728 x 90

بازی مافیای حکومتی با جان و سلامت مردم

سخن روز
سخن روز

روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن تهران شاهد حرکت اعتراضی دیگری از جانب بازاریان و به‌ویژه کسبه مواد غذایی بود که به‌خاطر بالا رفتن قیمت ارز، گرانی و مالیاتهای ظالمانهٔ مغازه‌های خود را بستند. اعتراض دیگر اقشار ستمدیده به‌ویژه بازنشستگان شریف میهنمان نیز پیوسته ادامه دارد.

معترضان به جان آمده در تظاهرات خود با شعار «دشمن ما همین جاست» تکرار و تأکید می‌کنند که مشکل اصلی، مافیای حکومتی غارتگری است که در تمامی زمینه‌ها با مکیدن خون مردم فربه می‌شود و حتی جان و سلامتی مردم را به گروگان گرفته‌اند.

این فریاد اعتراض مردم اراک است که در تظاهرات خود بنر بزرگی را بالا بردند که روی آن نوشته شده بود: «از مرکز صنعت تبدیل شدیم به مرکز سرطان».

رئیس سازمان غذا و دارو رژیم اعلام کرد قیمت ۳۷۰قلم دارو افزایش یافته است و برخی رسانه‌های حکومتی با اشاره به افزایش ۴۰۰درصدی نرخی داروهای خاص، زیر تیتر «خرید دارو هم لاکچری شده، درمان فقط برای پولدارها» نوشتند: «هزینه برخی از نسخه‌ها به بیش از ۵۰۰ میلیون تومان آن هم برای خرید یک نوع دارو می‌رسد که این به نوبه خود به‌معنای بی‌اهمیت بودن جان مردم و بی‌توجهی به وضعیت درمان آنهاست» (آرمان امروز و بهار نیوز، ۱۴بهمن).

این فقط شمه‌یی از عملکرد مافیای دارو است که جان و سلامت مردم را به گروگان گرفته است.

رئیس اتحادیه حکومتی موسوم به پیش‌کسوتان جامعه کارگری با بیان این‌که «دارو برای نیازمندان از شام شب هم واجب تر است» می‌گوید: «دارو با جان و زندگی انسان‌ها سروکار دارد؛ بقای جامعه به تأمین دارو وابسته است؛ چرا همهٔ درها را به روی طبقات ضعیف و کارگران می‌بندند؟» (ایلنا، ۱۱بهمن).

سایت حکومتی پیام ما (۱۲بهمن) نیز درباره مافیای حکومتی دارو می‌نویسد: «این مافیا با تسلط بر زنجیره تأمین، از تخصیص ارز دولتی و امتیازات ویژه بهره‌مند شده و با انحصار در تولید و توزیع، قیمت داروها را به‌شکل غیرمنطقی افزایش داده است. بخش قابل توجهی از داروها به‌جای توزیع شفاف در داروخانه‌ها، به بازار سیاه سرازیر می‌شود و با قیمتهایی سرسام‌آور به بیماران عرضه می‌شود. این انحصار و رانت اقتصادی به‌همراه ضعف نظارتی، امکان بروز تخلفات گسترده‌یی را فراهم کرده است».

بازی مافیای دارو با جان و سلامت مردم آن‌قدر رسوا و وقاحت‌بار است که رسانه‌های حکومتی به‌نقل از یک فروشندهٔ دارو نوشته‌اند: «اگر بخواهم صادقانه بگویم، عنوان نایاب بودن دارو غلط است. باید بگوییم دارو هست اما مافیای دارو برای آن‌که سود بیشتری داشته باشد، آن را در اختیار داروخانه‌ها قرار نمی‌دهد، بلکه از طریق دلالان و سکوهای آنلاین، اقلام دارویی را عرضه می‌کند تا بتواند به هر قیمتی که می‌خواهد آن را به دست بیماران مستأصل برساند» (تسنیم، ۶بهمن ۴۰۳).

واضح است که «به هر قیمتی» یعنی به قیمت مکیدن آخرین قطرهٔ خون بیماران! یعنی هر چه بیمار نیازمندتر و بیماری سخت‌تر باشد مافیای دارو قیمت را بالا و بالاتر می‌برد.

در ادامهٔ گزارش بالا آمده است: «فردی را می‌شناسم که سرطان روده دارد، همه زندگی‌اش را حراج کرده تا بتواند خودش را نجات دهد. داروخانه‌های آشنا همان اول آب پاکی را روی دستش ریخته‌اند که به داروخانه‌ها امید نداشته باشد. چند دلال دارو پیدا کرده که هر بار قیمت متفاوتی برای دارویی مشابه ارائه داده‌اند. یک دارو را ظرف یک ماه، با قیمت ۵، ۱۵ و ۲۷ میلیون تومان خریده است».

روشن است که اکثر مردم که حتی با فروش خانه و زندگی خود چنین پولی در بساط ندارند، بایستی تن به مرگ بسپارند.

رسانه‌های حکومتی البته نمی‌گویند کدام دلالان و کدام مافیای دارو!

اما چه کسی نمی‌داند که شرکت دارویی برکت محصول ستاد اجرایی و وابسته به شخص خامنه‌ای است؟

چه کسی نمی‌داند که شرکتهای تابعه و زیرمجموعهٔ آن مانند «البرز دارو» و شرکت «سبحان دارو» صادرات دارو به عراق و سوریه و یمن و قزاقستان و... را در دست دارند؟

و چه کسی نمی‌داند که شرکتهایی مثل «ثامن» و «داروسازی تولید دارو» و «سبحان انکولوژی» و فرمان‌شان دست سپاه و «ستاد اجرایی فرمان امام» است؟

سه ماه پیش دهها تن از بیماران دیالیزی، به‌دلیل مسموم بودن دارویی که توسط شرکت دارویی «ثامن» تولید شده بود جان باختند و رسانه‌های حکومتی اعتراف کردند سازمان غذا و داروی رژیم از خرداد پارسال از ماجرا خبر داشت که این داروها آلوده به آلومینیوم بوده و عوارض داشته‌اند، اما اقدام به اطلاع‌رسانی نکرد. در نتیجه «در وهلهٔ اول ۱۰ تا ۱۲بیمار سپس ۵۰بیمار و تا حال حاضر ۷۰ بیمار» به کام مرگ رفتند (خبرآنلاین، ۱۵آبان).

هنوز زخم جان‌فرسای زالوها و غارتگران هلدینگ «برکت» متعلق به «ستاد اجرایی فرمان امام» بر پیکر جامعه باز است. زخمی که مافیای حکومتی با تولید واکسن غیراستاندارد میلیونها دلار به جیب زد و هزاران نفر را داغدار و زمین‌گیر کرد. زخمی که تنها با سرنگونی دیکتاتوری نامشروع ولایت فقیه از میان رفتن مافیای حکومتی و بنیادهای غارتگر وابسته به بیت‌العنکبوت و سپاه پاسداران التیام خواهد یافت.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e0a3da04-c9bc-456e-9434-7ecc39a12abc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات