728 x 90

امنیت نظام و پیامدهای تلخ قیام آبان! - مروری بر رسانه های حکومتی

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

امنیت نظام و پیامدهای تلخ قیام آبان!

روزنامه‌های حکومتی در روز ۲۴آبان، اغلب با عمده کردن مسائل انتخابات آمریکا و پیامدهای آن برای نظام تلاش کرده‌اند فضای انفجاری جامعه برای بالا‌گرفتن تلفات کرونا و به‌خصوص در سالگرد قیام آبان را دور بزنند. گرچه در همین زمینه هم روزنامه‌های باند مغلوب بر ضرورت تمکین و مذاکره تأکید کرده و هشدار داده‌اند. اما روزنامه‌های باند ولی‌فقیه با درشت‌نمایی اظهارات سردژخیم قضاییه آخوندها، رئیسی در مورد «خط قرمز بودن امنیت نظام» و توصیه به برخورد شدید با مخلان امنیت وحشت نظام از فضای انفجاری جامعه را بارز کرده‌اند. روزنامه‌های باند روحانی هم امنیت نظام را موکول به غلط‌کردم‌گویی نسبت به سیاست‌های سرکوبگرانه داخلی و فرصت‌طلبیهای جنگ‌افروزانه خارجی کرده‌اند.

ایران ارگان دولت روحانی به قلم علی ربیعی سخنگوی فعلی دولت و سردژخیم سابق وزارت اطلاعات نوشته است: «برای توسعه همراه با امنیت ما نیازمند ساختار مناسب دولت و استفاده از ظرفیت داخلی به‌علاوه مشروعیت مدنی و دموکراسی هستیم که ثبات و امنیت داخلی را تضمین کرده باشد. با یک حضور مناسب در عرصه بین‌الملل و تعامل مناسب در جهان امکان توسعه پدید خواهد آمد».

همدلی با اشاره به گوشه‌هایی از قیام آبان و گستردگی آن در شهرهای مختلف به لاپوشانی آمار شهدای قیام اشاره کرده و نوشته است: «گزارشها و تصاویر ضد و نقیضی از خسارات معترضان به اماکن دولتی و البته تعداد کشته‌شدگان و مجروحان این حوادث منتشر می‌شد که هنوز و بعد از یک سال نهادهای رسمی نتوانسته یا نخوانسته‌اند که آمار قابل قبولی از کشته‌شدگان آن روزها ارائه دهند... که خود می‌تواند به موضوعی چالش‌برانگیز برای نظام و افکار عمومی داخلی تبدیل شود».

قتل‌عام کرونایی و ربودن نان از سفره مردم

اراده دولت برای کشتار مردم در میدان مین کرونا و ربودن نان از سفره مردم، مضمون اعترافهای روزنامه‌های هر دو باند حاکم است:

همدلی با طرح این سؤال که: «روزانه چند تن از ما باید بمیریم تا دولت برنامه‌یی برای کاهش مرگ و میرها تدارک دیده ببیند؟» نوشته است: «اگر دولت بودجه نهادهایی را که هیچ منافعی برای امروز و فردای کشور ندارند و فقط به‌دلیل برخی لابی‌ها شکل گرفتند و از ردیف بودجه برخوردار شدند، کم کند، یا حقوق دهها میلیونی صدها مدیران دولتی را کاهش دهد، شاید بتواند بخشی از مشکلات مالی خود را حل کند و به زیان‌دیدگان کرونا بدهد».

مستقل به‌نقل مصطفی معین رئیس شورایعالی نظام پزشکی رژیم نوشته است: «انتظار می‌رود مسئولان سیاسی کشور و وزارت بهداشت هم به جای شعرگویی و شعار دادن در زمینه ترویج شبه‌علم و خرافه، ادعای ساخت واکسن کرونا، کشف درمان قطعی کرونا، دادن مجوز عرضه داروهای علفی کرونا، ادغام روش‌های غیراستاندارد سنتی یا طب ایرانی در شبکه بهداشتی-درمانی کشور؛ پاسخگوی مسئولیت‌های قانونی خود باشند».

اعتماد در مطلبی از عباس عبدی نوشته است: «ترکیب ستاد مقابله با کرونا به علل شخصی جامع نیست، در چنین شرایطی شوهای نمایشی رونمایی از طب سنتی برگزار می‌شود و چندی نخواهد گذشت که ایده‌های رمل و اسطرلاب و وردنویسی را هم به پروتکل‌های درمانی رسمی اضافه کنند... و آن را میراث فرهنگی ایران معرفی خواهند کرد. این رفتارها همگی به حساب سیاست‌گذاران نوشته خواهد شد. با ادامه این سیاست‌ها، همه شیرازه‌های این کتاب در حال پاره شدن است. این رفتار مشابه در سیاست جنگ و کرونا به‌ناچار به نتایج مشابهی ختم خواهد شد».

آفتاب یزد سیاست رژیم را «قتل‌عام کرونایی» توصیف کرده و سیاست روز از باند خامنه‌ای هم اذعان کرده است: «حذف طبقه متوسط در شکاف حرف تا عمل متولیان» و در ادامه از «رشد ۱۴۴ تا ۲۰۲درصدی قیمت کالاهای اساسی» خبر داده.

کیهان خامنه‌ای هم نوشته است: «آمارهای رسمی می‌گویند؛ برجام فقط از سال۹۵ تا ۹۸ سفره مردم را تا ۳۰درصد کوچک کرده است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3645231f-7ac0-4f2a-9c34-8d7a75db8f6a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات