728 x 90

آتش کانون‌های شورشی در سالمرگ خمینی ملعون

سخن روز
سخن روز

در سالمرگ خمینی ضدبشر، صادر کنندهٔ حکم قتل‌عام «همهٔ کسانی که در زندانهای سراسر کشور بر موضع مجاهدی خود پافشاری می‌کنند»، کانون‌های شورشی با ۲۵ رشته عملیات مراکز سرکوب و جنایت و نمادهای خمینی و خامنه‌ای را هدف تهاجم آتشین قرار دادند.

۳۷سال پیش خمینی ملعون در حکم نسل‌کشی و نابودی جمعی مجاهدین به خط خودش نوشت: «کسانی که در زندانهای سراسر کشور بر سر موضع نفاق خود پافشاری کرده و می‌کنند محارب و محکوم به اعدام می‌باشند... رحم بر محاربین ساده‌اندیشی است».

با همین حکم بیش از سی هزار زندانی سیاسی در سراسر کشور به دست دژخیمان خمینی بی‌رحمانه حلق‌آویز شدند. اما -هم‌چنان که منتظری قائم‌مقام وقت خمینی به او هشدار داد- با این قتل‌عام، ولایت فقیه «منفور مردم» شد، ولی مجاهدین نه تنها نابود نشدند بلکه ترویج و تکثیر شدند.

شورشگران دلاوری که از همان خونها جوشیده‌اند، ۳۷سال پس از مرگ خمینی ملعون، نمادهای دجال ضدبشر و مراکز سرکوب و جنایت خامنه‌ای را با ۲۵رشته عملیات به شرح زیر در شهرهای مختلف در هم‌کوبیدند:

  • انفجار در فرماندهی نیروی انتظامی نجف‌آباد
  • انفجار در سازمان قضایی نیروهای مسلح در گرگان
  • انفجار در کمیته امداد خمینی ملعون در شهر ری
  • انفجار در کمیته امداد خمینی ملعون در لاهیجان
  • انفجار در حوزه جهل و جنایت ضد سیدالشهدا در مشهد
  • تهاجم به اداره تعزیرات حکومتی با پرتاب کوکتل در گناوه
  • پرتاب کوکتل به بنر خامنه‌ای در شوشتر
  • به آتش کشیدن پایگاههای بسیج سپاه پاسداران در لنگرود و در سیب بلوچستان
  • به آتش کشیدن بنرهای خمینی در اسلامشهر، ارومیه، گرگان، شهرضا و تاکستان
  • به آتش کشیدن بنرهای خمینی و خامنه‌ای در تهران، شهرکرد، نیشابور و ایذه
  • به آتش کشیدن تصاویر جلاد سلیمانی و نیابتی‌ها در تبریز و مسجدسلیمان
  • به آتش کشیدن بنر سپاه در ارومیه
  • به آتش کشیدن راهنمای ستاد خبرچینی بسیج سپاه پاسداران در تهران، آزادشهر و بجنورد

۲۵رشته عملیات انقلابی و تهاجم شورشگران به مراکز جاسوسی و سرکوب و جنایت رژیم ولایت فقیه و به آتش کشیدن تصاویر خمینی در سالمرگ دجال، شعله‌هایی از آتشفشان خشم و قهر خلق علیه این سارق شیاد انقلاب و خائن به امید و اعتماد مردم ایران است که رهبر مقاومت او را «بزرگترین بلیهٔ سیاسی و اجتماعی مذهبی تاریخ ایران» توصیف کرده است.

مسعود رجوی در پیام بهمن‌ماه ۱۳۶۵ در سالگرد انقلاب ضدسلطنتی، می‌گوید: «وقتی که خمینی راهبر و "امام"شد در قدم اول"کلمه"ذبح شد خمینی شوم‌ترین ارمغان ارتجاعی و استعماری معاصر ماست مثل یک بلای عظیم مثل یک محنت بی‌پایان نازل می‌شود می‌زند و می‌بندد و می‌خورد و پایمال می‌کند، می‌گیرد و می‌کشد و می‌سوزاند و ویران می‌کند. خمینی بزرگترین بلیه سیاسی و اجتماعی و مذهبی تاریخ ایران است، آزمایش بود و نبود و"وجود"و"لاوجود" ایران و ایرانی است»

یک سال قبل از قتل‌عام زندانیان سیاسی نیز رهبر مقاومت در وصف خمینی ملعون گفت: «خمینی همان مظهر مجسم شیطان است باید در ذهن و در عین سراپردهٔ او را نشانه گرفت و دورش کرد و کنارش زد. در ایران، سر مار و سر افعی خود خمینی است» (مسعود رجوی، ۱۲شهریور ۱۳۶۶).

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3410a7d3-832c-4c7b-b44a-79cf3b986638"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات