728 x 90

«بیت»خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی اقتصادی(۹)

بیت خامنه ای ۹
بیت خامنه ای ۹

نگاهی به قسمت‌های پیشین:

بنا بر اصل ۴۴قانون اساسی رژیم، اقتصاد کشور باید در سه بخش دولتی، تعاونی، و خصوصی برنامه‌ریزی شود. تنها یک ماه پس از انتخاب پاسدار احمدی‌نژاد به ریاست‌جمهوری در سال ۱۳۸۴، خامنه‌ای طی ابلاغیه‌ای، اصل ۴۴را بازتفسیر کرد و خواستار کوچک‌تر شدن دولت و خواهان خصوصی‌سازی بخش عمده‌یی از اقتصاد شد.

طبق تفسیرخامنه‌ای، خصوصی‌سازی، مالکیت را از بخشهای قابل حسابرسی دولتی به بخشهای دیگرِ حکومت که اساساً تحت استیلای ولایت‌فقیه است منتقل کرد که مشمول هیچ نظارت عمومی‌ای نمی‌شوند.

و به این ترتیب یک امپراطوری عظیم مالی، خدماتی، صنعتی و حتی زراعی که مطلقاً دور از نظارت و حسابرسی مردم

و حتی مجلس رژیم است، شکل گرفت.

یک تئوکراسی با ۱۴امپراتوری اقتصادی ولایت‌فقیه

یک تئوکراسی با ۱۴امپراتوری اقتصادی ولایت‌فقیه

در سلسله مقالات قبلی به چرخه غیرشفاف و فساد انگیز ذاتی اقتصاد تحت سلطه ولایت‌فقیه و این‌که دارایی و ثروت مردم ایران درکجا هزینه شده است پرداختیم. بخشی از درآمدها در خلال اختلاس‌ها، رشوه‌خواریها و وام‌های بزرگ بانکی بازگردانده نمی‌شوند و به‌طور کلی در چرخه غیرشفاف رانت‌خواری و اختلاس ولایت‌فقیه چپاول و غارت شده و یا صرف اتمی و موشک سازی برای حفظ بقای استبداد حاکم می‌شود. رژیمی که علاوه بر کنترل مطلق جامعه، به سائقه طینت خود به صدور ارتجاع و تروریزم، ساختن بمب و انقباض درونی به بهای فقر، بیکاری، گرانی و سفره خالی مردم به آنها احتیاج دارد.

در ادامه بررسی چگونگی شکل‌گیری امپراطوری عظیم مالی و عوامل مؤثر در ساختار بیت خامنه‌ای به سپاه پاسداران و نظامی سازی به جای خصوصی‌سازی و بنیادهای وابسته به سپاه پاسداران پرداخته می‌شود.

تمساح‌ها چگونه اژدها شدند؟

علاوه بر ” ستاد اجرایی فرمان خمینی“ که بزرگترین تراست مالی منطقه و متعلق به خامنه‌ای است، سپاه پاسداران نیز، خود یک دولت اقتصادی دیگر است که فقط یک قرارگاه آن ” قرارگاه سازندگی (ضد) خاتم الآنبیاء“ با مالکیت دهها کمپانی و صدها گروه مالی، صنعتی، تولیدی و شرکت‌های مقاطعه کاری، و با در اختیار داشتن صدها اسکله و فرودگاه خصوصی، مستقلا به‌عملیات اقتصادی مشغول است و مانند بنیادهای متعلق به خامنه‌ای و آستان قدس و... اساساً دارای معافیت مالیاتی هستند.

سپاه پاسداران به‌مثابه گله تمساح های سیری ناپذیر از بدو پیروزی انقلاب هم‌چنان برجان، مال و ثروت مردم ایران چنگ انداخته است. امروز تأثیر فعالیت‌های مالی سپاه و بسیج بر اقتصاد و جامعه ایران بسیار گسترده است. دخالت سپاه، بازار اقتصاد ایران را به ویرانی کشانده و « بخش خصوصی» در اقتصاد ایران را به حاشیه رانده است.

بخشی از مؤسسات اقتصادی سپاه که مستقیماً در فساد و اختلاس شرکت دارند

بخشی از مؤسسات اقتصادی سپاه که مستقیماً در فساد و اختلاس شرکت دارند

به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا ۶اسفند۹۷روحانی در جمع مدیران وزارت کار گفت: «خصولتی یعنی آزاد. [اما] نه مردم و نه دولت، هیچ اطلاعی از آنها ندارد».

با حضور سنگین سپاه « بخش عمومیِ غیردولتی» نیز به نابودی کشیده شد، زیرا مبالغ زیادی از سرمایه‌های عمومی، پنهان از دید مردم و به شکل یارانه‌های بی‌حساب در اختیار شرکت‌های وابسته به سپاه قرار می‌گیرد. نتیجه این غارت و چپاول، به خاک سیاه نشاندن ۶۵میلیون ایرانی در زیرخط فقر است.

برای فهم بیشتر و عمیق‌تر نقش سپاه در اقتصاد ایران، کیهان خامنه‌ای در۱۶خرداد۹۶نوشت:

« قانون تحریم جدید S.۷۲۲آمریکا سعی می‌کند با متهم کردن سپاه پاسداران به تروریسم، سپاه و افراد مرتبط با آن را در سراسر دنیا با مسدود کردن دارایی و منع معاملات مواجه کند. از آنجایی که افراد و نهادهای گوناگون مختلفی چه در داخل ایران اعم از دولت، صدا و سیما، دانشگاه، شرکتها و... و چه خارج از ایران با سپاه پاسداران مرتبط هستند، اعمال این تحریم در واقع منافع اقتصادی ایران در سطح ملی(بخوانید منافع بیت خامنه‌ای) را دچار اختلال می‌کند.»

چگونگی شکل‌گیری اژدهای ولایت‌فقیه در بلعیدن اقتصاد ایران

چگونگی شکل‌گیری اژدهای ولایت‌فقیه در بلعیدن اقتصاد ایران

ورود سپاه به اقتصاد کشور

سپاه پاسداران به وسیله دو بازوی خود یعنی« بنیاد تعاون سپاه» و« قرارگاه سازندگی خاتم الآنبیا» در کلیه زمینه‌ها، اقتصاد ایران را در انحصار خود گرفته است.

بنیاد تعاون سپاه پاسداران قدیمی‌ترین ارگان اقتصادی سپاه است که در سال ۱۳۶۵تأسیس و در سال ۱۳۶۷در زمان جنگ ایران و عراق موجودیتش رسما اعلام شد.

متعاقباً در سال ۱۳۶۸قرارگاه مهندسی جنگی خاتم الآنبیا به‌دستور خامنه‌ای تبدیل به قرارگاه سازندگی خاتم گردید تا فعالیت‌های اقتصادی سپاه در دوران بعد از جنگ را به‌دست گیرد. تقسیم کار بین این دو ارگان به این صورت است که قرارگاه خاتم و شرکت‌های تابعه آن بیشتر در کارهای سازندگی از پل سازی، موشک سازی، تونل سازی و استخراج نفت فعال است و بنیاد تعاون سپاه در تجارت و بازرگانی سرمایه‌گذاری کردند.

خامنه‌ای، علاوه بر بنیاد تعاون سپاه در دهه ۷۰بنیادهای تعاون بسیج، بنیاد تعاون نیروهای انتظامی، بنیاد تعاون ارتش و بنیاد تعاون وزارت دفاع را هم تأسیس کرد.

بر پایه قانونی که در سال ۱۳۷۳از تصویب مجلس رژیم گذشت اجازه تشکیل شرکت‌های عمرانی و خدمات به نیروهای مسلح به‌ویژه سپاه داده شد. پروژه‌هایی با میلیاردها ریال بودجه در زمینه سد و راهسازی و احداث تأسیسات، به شرکت‌های وابسته به سپاه از جمله قرارگاه خاتم الآنبیاء واگذار گردید.

قدم اصلی و دروازه ورود سپاه پاسداران به تجارت و فعالیت‌های اقتصادی با استناد به اصل ۱۴۷قانون اساسی رژیم صورت گرفت. (دولت باید در زمان صلح از افراد و تجهیزات ارتش در کارهای...تولیدی و جهاد سازندگی و...استفاده کند).

به این ترتیب سپاه بعد از جنگ ایران و عراق وارد فعالیت‌های اقتصادی شد و در گام اول حدود۳۰درصد از توان مهندسی سپاه وارد کارهای اقتصادی گردید. طرح‌های اقتصادی سال ۱۳۸۳سپاه پاسداران ۱۲میلیارد دلار می‌باشد.

فرمان خامنه‌ای به معافیت بنیاد‌های سپاه از مالیات

مطابق فرمان خامنه‌ای در سال ۱۳۷۲بنیاد تعاون سپاه و بسیج از پرداخت مالیات معاف شدند. فرمان خامنه‌ای بابت معافیت مالیاتی سپاه پاسداران بشرح زیراست: « نظر به این‌که اساسنامه بنیاد تعاون بسیج به تصویب مقام معظم رهبری رسیده و به موجب ماده ۱۲آن مجموعه بنیاد در ردیف اشخاص مذکور در ماده ۱۳۳قانون مالیاتهای مستقیم اسفندماه ۱۳۶۶و اصلاحیه بعدی آن می‌باشد.

لذا با اتخاذ ملاک از رأی شماره۳۰/ ۴- ۱۲۷۰۲مورخ۵/۱/۱۳۷۲هیأت عمومی شورای عالی مالیاتی که قبلاً در خصوص بنیاد تعاون سپاه صادر گردیده است، مفاد بخشنامه شماره۳۰/۴- ۱۰۶۶/ ۱۵۷۱۶مورخ ۲۷/۳/ ۱۳۷۴در مورد بنیاد تعاون بسیج نیز جاری خواهد بود ».

فرمان خامنه‌ای

فرمان خامنه‌ای بابت معافیت مالیاتی نهادهای اقتصادی سپاه پاسداران

تعاونیهای سپاه پاسداران و دولت احمدی‌نژاد

با روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد، قراردادهای اقتصادی سپاه ابعاد گسترده‌یی یافت. پس از روی کار آمدن احمدی‌نژاد در سال ۱۳۸۴، خامنه‌ای طی ابلاغیه‌ای، اصل ۴۴را بازتفسیر کرد و طی فرمانی خواهان خصوصی‌سازی بخش عمده‌یی از اقتصاد شد، از جمله:

اختصاص بانکداری توسط بنگاهها و نهادهای عمومی غیردولتی و شرکت‌های تعاونی، صنایع بزرگ، صنایع مادر وکلیه امور پست و مخابرات و راه و راه‌آهن، هواپیمایی و کشتیرانی.

این فرمان در ۸بهمن ۱۳۸۶به‌صورت قانون درآمد و بر اساس آن ۱۱۰تا ۱۲۰میلیارد دلار از ثروت دولتی کشور را به بخش خصوصی واگذار کرد. (سایت مجمع تشخیص ۱خرداد۸۴) ساختاری که بر پایه گسترش نامحدود و به‌اصطلاح «بخش عمومی» شکل گرفت تا اختیار بخش اعظم اقتصاد کشور را از دولت به شخص ولی‌فقیه منتقل کند!

در یک مورد در تیرماه سال ۱۳۸۵دو میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی دولت به قرارگاه خاتم الآنبیا سپاه برای قراردادهای جدید پرداخت گردید.

قابل‌ توجه این‌که در سال ۸۵تنها در طول یک ماه قرارگاه خاتم الآنبیا سه قرارداد بزرگ به ارزش ۷میلیارد دلار در زمینه نفت و گاز با دولت منعقد نمود.

برابر ارزیابیهای جدید در سال ۱۳۸۶شرکت‌های وابسته به سپاه پاسداران بیش از ۵۷درصد از واردات کشور و ۳۰درصد از صادرات غیرنفتی را در کنترل خود دارد و درآمدهای سپاه از این معاملات سالیانه بیش از ۵میلیارد دلار است.

گستره فعالیت‌های اقتصادی و غارت‌گری سپاه پاسداران

محمدعلی جعفری، فرمانده وقت سپاه، در تیرماه ۸۹گفته بود: «بر اساس تدابیر و فرماندهی کل قوا عمل سپاه صرفاً عمل نظامی نبوده و این سازمان عظیم باید در همه زمینه‌های سیاسی، امنیتی و فرهنگی آمادگی حضور داشته باشد.»

حمید رضا برادران رئیس سابق سازمان مدیریت اعلام کرده است که ۳۵درصد گردش کار مالی و اقتصادی کشور توسط شبه دولت اداره می‌شود.

بیش از ۵۰۰شرکت بزرگ و کوچک متعلق به سپاه در حال فعالیت می‌باشد که شعبات این شرکتها در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس تا آسیای میانه، جنوب شرقی آسیا،کشورهای اروپائی، آفریقا و آمریکایی لاتین فعالیت می‌کنند. سپاه تنها در امارات متحده عربی دارای ۴۸۳شرکت وشعبه پوششی دارد.

در حال حاضر یک‌سوم واردات کشور از طریق بازارهای غیرقانونی، اقتصاد زیرزمینی و اسکله‌های غیررسمی توسط سپاه پاسداران صورت می‌گیرد و به این منظور سپاه پاسداران ۱۸۱اسکله غیرقانونی در سراسر کشور در دست دارد که ۶۰اسکله آن را در جنوب کشور ایجاد کرده است.

علاوه براین برخی فرودگاههای خاص نیز برای این منظور در کنترل سپاه می‌باشد از جمله فرودگاه پیام کرج. از این فرودگاه سپاه به‌عنوان تبادلات تجاری مثل گوشت و... حمل سلاح به سوریه استفاده می‌کند.

احمدی‌نژاد در تکمیل قدرت و پشتوانه فعالیت‌های اقتصادی این کارتل، بسیاری از فرماندهان سپاه را به‌عنوان وزرای کابینه و رؤسای مؤسسات دولتی منصوب نموده است.

نظامی سازی به جای خصوصی‌سازی! پنجه‌های سپاه بر اقتصاد کشور

طبق تفسیرخامنه‌ای از اصل ۴۴قانون اساسی که هدفش به‌اصطلاح خصوصی‌سازی بود، در واقعیت خامنه‌ای مسیرسپاه پاسداران به بخشهای گسترده‌تری از اقتصاد کشور را باز کرد.

خریدهای سپاه و بسیج با اعتبارات و کمک مالی نهادهایی مانند «تعاونیهای سپاه» و« تعاونی بسیج »و شرکت‌های وابسته انجام می‌شود. سپاه دارای مؤسسات وابسته‌ای چون بنیاد تعاون سپاه و مؤسسه مالی-اعتباری انصار است. این نهادها خود را بانک غیرانتفاعی یا بانک اسلامی می‌نامند، ولی حمید تهران فر، مدیرکل نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی در۶دی ۱۳۸۸به خبرگزاری حکومتی ایسنا گفت:

« همه کار می‌کنند جز قرض‌الحسنه. اینها به‌عنوان بازوهای مالی سپاه و بسیج در بازار بورس تهران و دیگر جاها عمل می‌کنند و سهام شرکتها را می‌خرند.»

بنا‌ به گزارش خبرگزاری ایسنا (رژیم) در تاریخ۲۵دی ۹۷: بانک سرمایه به ۱۴هزار میلیارد تومان از اموال فرهنگیان خیانت در امانت کرده است. اکثر نفرات هیات مدیره بانک از پاسداران در منصب وزیر و یا معاون در مناصب دولتی هستند. از جمله هادی رضوی(داماد شریعتمداری وزیر کار روحانی)،پاسدار حسین هدایتی، پاسدار پرویزکاظمی (‌وزیر رفاه و تأمین اجتماعی احمدی‌نژاد در دولت نهم از۹۱تا ۹۴جزء هیت مدیره بانک سرمایه بود).

«بنیاد تعاون سپاه» اژدهای رانت‌خوار خامنه‌ای

بنیاد تعاون سپاه که در ۱شهریور ۱۳۶۵تأسیس شده بود، اکنون به یکی از بازیگران عمده اقتصاد ایران تبدیل شده است. از این بنیاد به‌عنوان قوی‌ترین نهاد پولی کشور نام برده می‌شود. در اساسنامه‌ این به‌اصطلاح تعاونی، ماده ۴، گفته شده است که «سرمایه اولیه بنیاد در تاریخ تأسیس ده میلیون ریال می‌باشد که از طرف مقام معظم رهبری اهدا گردیده است». در ماده ۲۳آن تصریح شده که «کلیه سرمایه و دارایی‌های بنیاد متعلق به مقام معظم ولایت‌فقیه بوده و در صورت انحلال بنیاد پس از تسویه کلیه مایملک و دارایی‌های آن در اختیار معظم له قرار خواهد گرفت».

امروز سپاه پاسداران با بیش از ۵۰۰هلدینگ اقتصاد ایران را به‌دست گرفته است. سؤال اینجاست که سپاه پاسداران این میلیاردها دلار را برای خرید بنگاهها و شرکتها از کجا آورده است؟

بخشی از فعالیت‌های افسانه‌ای سپاه پاسداران که به فرمان خامنه‌ای تحت عنوان واگذاری بنگاههای دولتی به بخش عمومی غیردولتی اختصاص یافته و در این سالیان اموال مردم را به یک دهم قیمت غارت کرده‌اند، عبارتند از:

۱- شرکت مخابرات ایران: با۲۲میلیون خط زمینی و ۳۳میلیون موبایل به‌مبلغ ۹میلیارد دلار ارزش گذاری شد و سپاه ۸/۷میلیارد دلار بابت آن پرداخت. قیمت واقعی شرکت مخابرات ایران حداقل ۴۵میلیارد دلار برآورد شده بود.

۲- شرکت سرمایه‌گذاری غدیر: یکی از بزرگترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری شامل داروسازی سینا، شرکت فناوران، سیمان سپاهان، سیمان کردستان، بانک پاسارگاد، سیمان شرق، کارخانجات ایران استیل، پتروشیمی زاگرس و صدها شرکت کوچکتر، به‌مبلغ ۱.۵میلیارد دلار قیمت‌گذاری شد، اما سپاه بابت آن ۰.۹میلیارد دلار پرداخت کرد. قیمت واقعی آن ۴میلیارد دلار برآورد شده است.

۳- پالایشگاه اصفهان ۱/۲میلیارد دلار توسط سپاه خریداری شد.

۴- بانک پارسیان: از ۱۹میلیارد دلار ارزش بانک پارسیان، سپاه صاحب ۷/۱میلیارد دلار آن است

۵- صنایع پتروشیمی ایران: ۶۰درصد از این شرکت متعلق به سپاه است با ارزش ۸۰۰هزار دلار

۶- پتروشیمی مارون: ۱۹درصد مالکیت از آن سپاه می‌باشد به ارزش ۶۰۰میلیون دلار

۸- صنایع آلومینیوم ایران: به قیمت ۴۰۰میلیون دلار توسط سپاه خریده شد. تنها ارزش زمینی که کارخانه‌ها در آن واقع شده ۳۰۰میلیون دلار برآورد می‌شود.

۹- معادن فلزات انگوران: به ارزش ۲میلیارد دلار است که سپاه به قیمت ۸/۱میلیارد دلار خریده است.

۱۰- بانک‌های صادرات، ملت و تجارت: ۱۰الی ۱۵درصد سهام این بانکها متعلق به سپاه است (ارزش نامعلوم)

۱۲- صنایع دریایی صدرا: به قیمت ۱۵۰میلیون دلار توسط سپاه خریداری شد. ارزش واقعی ۱میلیارد دلار است.

۱۴- شرکت تاید واتر خاورمیانه: در اسکله رجایی بندرعباس که ۶۰درصد کل واردات/صادرات ایران از طریق آن انجام می‌گیرد، به قیمت ۳۰۰میلیون دلار توسط سپاه خریداری شد.

۱۵- صنایع استیل مبارکه: با ارزش ۳میلیارد دلار (سهامدار)

۱۶- بانک سینا: به ارزش ۴۰۰میلیون دلار و با ۲۶۰شعبه در سراسر کشور توسط سپاه خریداری شد.

۱۷- شرکت توسعه شهری توس گستر: به ارزش ۵۰میلیون دلار توسط سپاه خریداری شد.

۱۸- ترأکتور سازی تبریز: با ارزش واقعی ۴۰۰میلیون دلار و به قیمت ۱۷۰میلیون دلار توسط سپاه خریداری شد.

۱۹- شرکت سرمایه‌گذاری مهر ایرانیان: از جانب سپاه ۱۴۰میلیون دلار برای راه‌اندازی ۲۴کارخانه آرد در ۲۴استان سرمایه‌گذاری کرده است.

تعدادی از بانک‌های متعلق به سپاه که زیر نظر سپاه فعالیت می‌کنند:

بانک قوامین: با ۸۵۰میلیون دلار مایملک (سرمایه بانک قوامین ظرف ۶ماه از ۳۵۰میلیون دلار به ۸۵۰میلیون دلار افزایش یافته است)

بانک مهر متعلق به بسیج: ظرف چند ماه سرمایه بانک مهر از ۳۵۰میلیون دلار به ۷.۵میلیارد دلار رسیده است.

مؤسسه اعتباری نیروهای مسلح (بتاجا): با سرمایه ۱.۲میلیارد دلار متعلق به سپاه

مؤسسه انصارالمجاهدین(بانک انصار) متعلق به سپاه: با ۶میلیارد دلار مایملک و ۶۰۰شعبه در سرتاسر کشور. سرمایه این مؤسسه ظرف یک سال از ۲.۷میلیارد دلار به ۶میلیارد دلار افزایش یافته و مجوز تبدیل به بانک را بلافاصله دریافت کرده و سردار پاسدار غلامحسین تقی نتاج آن را اداره می‌کند.

مؤسسه‌ٔ مالی و اعتباری ثامن الائمه: با ارزش ۶میلیارد دلار متعلق به سپاه است سرمایه‌ٔ آن ظرف یک سال از ۲/۲میلیارد دلار به ۶میلیارد دلار رسید و امروز پولها را بالا کشیدن و اعلام ورشکستگی کرده‌اند.

شرکت‌های سرمایه‌گذاری سپاه پاسداران

شرکت سرمایه‌گذاری صنعتی بهشهر (۱۶درصد)

شرکت سرمایه‌گذاری نگین خاتم ایرانیان(از سهامداران بانک انصار)

سرمایه‌گذاری سامان مجد (وابسته به مؤسسه اعتباری ثامن)

شرکت سرمایه‌گذاری ایاک

شرکت مخابرات: سهامداران این شرکت شامل بنیاد مستضعفان، شرکت مادر تخصصی مالی و سرمایه‌گذاری سینا، شرکت سرمایه‌گذاری کوثر بهمن: شرکت صنایع قطعات الکترونیک ایران و صا ایران است.

ثروت و منابع ملی که با ارزان‌ترین قیمت توسط سپاه پاسداران خریداری و غارت شد

ثروت و منابع ملی که با ارزان‌ترین قیمت توسط سپاه پاسداران خریداری و غارت شد

به گفته مسعود مهردادی از گردانندگان اصلی فعالیت‌های تجاری و مالی سپاه پاسداران، درآمد این شرکت در سال ۹۱از محل فروش سیم کارت و شارژ تلفن و.... ۸هزار میلیارد تومان بوده است.

فساد و رانت و تاراج دادن اموال مردم به اسم خصوصی‌سازی

پالایشگاه کرمانشاه: آخوند آزادیخواه، مجلس رژیم: « وقتی پالایشگاه کرمانشاه را که بالغ بر ۶۷۰تا ۶۸۰‌میلیارد تومان قیمت کارشناسی‌اش می‌باشد در واگذاری با صد میلیارد تومان واگذار می‌کنید این یعنی یک رانت مضاعف، یعنی یک تخلف» خبرگزاری مجلس رژیم ۲۸بهمن ۹۷

شرکت آلومینیوم المهدی: یک نماینده رژیم در مجلس:...شرکت آلومینیوم المهدی به‌مبلغ ۹۱۴میلیارد تومان صورت پذیرفته است. که به‌دلیل عدم ارزیابی بخش اعظم دارائی‌ها به ارزش تقریبی ۵۰۰میلیارد تومان با پیگیری دیوان محاسبات و نهایتاً با ارزیابی مجدد مبلغ ۳۴۶میلیارد تومان به ارزش سهام شرکت افزوده گردید. بررسیها نشان می‌دهد که شرکت‌های مذکور به میزان ۲۶۰میلیارد تومان کمتر از ارزش واقعی واگذار گردید(همان منبع)

ماشین‌سازی تبریز: ماشین‌سازی تبریز که واگذار شده است ۱۲۶هکتار زمین کارخانه است و ۸۳هزار مترمربع زمین و ۴۰۰آپارتمان دارد که ۸۳۵میلیارد تومان پول زمینهای اطراف کارخانه است. پول زمینهای کارخانه و این واحد بیش از ۵هزار میلیارد است، حداقل ۵۰۰ماشین در این کارخانه وجود دارد که تکنولوژی را وارد کشور کرده و صنایع مادر است که یک واحد ماشین‌آلات آن نیز ۱۰میلیون یورو قیمت دارد. اما این کارخانه ۶۸۷میلیارد تومان به فروش رفته است. خبرگزاری تسنیم(رژیم)۹دی ۹۷

ثروت ملی در حلقوم اژدهای ولایت‌فقیه با کارنامه‌ای ننگین

طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول، ایران با تولید ناخالص ملی ۴۴۰میلیارد دلار هجدهمین اقتصاد جهان است، درآمد اقتصاد ایران از نفت، معادن و فلزات می‌باشد که ۶۶درصد از درآمد های دولتی را تشکیل می‌دهند.

اگر برآورد بانک مرکزی خود رژیم را ملاک قرار دهیم سپاه پاسداران بر ۱۰تا ۳۳درصد از اقتصاد ایران سلطه دارد اگر تنها ۱۰درصد هم درست باشد سهم سپاه پاسداران به بیش از چهل میلیارد دلار در سال خواهد رسید

انسیتوی تحقیقات دفاع ملی واشنگتن در گزارشی در سال ۲۰۱۸تعداد مناقصاتی که سپاه پاسداران پس از ۱۳۶۸در آنها شرکت داشته را در حدود ۷۵۰۰مورد تخمین زده است. از این میان هفتاد درصد از مناقصات دفاعی و نزدیک به ۳۳درصد مناقصات نفتی، عمرانی پس از سال ۶۸توسط دستگاه بیت خامنه‌ای مدیریت شده است.

پروژه‌هایی چون ستاره خلیج‌فارس پارس جنوبی، سد کرخه و انتقال آب زاینده رود به باغستانهای یزد و رفسنجان و خطوط گاز رسانی بین‌المللی بلوچستان‌- پاکستان به اروپا با چرخش مالی میلیارد ها دلاری توسط زیرمجموعه اقتصادی سپاه انجام شده است.

واگذاری نیمی از سهام مخابرات ایران به کنسرسیوم اعتماد مبین وابسته به بنیاد تعاون سپاه در کوتاه‌ترین زمان، بزرگترین معامله تاریخ بورس ایران بود.

سپاه پاسداران هزار و دویست شرکت ثبت شده در ترکیه، امارات متحده، لبنان و آسیای جنوب شرقی دارد و قبل از لیست‌گذاری آمریکا با نزدیک به ۶هزار شرکت مراوده مالی داشت. گردش مالی فعالیت‌های تجاری قانونی سپاه در اقتصاد ایران چیزی حدود ۱۲میلیارد دلار برآورد شده است. درآمد سپاه فقط از نفت پالایشگاه خاتم روزانه ۶۰میلیون دلار و سالانه ۲۰میلیارد دلار است (تلویزیون شبکه خبر رژیم در ۲۸اسفند ۹۵)

سپاه پاسداران ستون اژدهای هفت سر ولایت‌فقیه

سپاه پاسداران ستون اژدهای هفت سر ولایت‌فقیه

زندگی در زیر خط فقر

امروز با خط فقر ۸تا ۹میلیون تومان و با جمعیتی بالغ بر ۷۵درصد آمار کل کشور در زیرخط فقر مواجه‌ایم. پروانه مافی، نماینده مجلس رژیم در ۲آبان ۹۷گفت: «پرسش نگران‌کننده این است که با افزایش شدید بیکاری و تورم، خانواده‌های کارگری با حداقل دستمزد حدود یک میلیون تومان چگونه باید روزگار سپری کنند؟...».

بیرانوندی، نماینده دیگر رژیم در۲آبان ۹۷در مجلس رژیم گفت: «با عرض تأسف چه فراوان‌اند انسانهای شریفی که قادر نیستند قرص نانی حتی قرضی هم تهیه کنند...».

وضعیت نامطلوب معیشت و مسکن کارگران

سال ۱۳۹۸تاکنون بدترین سال برای قشر کارگر از لحاظ قدرت خرید مسکن در ۳دهه اخیر بوده است. در سال جاری حداقل حقوق کارگران ۱۵۱۶۰۰۰تومان تصویب شده است، این در حالی است که بر اساس گزارش وزارت راه و شهرسازی، قیمت هر مترمربع آپارتمان در تهران در مرداد امسال به ۱۲۷۰۰۰۰۰تومان افزایش یافته است. (خبرگزاری تسنیم. رژیم ۱۳شهریور ۹۸)

افزایش سرسام‌آور قیمت مسکن در سال ۹۸

افزایش سرسام‌آور قیمت مسکن در سال ۹۸

ارزش پول ملی

بر اساس آمارها، از ابتدای دولت دوازدهم تا مرداد ماه ۱۳۹۸ارزش ریال ایران در برابر دلار آمریکا در بازار آزاد ۷۰درصد کاهش پیدا کرده است تا رکورد تضعیف واحد پول ملی در دولتهای اخیر شکسته شود. در ۴سال دولت نهم ارزش ریال ایران در برابر دلار آمریکا فقط ۱۰درصد کاهش یافت و آن دولت بهترین عملکرد را در حفظ ارزش پول ملی کشور به خود اختصاص داده است. (همان منبع)

فاجعه رشد نقدینگی در دولت روحانی

تازه‌ترین آمار بانک مرکزی بیانگر افزایش حجم نقدینگی به حدود ۲۰۰۰هزار میلیارد تومان در پایان سه‌ماهه نخست سال ۱۳۹۸است. حجم نقدینگی که در ابتدای دولت دوازدهم در تیرماه سال ۱۳۹۶کمی بیش از ۱۳۳۳هزار میلیارد تومان بود، در مدت ۲۰ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۷بیش از ۵۴۹۰۰۰هزار میلیارد تومان افزوده شده است. در دولت دوازدهم هر ماه حدود ۲۷.۴هزار میلیارد تومان نقدینگی جدید ایجاد شده است. در سال ۱۳۹۷مجموعاً ۳۵۲.۹هزار میلیارد تومان به حجم نقدینگی اضافه شد که میانگین ماهانه آن ۲۹.۴هزار میلیارد تومان می‌شود.

تحریم چهل ساله مردم ایران توسط ولایت‌فقیه

انحصار بخش اعظم و مؤثر اقتصاد ایران توسط ولایت‌فقیه و نهادهای تحت فرمان آن، با سلب مالکیت از جامعه ایران صورت گرفته است. منافع این‌جابه‌جایی افراطی، از یک‌سو برای تأمین مالی عملیات سرکوب داخلی و جنگ و تروریسم و اشغالگری در کشورهای منطقه و از سوی دیگر برای برخوردار کردن لایه پشتیبان رژیم است که قشر بسیار محدودی از جامعه ایران را تشکیل می‌دهند.

در نتیجه آنچه در دوره حاکمیت ملاها رخ داده است، کوتاه کردن دست مردم ایران از فرصت‌های اقتصادی و به‌عبارت دیگر تحریم‌شدگی یا خلع‌ مالکیت شدن جامعه توسط ولایت‌فقیه است.

سؤال اساسی:

چه طرفی جز سپاه پاسداران سپرده‌های میلیون‌ها ایرانی را در مؤسسات مالی و اعتباری به‌غارت برده است؟

سؤال مردم ایران این است که چرا فروپاشی اقتصادی ایران (اقتصادی که غرق در فساد و رانت‌خواری است) سال‌هاست مهار نمی‌شود؟

همه جوابها در یک نقطه گره می‌خورد و تا ولایت‌فقیه حاکم است؛ به‌دستور خامنه‌ای، سپاه پاسداران بر بخش عمده اقتصاد ایران چنگ انداخته و درآمد و ثروت ایران به‌جای سرمایه‌گذاری در کشور، توسط همین سپاه پاسداران به‌ چاه ویل سرکوب و تروریسم ریخته می‌شود.

ادامه دارد...

مطالب مرتبط:

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۱)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۲)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۳)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۴)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۵)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۶)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۷)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی(۸)

سند پی.دی.اف مقاله کامل بیت خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی اقتصادی
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3951528e-5908-441f-b480-cc3c826aadbd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات