728 x 90

یک پرس کالای سرطان‌زا

برنج تراریخته
برنج تراریخته

حمایت از کالای ایرانی کم‌کم دارد به جاهای باریک کشیده می‌شود.

برنج تراریخته با تبلیغات حکومتی!

در حالی‌که تا همین روز قبل از نمایش «اقتدار هسته‌یی نظام» بیشتر رسانه‌های حکومتی از سرطان‌زا بودن محصولات تراریخته صبحت می‌کردند، ناگهان روز دوشنبه ۲۰فروردین ۹۷ همگی خط عوض کردند و شروع به تبلیغ برنج تراریخته آن هم با کاتالیزور اشعه گاما کردند. محصولاتی که بنا بر مطالب منتشرشده قبلی توسط رسانه‌های حکومتی خطرناک و سرطان‌زا توصیف شده‌اند.

تلویزیون رژیم در روز ۲۰فروردین ۹۷ با آب و تاب گزارش داد: «برخی از کشاورزان مازندرانی با تکیه به دانش بومی کشت برنج هسته‌یی را آغاز کردند. این کشت نوپا مزیتهایی دارد که مهمترین آنها افزایش میزان تولید و بی‌نیازی از سمپاشی است.

در یک صبح بهاری ۱۰۰نفر کشاورز در شالیزارهای خود بذرهای جدید برنج را که به کمک فن‌آوری هسته‌یی به دست آمده می‌کارند...». تلویزیون رژیم سپس افزود: «اگر گیاهان به اندازه کافی دانه تولید کنند می‌توانند نیاز کشور به مواد غذایی را برطرف کنند، به همین دلیل بذر جدید با روش پرتودهی گاما بر روی برنج نعمت به دست آمده...».

این یک نمونه از تبلیغاتی است که روزانه در رسانه‌های حکومتی با آنها مواجه هستیم. تبلیغاتی که مکمل گفتاردرمانی‌های آخوندها به خیال پرکردن حفره عظیم ناشی از انهدام تولید و کشاورزی در اذهان مردم است.

اما قبل از هر چیز باید دید استفاده از اشعه گاما که تلویزیون رژیم این چنین آن را تبلیغ می‌کند چه پیامدهایی برای مصرف‌کنندگان چنین محصولاتی دارد.

خبرگزاری حکومتی تسنیم وابسته به نیروی تروریستی قدس در ۲۴بهمن سال ۹۶ در مقاله‌یی با عنوان: «ایجاد "تومورهای سرطانی" با مصرف طولانی‌مدت "محصولات تراریخته"» از جمله نوشته است: «انجام آزمایشات مستقل جهانی درباره عوارض احتمالی مصرف محصولات تراریخته که در بازه‌های زمانی مدت‌ طولانی صورت گرفته،‌ عوارض مختلفی را بر روی مصرف‌کنندگان از جمله ایجاد و رشد "تومورهای سرطانی" در پی مصرف درازمدت این محصولات نشان داده است».

در یک نمونه دیگر سایت حکومتی راسخون در ۳۰آذر ۹۵ در گزارشی تحت عنوان «حقایقی پیرامون محصولات تراریخته» نوشته است: «پس از گزارشهایی که پیرامون بیماریهای مشاهده شده در بدن کسانی که مشخصاً در مصرف‌کنندگان محصولات تراریخته خصوصا در مناطقی که محصولات کاشت نیز می‌شد می‌رسید و همین طور آمار میزان بالای مصرف سموم در مزارعی که این محصولات کاشت شده بود در تمام جهان نگرانیهایی پیرامون این محصولات و عوارض آنها به‌وجود آمد تا آنجا که در اکثر کشورهای اروپایی ابتدائا قوانینی وضع شد تا از واردات و هم‌چنین کاشت این محصولات در کشورهایشان جلوگیری شود... مطالعات انسانی نشان ‌داده که چگونه اصلاحات ژنتیکی گاما در مواد غذایی می‌تواند موادی در درون بدن انسان باقی بگذارد که باعث مشکلات طولانی‌مدت خواهد شد».

در همین گزارش زیر تیتر: «محصولات تراریخته عامل شیوع بسیاری از بیماریها از جمله سرطان» آمده است: «برخی از دانشمندان و مراکز علمی بذرهای تراریخته را عامل گسترش سرطان می‌دانند. ۳۸کشور تراریخته‌ها را ممنوع کرده‌اند، اما ما مصرف می‌کنیم».

دکتر عمرانی عضو هیأت‌رئیسه انجمن ارگانیک ایران و عضو هیأت‌رئیسه اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در مورد مشکلات تولید محصولات تراریخته می‌گوید:

«بیش از ۹۰درصد محصولات اکنون حاوی ژن مقاومت به علف‌کش‌ها هستند. کمیته مشترک سازمان جهانی بهداشت و فائو بر مبنای اظهارنظر انجمن بین‌المللی تحقیقات سرطان‌ به این نتیجه رسیده‌اند که علف‌کش‌ غالب در محصولات تراریخته یعنی گلایفوسیت سرطان‌زاست. در حالی که از زمان تجاری شدن محصولات تراریخته در سال ۱۹۹۶ تاکنون مصرف این علف‌کش ۱۵برابر افزایش یافته است».

اینها  نمونه‌هایی از گزارشهایی است که در مطبوعات و رسانه‌های حکومتی در مورد محصولات تراریخته آمده است. با این حال آن جا که لازم باشد همین رسانه‌های حکومتی به‌ویژه تلویزیون رژیم برای پرکردن دره عمیق میان شعار مضحک سال یعنی حمایت از کالای ایرانی با واقعیت اقتصاد فروریخته ایران، همین محصولات تراریخته و به قول خودشان سرطان‌زا را این‌گونه تبلیغ می‌کنند تا در ادامه گفتاردرمانیهای خامنه‌ای و روحانی و دستگاههای حکومتی که به گفته کارشناسان خود رژیم فساد تمامیت آنها را فراگرفته، بتوانند در اقتصادی که تولید در آن منهدم شده است، با یک تیر ۲نشان بزنند از یک سو شعار پوشالی و مضحک حمایت از کالای ایرانی را محقق شده جلوه دهند و از سوی دیگر «اقتدار نظام» را برای حفظ نیروهای ریزشی نظام به رخ «استکبار جهانی» بکشند.  

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/76791c31-f792-4386-bd03-67eb2621c761"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات