728 x 90

فریاد اعتراض علیه ربودن آب از خاک حاصل‌خیز خوزستان

آب خوزستان به لحاظ بهداشتی قابل استفاده نیست
آب خوزستان به لحاظ بهداشتی قابل استفاده نیست

نام خوزستان همواره برای مردم ایران مترادف است با جلگه‌‌یی حاصل‌خیز و خاکی زرخیز که پذیرای مردم خون‌گرمی است که بر فراز دریایی از ثروت زندگی می‌کنند.

اما همین خاک حاصل‌خیز تحت حاکمیت آخوندهای غارتگر، تبدیل به منطقه‌یی شده است که مردمش اکنون از کمبود اولیه‌ترین الزامات زندگی یعنی آب آشامیدنی در رنجند.

در حال حاضر اعتراضات مردم علیه غارت آب خوزستان توسط پاسداران ضدخلقی و باندهای مافیایی همدست آنان شدت گرفته است. اعتراض‌کنندگان کمبود شدید آب در خوزستان و شوری آن را ناشی از دست‌اندازی پاسداران چپاول‌گر به منابع آب خوزستان می‌دانند. خوزستان به‌طور تاریخی همواره جزو استانهای پرآب ایران محسوب می‌شده، اما تحت حاکمیت آخوندی وضعیت به‌گونه دیگری شده و اکنون این مردم خوزستان هستند که به‌خاطر کمبود آب فریاد اعتراض خود را علیه رژیم آخوندی بلند کرده‌اند.

 

ربودن آب خوزستان

مشکلات آب در خوزستان در واقع از زمان دولت هاشمی رفسنجانی در حدود ۲۵ تا ۳۰سال پیش کلید خورد. در آن زمان باندهای غارتگر حاکم تحت پوشش تأمین آب برای مناطق کم‌آب،‌ اما در حقیقت برای به جیب زدن سودهای نجومی طرحهایی برای انتقال آب از خوزستان را پیاده کردند. این طرحها از جمله ایجاد سدهایی که کار کارشناسی و تخصصی لازم بر روی آنها نشده بود را شامل می‌شد و اجرای آنها منجر به کمبود آب در خوزستان شد.

بعد از اتمام جنگ ضدمیهنی سپاه پاسداران نیز با شروع پروژه‌های ضدملی در استان خوزستان، دشمنی خودش را با مردم نشان داد و با پیشبردن این پروژه‌ها باعث محدودیت‌ها ومشکلاتی در استان از جمله بحران آب شد.

از جمله طرح‌های سپاه پاسداران انتقال آب کارون به رفسنجان بود، حوالی سال ۸۰ هم طرح سد گتوند را انجام داد که بتواند آب را از استان خارج بکند.

یکی دیگر از طرح‌های ضدمردمی خشک کردن آب هورالعظیم بود که با هدف بهره‌برداری از چاههای نفتی این منطقه انجام شد. این کار باعث ایجاد معضل ریزگردها در استان شد و فضای تنفسی مشکل‌سازی را برای مردم ایجاد کرده است.

 

شور شدن آب رودخانه بهمنشیر

در حال حاضر آب رودخانه بهمنشیر که تأمین‌کننده اصلی آب مردم خرمشهر و آبادان است به حدی شور و کیفیت آن پایین است که مردم در فشار و محدودیت آب قرار گرفته‌اند.

آبهای شور به زمینهای کشاورزی می‌رود و صدماتی را به این زمینها وارد می‌کند.

 

اعتراضات مستمر مردم خوزستان

همه این عوامل باعث شده است که مردم مستمراً دست به اعتراض بزنند و در واقع بحران آب به نقطه‌‌یی رسیده است که صدای اعتراض مردم را بلند کرده است.

در خرمشهر و آبادان به‌دلیل بحران آب شور که حداقل پایه حیات یک انسان است مردم اعتراض می‌کنند.

در ۲۹خرداد مردم در اهواز لوله‌های خطوط انتقال آب از استان را کشف و تخریب کردند و در ۱۰روز گذشته در اهواز تظاهرات زیادی وجود داشته است.

صدای فریاد مردم خوزستان علیه حاکمیت آخوندی آن‌چنان بلند شده است که یکی از اعضای مجلس ارتجاع در ۲۳خرداد اعتراف کرد طی یک سال در استان خوزستان ۹۰۰تجمع و اعتراض وجود داشته که در کل کشور رتبه اول را دارد.

 

ترفند رژیم برای خاموش کردن صدای اعتراض مردم

اعتراضات مردم آن‌چنان وسیع است که استاندار رژیم متوسل به ترفند شده است و دستور داده است که آب‌بهای خرداد و تیرماه از شهروندان آبادان و خرمشهر دریافت نشود.

واضح است که این عقب‌نشینی تاکتیکی و بکار بردن این ترفند برای این است که صدای اعتراض مردم خوزستان را خاموش کنند.

اما این ترفند یک شگرد ابلهانه است زیرا نگرفتن پول ۲ماه آب‌بها مشکلی از مردم محروم و تشنه این شهرها را حل نمی‌کند و آب شیرین را هم به رودخانه‌ها بازنمی‌گرداند.

بنابراین از این پس نیز صدای اعتراض و فریاد مردم خوزستان همپای صدای اعتراض مردم سایر مناطق ایران علیه حاکمیت پلید آخوندی بلند خواهد بود تا روزی که این حاکمیت ننگین به دست مردم به گور سپرده شود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0af5c965-e753-4b9b-8798-1916253c31fd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات