728 x 90

احزاب مینیاتوری، کاندیدای پفکی - مروری بر رسانه‌ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی در روز سه‌شنبه ۲۸بهمن به‌صورت تلویحی موج چهارم کرونا و اپیدمی شدن کرونای موسوم به انگلیسی را اعتراف کرده‌اند. وطن امروز با تیتر «اعلام خطر» و «نگرانی از اوج چهارم کرونا در آذربایجان شرقی» در صفحه اول روزنامه آذربایجان و «اسفند سختی در پیش داریم» حرف نمکی وزیر بهداشت است که برخی روزنامه‌ها تیتر صفحه اول کرده‌اند.

تصمیم دولت برای قطع آگهی‌های دولتی به روزنامه‌ها، موضوع مشترک همهٔ روزنامه‌هاست که گفته‌اند با این «ضربه» دولت تعطیل و بیکار می‌شوند. بحرانهای اقتصادی اجتماعی در کنار بحران برجام از دیگر موضوعات مشترک روزنامه‌های سه‌شنبه است. جنگ باندهای حاکم برای کرسی ریاست‌جمهوری هم شعله‌اش در روزنامه‌های هر دو باند حاکم بالاست. این جنگ در روزنامه‌های باند مغلوب با فاش‌گویی‌هایی از ماهیت سهم‌خواهی برای قدرت و غارت همراه است.

احزاب مینیاتوری، کاندیدای پفکی

از جمله مستقل در مطلب خود با عنوان «اصلاح‌طلبان پایتخت‌نشین» به قلم یک عضو پیشین مجلس رژیم خطاب به آنان نوشته است چه چیزی را اصلاح کرده‌اید؟ و در ادامه افزوده: «چند گروه و حزب مینیاتوری ۳-۲ نفری، به کمک برخی افراد شهیر فعال می‌شوند تا سهمی از قدرت بگیرند». در ادامه هم نوشته می‌خواهند «هم‌چون گذشته یکی را پفکی بالا آورده و به‌نام نجات‌بخش کشور قالب کنند و از این‌طریق سهمی در حد استاندار و مدیرکل برای خود و هم قبیله‌ای‌هایشان گدایی کنند». این روزنامه در ادامه ضمن اذعان به نفرت مردم از این نمایشهای حکومتی به این احزاب مینیاتوری رژیم ساخته حمله کرده و نوشته است اینها «به روندی که کشور و مردم را به وضع موجود رسانده است استمرار و مشروعیت» می‌بخشند.

اعتماد در مطلبی به قلم تاجزاده مهرهٔ باند مغلوب در مورد ورشکستگی نمایش انتخابات رژیم نوشته است: «راست و چپ سیاسی بر سر هر چه با یکدیگر اختلاف‌نظر داشته باشند، بر سر این‌که مردم از وضعیت موجود خسته و ناامید‌ند، اشتراک نظر دارند». این کارگزار سابق حکومتی نسبت به قیام مردمی هشدار داده «باید هر چه سریع‌تر دست به یک انتخاب استراتژیک زد تا پیش از آن که احیاناً ماجرایی شبیه به آبان‌ماه ۹۸ و گرانی بنزین تکرار شود».

دوراهی بن‌بست!

در روزنامه‌های هم‌سو با باند روحانی مصوبه مجلس آخوندی برای خروج از پروتکل الحاقی را با کلماتی مثل «بن‌بست» «دوراهی» «اشتباه راهبردی» و امثال اینها توصیف کرده‌اند و در مورد عملی کردن این تصمیم به نظام هشدار داده‌اند. «سوم اسفند و یک اشتباه راهبردی» عنوان مقالهٔ جهان صنعت است به قلم یک کارگزار سابق وزارت‌خارجهٔ رژیم که از جمله نوشته است: «اجرای این مصوبه تبعات بسیاری برای (نظام) خواهد داشت. مسأله خروج از پروتکل الحاقی و توقف بازرسی‌ها و کاهش دسترسی‌های آژانس می‌تواند برای ما تبعات سنگینی داشته باشد. اولین اثر آن این است که موضع اروپایی‌ها که این روزها سخت است و به آمریکا نزدیک شده، سخت‌تر می‌شود و فشار مضاعفی را علیه خودمان از سوی اروپا و آمریکا احساس خواهیم کرد».

«جلوی خروج از پروتکل الحاقی را بگیرید» عنوان مطلبی است در آرمان به قلم یک کارشناس باند مغلوب که از جمله نوشته است: «موضوعی که اکنون بر سر دوراهی است، از سویی (نظام) باید آنچه را که گفته انجام دهد، چون وعده‌اش را پیش‌تر با آب و تاب داده است و اگر هم این اقدام (خروج از پروتکل) انجام شود بهرحال می‌تواند زیان به همراه داشته باشد». این کارشناس حکومتی در مورد این اقدام باج‌خواهانه با یادآوری تشدید انزوای نظام به رژیم گوشزد کرده است: «حتی بازگشت آمریکا به برجام نباید به منزله برداشتن تحریم‌ها به آن شکلی که ما فکر می‌کنیم باشد. اعلام رسمی مواضع دولت جدید در سیاست خارجی نشان‌دهنده آن است که دولت بایدن در امتداد ترامپ و اوباما همان‌گونه که بارها گفته شده است برای تحت فشار قرار دادن (نظام) در قالب تحریم‌های هوشمند آمریکایی در دو جهت کمی و کیفی گام برمی‌دارد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/03b6998c-0fa2-4cb2-a61c-107a4c8335fa"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات