۹۷ در مقابل استانداری تجمع کردند. آنها با در دست داشتن پلاکاردهایی سیاست‌های غارتگرانه رژیم و ظلم این حکومت در حق خودشان را به چالش کشیدند.

پیش از این نیز کارکنان بیمارستان در تجمع خودشان در یک پلاکارد خطاب به مردم کرج نوشتند: «هم شهریان کرجی، بیمارستان امام برای قشر مستضعف جامعه است نه برای مستکبران. مسئولان، قدری هم به فکر این قشر مستضعف باشید پس همت کنید».

وضعیت معیشتی به‌گونه‌ای است که آنها به‌خاطر فقر و تنگدستی نمی‌توانند فرزندان خود را به دانشگاه بفرستند و تعدادی از آنها نیر نگران این هستند که نتوانند مخارج دانشگاهی فرزندان خود را تأمین کنند و از تحصیل بازبمانند.

 

خبرگزاری حکومتی ایسنا ۱۱آذر ۹۷در زمینه سی‌امین روز تجمع کارکنان بیمارستان نوشت:«سی‌امین تجمع کارکنان بیمارستان امام خمینی کرج امروز یکشنبه ۱۱آذرماه انجام شد.

کارکنان بیمارستان اضافه براین که به نپرداختن حقوق خود اعتراض دارند به امنیت شغلی خودشان نیر اعتراض دارند.

آنها به بسته شدن این بیمارستان اعتراض دارند زیرا اگر این بیمارستان بسته شود، در منطقه بیمارستانهای خصوصی وابسته به ایادی حکومتی ایجاد می‌شود که با گرفتن پولهای کلان تسمه از گرده آنان به‌ویژه اقشار فقیر شهرمی‌کشند».

علت به‌وجود آمدن این وضعیت برای این بیمارستان و کارکنانش این است که این بیمارستان متعلق به بنیاد موسوم به شهید بوده که با ۵۰درصد امکانات شهر کرج ساخته شده است اما اکنون این بنیاد چپاول آن‌را به‌عنوان دیون خود به سازمان همیاری شهرداری استان البرز واگذار کرده است.(روزنامه حکومتی جام جم ۲۴مهر ۹۷)

عدم رسیدگی به خواست کارکنان و سپردن این بیمارستان به نهادهای غارتگر رژیم در شرایطی است که وضعیت درمان و بهداشت در استان البرز به‌گونه‌ای تأسف بار روزبه‌روز به وخامت می‌گراید و این استان با کمبود شدید تخت بیمارستانی مواجه است.

از جمله این‌که سایت البرزبان ۲۶تیر ۹۵ وضعیت بهداشت و درمان در استان البرز را وضعیتی اضطراری دانست به گونه‌ای که وضعیت بهداشت به جای این‌که امنیت و سلامت شهروندان را تضمین کند، درست به عکس به «چالش‌گاهی تبدیل کرده که نه‌تنها تضمین‌کننده‌ٔ آسایش نیست بلکه در لیست مخاطرات استانی، سرخط‌نشین است».

این رسانه محلی پس از اشاره به وضعیت وخیم بهداشت و درمان در استان البرز به مشکل کمبود تخت بیمارستانی در این استان نیز اشاره کرده و در این زمینه نوشت: ”سرانه‌ٔ تخت‌های بیمارستانی به‌مرور از نرخ رشد جمعیت، عقب‌مانده تا جایی‌که جمعیت سه‌میلیونیِ روبه‌رشد، دیگر با سرانه‌ٔ ۲دهم به ازای هر هزار نفر هم‌تراز نشد. هنوز از جای‌جای استان البرز صدای در محاق‌بودن وضعیت درمان بلند می‌شود“.

نماینده مجلس آخوندی از کرج نیز با اشاره به وضعیت نامطلوب بهداشت و درمان استان گفت: «متأسفانه امکانات و تجهیزات حوزه‌ٔ بهداشت و درمان استان البرز به‌هیچ‌وجه پاسخگوی جمعیت سه‌میلیونی این استان نیست. در حال‌ حاضر به‌دلیل کمبود امکانات بیمارستانی، بسیاری از بیماران البرزی به بیمارستانهای استان تهران مراجعه می‌کنند که این‌کار صرف وقت، انرژی و هزینه‌ٔ بسیاری را به آنان متحمل ساخته است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/24ef063b-f141-4567-bbe8-fdc7a9d65a20"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات