728 x 90

کرونا و تکرار تجربه تلخ هواپیمای اوکراینی

کرونا وتکرار  تجربه تلخ
کرونا وتکرار تجربه تلخ

«[در اثر ابتلاء به ویروس کرونا] روزانه ۱۰نفر در قم از بین می‌روند.

۵۰نفر در دو هفته اخیر به‌دلیل ابتلا به کرونا [در قم] درگذشته‌اند.

سه هفته است کرونا به قم آمده و این موضوع دیر اعلام شده است».

***

اظهارات فوق متعلق به امیرآبادی، نمایندهٔ مجلس‌ارتجاع از قم است که خبرگزاری حکومتی ایلنا در ۵ اسفند ۹۸ به‌نقل از وی منتشر کرده‌است.

این اظهارات کافی است تا گوشه‌ای از جنایت‌ و خیانت رژیم ولایت‌ فقیه را که بر میهن ما پنجه افکنده، برملا کند؛ و نشان دهد که آنچه در این نظام سراپا فاسد مطرح نیست، مردمند.

 

ویروس کرونا، یک بهانه!

بنا‌ به گفتهٴ‌ این نمایندهٔ ‌ مجلس ارتجاع روز ۲۴ بهمن سردمداران نظام خوب می‌دانستند که «اولین فوتی‌های» مشکوک در اثر ابتلاء به ویروس کرونا درگذشته‌اند. اذعان امیرآبادی مبنی بر این‌که «سه هفته است کرونا به قم آمده» نشان می‌دهد که سردمداران نظام بی‌توجه به جان مردم و وخامت اوضاع، تا اول اسفند از اعلان آن خودداری کرده‌اند تا هم تظاهرات ۲۲ بهمن و هم نمایش انتخابات را در حد «مطلوب» برگزار کنند. این ریاکاری جنایتکارانه از اظهارات خامنه‌ای در روز ۴ اسفند نیز معلوم بود که در اوج بی‌تفاوتی به این فاجعه همگانی، شکست مفتضحانهٔ نمایش انتخابات را به «دشمنان انقلاب» و استفادهٔ آنها از این بیماری نسبت داده و گفت: «حالا آخری هم که یک بهانه‌ای پیدا کردند که این ‏بیماری، این هم که شد یک بهانه خوب یعنی از کمترین فرصتی استفاده کردند نگذشتند».‏

 

بلوف تو خالی معاون وزیر

حریرچی، معاون وزیر بهداشت، که در همدستی با سایر کارگزاران رژیم سعی بر کم‌اهمیت جلوه‌دادن بحران داشت، به‌منظور مقابله با این رسوایی بلافاصله پس از اظهارات این نمایندهٔ ‌ مجلس ارتجاع آن‌را تکذیب کرده و در جواب به اظهار نمایندهٔ ‌ مجلس ارتجاع مبنی بر جان‌ باختن ۵۰نفر به بلوف تو خالی متوسل شد و گفت:  «[اگر] ۵۰نفر به ما رسمی اسامی را اعلام کنند و من همینجا می‌گم که اگر تعداد فوت شده‌ها در قم به‌دلیل این بیماری نصف و یک چهارم این تعداد هم باشد من استعفا می‌دهم».

«احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم در مجلس ارتجاع، در واکنش به تکذیب معاون وزارت بهداشت گفت که اسامی فوتی‌های قم را به معاون وزیر بهداشت داده و منتظر استعفای اوست!»

حریرچی معاون جنایتکار وزیر بهداشت برای توجیه پنهان‌کاری و دروغگویی رژیم در جواب خبرنگاری که پرسید: «در حال حاضر بیشترین‌ آمار تلفات را در دنیا بعد از چین داریم یعنی آیا امکانات پزشکی ما محدود بوده یا نه کرونا خیلی زودتر شیوع پیدا کرد ولی اطلاع‌رسانی نشده بود؟» با وقاحت چنین جواب می‌دهد:

«الان در مورد اعلام تعداد فوتکرده... کشورهای مختلف دنیا کاملاً با سیاست مخفی‌کاری و کتمان دارند برخورد می‌کنند. اولاً برخی از کشورهای همسایه ما که اصلاً به هیچ‌وجه امکان تست کرونا را ندارند سه تا از کشورهای اطراف ما اصلاً نمی‌توانند تست بکنند آنها گزارش نمی‌کنند؛ می‌گن خوب آنها که از کشور عقب‌افتاده هستند؛ آنها ندارند؛ ما داریم؛ می‌خواهند تقسیم کنند ما را یکی از کشورهای جنوبی ما بالاخره رسما یکی از منابع خبری دیروز دیدید اعلام کردند ۱۸نفر فوتی دارند ولی اصلاً نحوه اعلام نمیشه».(شبکه خبر ۵ اسنفد ۹۸)

این اظهارات مبین اوج بی‌تفاوتی رژیم نسبت به جان مردم و قربانی کردن آنها به نفع «حفظ مصالح» نظام است.

 

خطر ناخوشایند بی‌اعتمادی برای نظام

شیوع کرونا در ایران همراه با فریب و پنهان‌کاری به سیاق سایر وقایعی که به‌ویژه پس از قیام آبان رخ داد، علاوه بر گسترش خشم و نفرت عمومی، بر اختلافات باند‌های غارت نیز دامن می‌زند؛ به‌نحوی که بازتاب آن را در رسانه‌های وابسته به هر دو باند می‌توان دید. بازتابی که از خلال آن واقعیات تأسف‌انگیزی نیز برملا می‌شود؛ و مؤید عمق پلشتی و پلیدی این نظام ضدبشری است.

روزنامهٔ حکومتی جهان‌صنعت در ۴ اسفند به گوشه‌ای از این پلشتی و دروغگویی سردمداران رژیم اذعان می‌کند:‌ ‏‎

«اکنون به‌نظر می‌رسد مسئولان ابتدا می‌خواستند شیوع کرونا ویروس را در کشور پنهان کنند یا دست‌کم تا ۲ اسفند که زمان انتخابات مجلس است به تعویق بیندازند. اما فوت آن دو نفر نقشه‌های دولتیان را بر هم زد. رفتار مسئولان در دهه‌های اخیر باعث شده اعتماد شهروندان به آنها خدشه‌دار شود. آنچه از کرونا ویروس برای یک جامعه خطرناک‌تر است، بی‌اعتمادی شهروندان به مسئولان است».

روزنامهٔ دیگر متعلق به باند مغلوب موسوم به همدلی نیز در همان روز با یادآوری دروغگویی‌های رژیم پس از سقوط هواپیمای اوکراینی که آن را ضربه‌ای بر پیکر اعتماد مردم ارزیابی کرده، سردمداران نظام را از عواقب ناخوشایند پنهان‌کاری رژیم در مورد بیماری کرونا برحذر داشته و نوشته است: «خطر جدی‌تر از آن است که مراجع رسمی و رسانه ملی وانمود می‌کنند. تفاوت این دو وضعیت بعد از گذشت چند روز که این مراجع مجبور به اعلام شرایط اضطراری شوند، یک بار دیگر مردم را متوجه موضوعی می‌کند که بدون تردید برای نظام جمهوری اسلامی خوشایند نخواهد بود».

در مقابل روزنامه‌های وابسته به باند غالب نیز به‌نحو حیرت انگیزی از عملکرد رژیم نسبت به تعلل در خبر رسانی و کتمان آن حمایت کرده‌اند.

 

کرونا شایعهٔ معاندان!

وطن‌امروز روزنامهٔ حکومتی روز ۴ اسفند با بیان این‌که «آمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایران به ۲۸مورد رسید که با توجه به زمان آغاز انتشار این ویروس، عدد زیادی به‌نظر نمی‌رسد»، تلاش کرد تا اخبار مربوط به کرونا را کم اهمیت جلوه دهد تا بر لاپوشانی ایادی رژیم صحه بگذارد. این رسانه حکومتی ضمن تلاش برای کوچک نمایی ویروس مرگبار کرونا در حد سرماخوردگی نوشت:

«کرونا به‌رغم وحشتی که نسبت به آن شکل گرفته‌ است، ‌ ویروسی به‌مراتب کم تهاجم‌تر از آنفلوآنزای H۱N۱است. کشندگی و بیماری‌زایی آنفلوآنزای H۱N۱ به‌مراتب از ویروس کرونا بیشتر بود که خوشبختانه توانستیم به‌خوبی آن را مهار کنیم. این ویروس هم‌چنین از ویروس سارس که سال ۲۰۰۳ از چین آغاز شد، به‌مراتب ضعیف‌تر عمل می‌کند اما مشکل آن قدرت سرایت بالای آن است».

روزنامهٔ کیهان شریعتمداری وابسته به خامنه‌ای نیز در ۳ اسفند ۹۸ شیوع این بیماری را شایعاتی از سوی رسانه‌های معاند و ضدانقلاب دانسته که تلاش می‌کنند القاء کنند که «مسئولان در این زمینه پنهان‌کاری می‌کنند.» و نوشته است:‌

«در آستانه برگزاری راهپیمایی باشکوه و عظیم ملت ایران در ۲۲ بهمن... شروع به شایعه‌سازی درباره احتمال سرایت ویروس کرونا در جمع راهپیمایان کردند تا به خیال خود مردم را از حضور در این مراسم منصرف سازند، ادعای مضحکی که با حضور پرشور و کم‌سابقه مردم در این جشن ملی رنگ باخت و ناکام ماند».

این اظهارات از قضا مؤید دروغگویی پنهان‌کاری کارگزاران نظام در کتمان واقعیت است و نشان ‌می‌دهد که رژیم از مدتها قبل از تظاهرات ۲۲ بهمن از شیوع کرونا مطلع بوده‌ است اما به‌خاطر این‌که مردم را به صحنهٔ تظاهرات فرمایشی بکشاند از افشای آن خودداری کرده‌ است.

 

تکرار تجربه تلخ هواپیمای اوکراینی

پنهان‌کاری حاکمیت آخوندی نسبت به ویروس کرونا، ادامهٔ سلسله پنهان‌کاریهای او از جمله در مورد آمار شهیدان آبان و نیز هواپیمای اوکراینی است. این پنهان‌کاری نفرت‌انگیز و بازی با جان انسان‌ها آن‌قدر وقیح و جنایتکارانه بود که برخی رسانه‌های حکومتی هم آن را با جنایت لاپوشانی شلیک به هواپیمای مسافربری و کتمان آمار شهیدان مقایسه کردند.

یک رسانه حکومتی در وحشت از گسترش شعله‌های خشمی که از آن با عنوان تخریب «اعتماد مردم» نام برده است نوشت:

«عدم‌اطلاع‌رسانی در بحرانهای اخیر مانند اصابت موشک به هواپیما اوکراینی و عدم‌ ارائه آمار کشته‌شدگان حوادث آبان‌ماه، اعتماد مردم تحت‌تاثیر قرار گرفته و باعث سردرگمی آنها شده است».(روزنامه حکومتی آرمان ملی ـ ۳ اسفند ۹۸)

 

پیام مریم رجوی

رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت، مریم رجوی گفت: «رژیم درباره کرونا همان تجربه تلخ هواپیمای اوکراینی را تکرار می‌کند. فاجعه در ابعاد کلان و در سطح سراسری جریان دارد. هموطنانمان باید در برابر رژیم به اعتراض برخیزند و رژیم را وادار به بیان حقیقت کنند».

خانم رجوی از پزشکان و پرستاران و کارکنان بیمارستانها خواست «به‌خاطر حفظ جان و سلامت مردم ایران و برای خنثی کردن پنهان‌کاری رژیم، اطلاعات خود را سریعاً در اختیار افکار عمومی بگذارند.

سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی و سازمانهای بین‌المللی طرفدار حقوق‌بشر باید رژیم را وادار کنند که تمام حقایق و آمار در مورد کرونا را برای حفظ جان و سلامت مردم ایران و سایر کشورهای جهان در اختیار افکار عمومی و ارگانهای بین‌المللی ذیربط بگذارد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d57237b5-2633-4723-8e96-e5c85060f42d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات