تلویزیون رژیم دوشنبهشب اول مردادماه نمایندگان ۳باند مجلس ارتجاع نقوی حسینی، از باند موسوم به اصولگرا، وکیلی، از باند موسوم به اصلاحطلب و لاهوتی، از باند بهاصطلاح مستقلین را در یک میزگرد به صحنه آورد و احتمال ترمیم کابینه را به میان آورد و سؤالی که مجری مطرح کرد این بود که کدام قسمت از کابینه نیاز به ترمیم دارد؟ پاسخ این نمایندگان باندهای رژیم هر یک گوشهیی از بحرانهای لاعلاج نظام را بارز و بالغ کرد. مثلاً پاسدار سابق نقوی حسینی که زمانی معاون نیروی تروریستی قدس بوده و ترورهای خارج کشور را هدایت میکرد و الآن در کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع به پاسداری از امنیت نظام مشغول است، اذعان کرد: «گرانیهای سرسامآور کمر مردم را شکسته، حوزه مسکن مردم را دارد کلافه میکند، هم در اجاره هم در خریدوفروش. حوزه کالاهای اساسی و کالاهای عمومی مردم را نگران میکند». وی که میخواست نظام را در ببرد مدعی شد: «دشمن دارد اخلال اقتصادی ایجاد میکند. تمام توانش را بهکار گرفته است. ما راهبردهای دشمن را باید خوب بشناسیم. دیگر دارد اخلال ایجاد میکند». وی در گام بعدی ناخواسته به ناتوانی نظام در مواجهه با دشمن فرضی اذعان کرد و گفت: «بنابراین با تغییر افراد بهنظر من نمیتوانیم با این مشکلات مقابله کنیم».
وکیلی، مهره باند موسوم به اصلاحطلب در مجلس ارتجاع، حرف پاسدار نقوی را تأیید کرد و گفت: «نکتهای که آقای نقوی فرمودند که نکته درستی هم هست شرایط کنونی کشور به گونهای است که با جابهجایی آدمها نمیشود خیلی امیدوار بود که اتفاق دیگری خواهد افتاد». وی سپس اذعان کرد که همه باندهای حکومتی نسبت به وخامت اوضاع رژیم اتفاقنظر دارند. وی گفت: «در جامعه امروز ایران همه سلایق روی یک موضوع توافق داریم و آن اینکه وضع کنونی کشور خوب نیست». وی در ادامه علت را به گردن باند رقیب انداخت و گفت فقط ۱۰درصد به دولت برمیگردد. چون پیش از او پاسدار نقوی حسینی علت را به گردن باند روحانی انداخته بود.
ولی جواب همه این بود که بحران موجود در چنان مرحلهیی است که با ترمیم کابینه و جابهجایی چند وزیر چیزی حل نمیشود و همه باندها و دستجات رژیم بر سر خرابی اوضاع با هم اتفاقنظر دارند.
نکتهای که از میان اظهارات این ۳عضو مجلس ارتجاع بیرون زد مهر ابطال بر راه طیشده نظام بود. مثلاً وکیلی که عضو هیأترئیسه مجلس ارتجاع هم هست، تأکید کرد: «ما در شرایطی فعلی باید یک تصمیم شوکآور بگیریم با این وضعی که ما الآن گرفتار هستیم هر تجویزی در دولت و بهخصوص در آن کمیتهیی که به تدبیر رهبری معظم شکل گرفته تحت عنوان کمیته سران سهقوه، کمیته هماهنگی سران سهقوه که بتوانند فراتر از سهقوه تصمیم فراقوهای بگیرند، حتی در آن سطح هم بهنظر من تجویزها کارساز نیست چون ما شرایطمان از مسأله عبور کرده وارد یک مرحله عمیقی از بحران شدهایم ما بایستی تصمیمات بنیادی بگیریم».
پاسدار نقوی حسینی هم به شکل دیگری به شکست مسیر طیشده نظام اذعان کرد و ضمن بیثمر خواندن منازعات باندی گفت: «باید برای این فکری کرد رو به آینده باشیم اینکه کی مقصر بود کجا مقصر بودند، کی تقصیر داشت اینها الآن چی ما را حل میکند»؟ وی در وحشت از بلوغ شقه در رأس نظام بار دیگر روضه وحدت خواند در حالی که چند جمله قبل علت مشکلات نظام را به سمت باند رقیب شلیک کرده بود. وی در روضه وحدتش گفت: «ما امروز به وحدت نیازمندیم دولت و مجلس و قوه قضاییه و همه ارکان نظام باید کنار هم بایستند در کنار هم قرار بگیرند، دشمن داره اتحاد ایجاد میکند. ما نباید برگردیم به گذشته حالا این ۱۰٪ آن ۲۰٪ بود آن ۱۵٪ بود بالاخره وضع موجود این است. ما را نظام جمهوری اسلامی میبینند تفکیک نمیکنند مردم نمیگن این اصولگراست، آن اصلاحطلب، مردم میگویند اینها نظام جمهوری اسلامی هستند».
راهحل نماینده باند اصلاحطلب یک تصمیم شوکآور است، اما این تصمیم شوکآور چیست؟ معلوم نیست! آیا کنارهگیری خامنهای است؟ آیا تسلیم کامل و پذیرش ۱۲شرط آمریکاست؟ یا چیز دیگر؟
نماینده باند خامنهای هم به جای راهحل میگوید وضع خیلی خطرناک است، دنبال تعیین مقصر و تقسیم تقصیر نباشیم، باید متحد شویم، چون مردم که طغیان کنند، نمیپرسند کی اصلاحطلب است، کی اصولگرا؟
اما آیا اتحاد باندها میسر است؟ و بر فرض که متحد شوند، آیا طرح و توانایی مقابله با امواج خروشان بحرانها را دارند؟
به نظر میرسد که مردم ایران پیشاپیش به این سؤالها جواب دادهاند:
«اصلاحطلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا»!