728 x 90

یکماه پس از تسخیر سامانه‌های شهرداری تهران برخی از آنها هم‌چنان از دسترس خارج هستند

تسخیر سرورهای سامانه‌های شهرداری تهران ۱۲خرداد۱۴۰۱
تسخیر سرورهای سامانه‌های شهرداری تهران ۱۲خرداد۱۴۰۱

زهرا شمس احسان عضو شورای قلابی شهر تهران در جریان برگزاری جلسه‌ای به راه‌اندازی نشدن برخی از سامانه‌های شهرداری پس از یکماه که از تسخیر آنها گذشته اعتراف کرد و گفت: بیش از یک ماه از حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات مدیریت شهری صورت گرفت، می‌گذرد... اما با گذشت زمان قابل توجه، سامانه‌هایی نظیر تحلیل اطلاعات، کمیسیونهای شهری از جمله کمیسیون ماده ۵ و پرتال معاونتها هم‌چنان در دسترس نیست.

به گزارش خبرگزاری حکومتی انتخاب (۱۲تیرماه) رئیس کمیته اجتماعی شورای قلابی شهر تهران افزود: با توجه به عدم فعالیت سامانه دورکاری پرسنل نوعی بلاتکلیفی و اختلال در خصوص نحوه اعمال دستورالعمل دورکاری بانوان باردار و یا دارای فرزند کمتر از ۶سال رخ داده که مجموعه این اتفاقات زیبنده شهرداری تهران نیست.

زهرا شمس احسان تصریح کرد: از شهردار تهران تقاضا دارم هر چه سریع‌تر دستورات لازم جهت فعال‌سازی کلیه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات شهرداری تهران را صادر کنند.

طی چهار ماه، کانون‌های شورشی، چهار ضربه اساسی بر ساختارهای رژیم

خاطرنشان می‌شود طی چهار ماه، کانون‌های شورشی، چهار ضربه اساسی بر ساختارهای حکومت وارد آورده و هیمنهٔ پوشالی رژیم آخوندی را فرو ریخته‌اند.

  • تسخیر شبکه‌های رادیو و تلویزیون نظام و پخش شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای» و «درود بر رجوی» از ۲۷شبکه (به تاریخ ۷بهمن۱۴۰۰)
  • تسخیر دهها سامانهٔ وزارت سانسور و خفقان موسوم به وزارت ارشاد و درج تصاویر مسعود و مریم رجوی و عکس باطل شد خامنه‌ای (به تاریخ ۲۳ اسفند۱۴۰۰)
  • انهدام و تسخیر بیش از ۱۰۰سرور و کامپیوتر و دهها سامانه و بانک اطلاعاتی و ۳۷سایت و ۱۲سامانهٔ داخلی وزارت غارت جهاد کشاورزی (به تاریخ ۵ اردیبهشت۱۴۰۱)
  • تسخیر ۵۱۳۸ دوربین کنترلی در شهرداری تهران، مورد استفادهٔ بیت‌العنکبوت ولایت و مقر رئیسی جلاد، وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران، نیروی سرکوبگر انتظامی و قبر خمینی (به تاریخ ۱۲خرداد۱۴۰۱)

این شکست‌ها تا جایی در سطح جامعه و در داخل رژیم پیچید که سایت حکومتی نامه نیوز در تاریخ ۱۸خرداد ۱۴۰۱ درباره هک شدن و از کار افتادن سیستم‌های کنترلی رژیم به درماندگی و ناتوانی در رویارویی با کانون‌های شورشی اذعان کرد و در مطلبی قابل تأمل نوشت:

«هک پشت هک و اختلال پشت اختلال! یک روز دوربین زندان، یک روز پمپ‌بنزین‌ها، یک روز صدا و سیما‌، یک روز هم سیستم‌های شهرداری از تابلوهای شهری گرفته تا دستگاههای شارژ بلیت مترو؛ حتی بلندگوی فلان پاساژ در مشهد هم هک می‌شود و جالب این‌که کسی نگران این همه هک نیست!»

 

تعدادی از سامانه‌های شهرداری تهران دیگر به مدار باز نمی‌گردند

۲۷روز پس از تسخیر سایتها و دوربینهای شهرداری رژیم در تهران، هادی محضرنیا مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری رژیم در تهران روز ۸تیر به پیامدهای تسخیر دوربینهای کنترلی شهرداری تهران توسط کانون‌های شورشی اعتراف کرد و گفت: تعدادی از سامانه‌های شهرداری به مدار باز نمی‌گردند. این حمله گسترده و پیچیده بود و برای مقابله با آن همه خدمات اینترنتی فریز شدند.

 

شربیانی عضو هیأت‌رئیسه شورای شهر رژیم در تهران: آرشیو الکترونیکی اسناد شهرداری هنوز با اختلال یا کندی روبه‌رو است

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس روز ۵تیر نوشت: آرشیو الکترونیکی اسناد شهرداری تهران با اختلال یا کندی روبه‌رو است

عضو هیأت‌رئیسه شورای شهر تهران با بیان این‌که شهرداری باید در مورد ادعای یکی از نمایندگان مجلس درباره عدم دسترسی به اسناد در حوزه شهرسازی پاسخ شفاف بدهد، گفت: آرشیو الکترونیکی اسناد شهرداری هنوز با اختلال یا کندی روبه‌رو است.

 

اخذ عوارض خودرو از شهروندان تهرانی در دفاتر الکترونیک هنوز غیرممکن است.

انصاف نیوز حکومتی روز ۴تیر نوشت: پس از گذشت هفته‌ها (از ۱۲ خرداد) هنوز آرشیو شهرداری برنگشته و اخذ عوارض خودرو نیز در دفاتر الکترونیک شهر غیرممکن است. به تعویق افتادن کارهای شهروندان در این حوزه، هزینه‌هایی گاه هنگفت به آنها تحمیل می‌کند. اما سؤال این است که چرا در دوره مدیریت زاکانی، شهرداری مورد حمله سایبری قرار گرفت؟

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/13204af3-ddc0-4f46-bd6c-58ee82418a09"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات