728 x 90

معنای «اقتصاد مقاومتی» در دولت رئیسی جلاد

شبکه سراسری برق ایران
شبکه سراسری برق ایران

هنوز یک ماه از تشکیل دولت آخوند رئیسی نگذشته که این دولت نیز برای تأمین مخارجش دست در جیب مردم می‌کند. روز هفتم شهریور سخنگوی صنعت برق از امکان افزایش صادرات برق به پاکستان خبر داد. این در شرایطی است که در همان روز رسانه‌های حکومتی نوشتند خاموشی‌ها مجدداً به خانه‌ها بازگشته است.

روزنامهٔ حکومتی اعتماد نوشت: «مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در همان روزی که جداول خاموشی منتشر شد گفت ما این امکان را داریم تا بیش از ۴۰۰ مگاوات تأمین برق کشور پاکستان و افغانستان را افزایش دهیم» (اعتماد ۷شهریور۱۴۰۰).

یکی از اهداف سفر مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق هم مذاکرات در مورد صدور برق و گاز به عراق بود.

در این رابطه سایت میدل ایست نیوز وابسته به رژیم ۲۱شهریور نوشت: « نخست‌وزیر عراق گفت عراق نیازمند گاز و برق ایران است».

سؤال این است اگر حاکمیت آخوندی قدرت افزایش صادرات برق را دارد چرا توان تأمین برق مصرفی خانوار و صنایع را ندارد؟

پاسخ روشن است زیرا رژیم و عناصر چپاولگر آن همواره دست در جیب مردم می‌کنند و دزدی برق مورد نیاز مردم و صادرات آن به کشورهای دیگر نیز یکی از این موارد است.

در نظام دزد و غارتگری که بسیاری از مردم مجبورند در فصل تابستان و در روزهای گرم سال بدون برق باشند و نتوانند از امکانات سرمایشی استفاده کنند، برق مورد نیاز خانه‌های آنها به پاکستان، افغانستان و عراق صادر و یا این‌که مصرف تولید رمز ارزها می‌شود.

سایت حکومتی بازار نیوز ۲۱شهریور ۱۴۰۰ نوشت: «رمزارزها به اندازه مشهد برق مصرف می‌کنند. به‌طور متوسط برای استخراج هر بیت کوین ۳۰۰مگاوات ساعت برق مصرف می‌شود که این میزان معادل برق مصرفی حدود ۳۵۰۰ واحد مسکونی در یک روز است. مزارع غیرمجاز کشف شده از سوی توانیر نشان می‌دهد که ۵۷درصد فعالان غیرمجاز در صنعت ماینینگ از برق صنعتی، ۱۲درصد از برق خانگی، ۵درصد کشاورزی و حدود ۱۰درصد هم بدون انشعاب بوده‌اند».

روزنامه آرمان با اشاره به دستور روحانی که گفته بود تا شهریورماه تولید رمز ارزها متوقف شود نتیجه گرفته «پس مشخص شد که در کشور با اجازه دولت رمز ارز تولید می‌شد. موضوعی که از مردم پنهان کرده بودند».

این روزنامه در ادامه با اشاره به افزایش خاموشی‌ها از اول شهریور به‌خصوص در شهرهای دور و کوچک کشور که صدای آنها به کسی نمی‌رسد نوشت: «درآمد ناشی از تولید رمز ارز چقدر است که حاضر می‌شوند خسارات ناشی از خاموشی برق را که به همه مردم تحمیل می‌شود ادامه دهند» (آرمان ۸شهریور ۱۴۰۰).

حق‌وردی عضو مجلس ارتجاع در توضیح بی‌برنامگی وزیر نیروی دولت رئیسی در مورد بحران برق و آب گفت: «همان‌طور که می‌دانید بزرگترین و فوری‌ترین بحران کشور قطعی برق و کمبود آب است. یک بار انشعاب آب می‌فروشیم به مردم پول می‌گیریم. یک بار مصرف آب را از مردم پول می‌گیریم، یکبار انشعاب فاضلاب به مردم می‌دهیم پول می‌گیریم، یکبار مصرف فاضلاب. چهار بار آب را به مردم می‌فروشیم پول می‌گیریم» (تلویزیون شبکه خبر ۳شهریور ۱۴۰۰).

این عضو مجلس ارتجاع در دعوای باندی به مافیای خصولتی سازی نیروگاههای برق اشاره کرد اما به وابستگی این مافیاها به نهادهای قدرت در حاکمیت اشاره‌یی نکرد.

مرتضی محمودوند عضو مجلس ارتجاع با اشاره به خبرهای منتشر شده توسط عناصر ذیربط مبنی بر پایان نارسایی‌های توزیع برق در کشور گفت: «لرستان حتی با نداشتن صنایع مهم و صنعت مادر هم‌چنان مظلومانه با معضل قطع مکرر برق دست و پنجه نرم می‌کند» (خبرگزاری مجلس ۱۷شهریور ۱۴۰۰).

فضاحت دست کردن در جیب مردم از طریق گران کردن قیمت برق آن‌چنان بالا گرفته که دلخوش عضو مجلس ارتجاع به گرانی ۴تا ۵برابری برق در دولت آخوند رئیسی اعتراف کرد و گفت: «قیمت قبوض برق مشترکین خانگی در دو هفته گذشته ۴ تا ۵برابر افزایش داشته است. مردم قبوض برق خود را نشان داده‌اند، باید جلوی این اقدام گرفته شود. چرا وزارت نیرو قیمت برق را بالا برده است؟» (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۲۱شهریور ۱۴۰۰).

دست کردن در جیب مردم توسط رئیسی جلاد منحصر به دزدی برق و فروش آن نیست، بازی با قیمت ارز ترفند دیگر این دزدان به خزانه رسیده است.

رئیسی در شکاف این‌که هنوز دولتش مستقر نشده دلار را تا کانال ۲۸هزار تومان بالا برد و به‌محض این‌که دید این فضاحت روی سرخودش خراب می‌شود بایک باید درمانی گفت باید نرخ ارز کنترل شود.

روزنامه آفتاب یزد از باند مغلوب سیاه بازی رئیسی را برجسته کرده و خطاب به وی نوشت: «وقتی هنوز رئیس بانک مرکزی منصوب نشده چطور دستور می‌دهند که تورم کنترل شود» (آفتاب یزد ۸شهریور ۱۴۰۰).

این روزنامه در مطلب دیگری به رئیسی گوشزد کرد این مسیری که می‌رود روحانی و احمدی‌نژاد رفتند و شرایط بدتر شد (آفتاب یزد ۸شهریور ۱۴۰۰).

مسیری که دولتهای پیش از رئیسی رفتند و شرایط اقتصاد کشور و معیشت مردم را به بحرانی‌ترین وضعیت رساندند، بر اساس ابداعی به نام اقتصاد مقاومتی از طرف خامنه‌ای بود.

مبنای اصلی این تئوری من درآوردی او هم دست بردن در جیب مردم و تأمین هزینه‌های دولت و گرسنگی دادن به مردم است.

سال‌ها است که دولتهای ضدمردمی هم کارشان اخاذی از مردم، بالا بردن نرخ دلار، بالا بردن قیمت اقلام مورد نیاز سفره‌های مردم و در یک‌کلام ربودن نان از سفره‌های مردم است.

اکنون نیز دولت رئیسی همان مسیر را ادامه می‌دهد و تنها راه را خالی کردن جیب مردم به بهانه‌های مختلف، گران کردن نرخ آب و برق و... می‌داند، امری که در نظام به اسم اقتصاد مقاومتی مرسوم است.

دولت روحانی که در پاشنه گفتاردرمانی می‌چرخید، اکنون در دولت رئیسی هم علاوه بر آن، در بر پاشنه باید درمانی بی‌محتوا و بدون نتیجه هم می‌چرخد که طبعاً تاوان این سیاست ضدمردمی را باید مردم محروم بپردازند.

علی صوفی یکی از مهره‌های وابسته به باند مغلوب هشدار داد و گفت: «بالاخره آقای رئیسی چه برنامه‌یی دارد تاکنون برنامه‌یی ارائه نکرده است. ایشان به نوعی دچار روزمره‌گی شده است. یعنی آقای رئیسی تصور می‌کند فقط وظیفه داشت یک دولت تعیین کند و خودش به استانها سفرکند» (سایت خبرآنلاین ۱۹شهریور ۱۴۰۰).

البته مردم ایران نه انتظار برنامه‌یی از دولت جلادان و سرجلاد آن دارند و نه انتظار این‌که از جانب آن بحرانی به راه‌حل برسد.

چرا که خامنه‌ای رئیسی و کابینه‌اش را که از جنایتکارترین عناصر حاکمیت هستند، صرفاً برای بقای حکومتش و جلوگیری از سقوط آن سرکار آورد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e500d0aa-c02f-4a19-8373-f08678abd56a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات