«چه کسانی در ستاد کرونا افسار ویروس وحشی را رها کردند؟!
حریرچی: نمیتوانم اسامی را بیان کنم!»
(روزنامه کیهان، ۱۹فروردین ۱۴۰۰)
این روزها در میان تحولات ایران مثل اعتراضات دامنهدار بازنشستگان تأمین اجتماعی، مذاکرات در وین و اعتراضات کارگران، اخبار محوری که هستی و زندگی و جان مردم را هدف گرفته است کماکان کرونای سازماندهی شده و هدفمند است.
موج چهارم کرونا بهطور مشکوکی در حال تکثیر تصاعدی و خوشهیی در شهرهای ایران است. در این میان آنچه از کارگزاران و مقامات نظام آخوندی برمیآید، دادن آمار پشت آمار و نشان دادن نمودارهای بالاروندهٔ تلفات کرونا است. از این کارگزاران هیچ خبری مبنی بر کنترل و مهار کرونا به گوش نمیرسد؛ مابهازای آن هشدار و هشدار بدون یک استراتژی مشخص و قدمی عملی در ازای هشدارها.
دعواهای باندی در درون نظام، گواهی یک دسیسه را میدهند. بهطور خاص در آستانهٔ نمایش انتخابات پایان خرداد، هیچ بعید نیست که رژیم آخوندی دارد کرونا را به انتخابات پیوند میزند تا از قبل آن طرحی برای تحت تأثیر قرار دادن تحریم عمومی را پیش ببرد.
آنچه از مقامات و رسانههای حکومتی برمیآید، نشان دادن آیندهیی بدتر از امروز است: «جولان کرونا در بیمارستانها تا ۲ماه آینده». یعنی خودشان هم میدانند که با چنین استراتژی هدفمندی که برای پیشبرد طرح حفظ نظام وجود دارد، هیچ راهی جز پیشرفت کرونا نیست! روزنامه کیهان در شماره ۱۹فروردین ۱۴۰۰ در یک قیاس آماری، گزارشی از همین هدف میدهد:
«در شرایطی که در روزهای پایانی سال قبل تعداد فوتیهای روزانه زیر ۱۰۰نفر و تعداد مبتلایان روزانه ۶ تا ۷هزار بود، اکنون تعداد فوتیها به حدود ۲۰۰نفر و تعداد مبتلایان به حدود ۲۱هزار نفر رسیده است. از سوی دیگر در آخرین اعلام ستاد ملی کرونا در ۲۵ اسفندماه گذشته تعداد شهرهای قرمز کرونایی در کشور ۹شهر و تعداد شهرهای نارنجی ۳۱مورد بود؛ اما اکنون تمام مراکز استانها و در مجموع ۲۵۷شهرستان در وضعیت قرمز و ۱۲۹شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند و به عبارتی ۸۵درصد شهرهای کشور قرمز و نارنجی هستند».
از طرفی سخنگوی وزارت بهداشت دولت روحانی روز ۱۸فروردین، طبق معمول آمار و ارقام ویرانی داد و هیچ راهکاری را از جانب دولت ارائه نداد:
«از ۱۷ تا ۱۸فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰هزار و ۹۵۴بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد».
جنگ باندی که بالا میگیرد، اطلاعات پیرامون علت این آمار و ارقام هم برملا میشود. در همین گزارش کیهان خامنهای میتوان علت قرمز و نارنجی شدن ۸۵درصد شهرهای ایران را مشاهده نمود:
«رئیسجمهور مخالف لغو پروازها با ترکیه بهرغم قرمز بودن وضعیت اکثر بخشهای آن کشور هستند. حال باید رئیسجمهور بهعنوان رئیس ستاد کرونا پاسخ دهد که تصمیم عجیب ستاد برای آزاد گذاشتن مسافرتها بر اساس کدام کار کارشناسی و با چه توجیه و اعتبار منطقی گرفته شد؟».
و پاسخ وزیر بهداشت روحانی، جنبهیی دیگر از پاسکاری توپ کرونا را در بازی باندی برملا میکند؛ همان بازی که از روز نخست با سیاسی کردن کرونا برای حفظ نظام کلید زده شد و اکنون به چند قدمی نمایش انتخابات و بازی باندها با آن رسیده است. نامه وزیر بهداشت دولت روحانی به رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی:
«آنها کرونا و مرگ مردم این سرزمین را ابزار سیاسی میکنند تا بتوانند ورشکستگی گذشته را شاید جبران و در ماههای پیش رو، آب رفته را به جوی بازگردانند» (همان منبع).
آنچه در آن هیچ تردیدی نیست، سمتوسوی تمام تحولات درون نظام به جانب نمایش انتخابات پایان خرداد است. از این رو تغییرات کمی و کیفی در رابطه با کرونا و شهرهای پیاپی قرمز و نارنجی شونده، قطعات پازلی هستند که نظام آخوندی میخواهد با انتخابات تکمیلش کند. بنابراین مردمی که در تب شهرهای قرمز میسوزند، مبارزه با کرونای سازماندهی شدهٔ حکومتی را با بالاترین درصد تحریم خواهند داد. تحریمی که بیشک شکافها و شقههای بسا بزرگتر و هولناکتری را نصیب تمامیت حاکمیت ولایت فقیه خواهد کرد.