در حاکمیت آخوندی مافیای چپاول و فساد در همه زمینههای اقتصادی نفوذ کرده است، اقتصادی که به اذعان کارشناسان و رسانههای حکومتی اقتصادی رفاقتی است.
یعنی اینکه سردمداران و مهرههای حکومتی «همه با هم»!تمامیبخشهای اقتصاد را به چنگ خود درآورده و مافیاهای وابسته به آنها در همه زمینههای اقتصادی تاختوتاز میکنند.
یکی از پهنههایی که مافیای حکومتی در آن نفوذ گسترده دارد موضوع دارو و درمان مردم است، مافیای دارو است که واردات و توزیع آنرا در دست دارد، بهطور گسترده داروی تقلبی در بازار توزیع میکند و حتی در مواردی هم به پزشکان حکم میکند چه دارویی را تجویز کنند.
در چنین شرایطی مردم هم ناگزیرند که دارو را از بازار ناصر خسرو و سایر بازارهای فروش دارو به قیمتها گزاف و حتی دهها برابر بخرند.
شبنم نعمتزاده دختر وزیر سابق صنعت و تجارت دولت آخوند حسن روحانی یکی از شاخصهای نفوذ مافیای دارو است، که در جریان جدال باندی بر سرغارت اموال مردم، باند مقابل روی فساد او در امر واردات و توزیع دارو و حتی توزیع داروهای فاسد انگشت گذاشت و کارش به محاکمه و به زندان کشید.
شبنم و زینب نعمتزاده دو عضو هیأت مدیره شرکت توسعه دارویی رسا هستند که تخلفات گستردهیی در امر واردات و توزیع دارد.
تجارت با جان مردم توسط مافیای دارو در شرایطی است که مردم درگیر کرونا هستند و منابع معتبر جهانی ایران تحت حاکمیت آخوندی را در رتبه دوم جهانی در زمینه درگیری مردم با کرونا معرفی میکنند.
سردمداران و نهادهای حکومتی و مافیای دارویی وابسته به آنها بحران کرونا و نیاز مبرم مردم به دارو را فرصتی برای غارت مردم کردهاند.
تلویزیون حکومتی در یک گزارش تلاش کرده دلالان خرده پارا را مقصر گرانی دارو معرفی کند، اما سؤال اینجا است که این دلالان خرده پا این حجم کلان از داروی قاچاق را از کجا و چگونه وارد کشور میکنند.
تلویزیون رژیم در گزارش خود در زمینه مافیای دارو و نقش آن در قیمتگذاری دارو و حتی توزیع داروی تقلبی در بازار میگوید: «وزیر بهداشت میگوید دارو و واکسن قطعی برای کرونا نداریم. اما دو دارو است که گفته شده میتواند مفید باشد که آنرا تأمین کرده و هفته آینده تولید داخلش را وارد بازار میکنیم.
مردم میروند داروخانه دنبالش این داروها در داروخانه پیدا نمیشود و همراهان بیماران روانه بازار سیاه میشوند و اسیر این دلالان هستد.
یک پزشک در رابطه با قیمت سرسامآور داروها در بازار آزاد میگوید متأسفانه بازار آزاد با قیمت بسیار بالایی دارو را در اختیار مریضها قرار میدهند.
این پزشک با اشاره به نفر همراه بیمار اضافه میکند ایشان رفته ۴۰دانه قرص را ۲۳میلیون تومان تهیه کرده است.
فرد همراه بیمار: دارو پیدا نمیشود اما در بازار ناصر خسرو هست بودجه ما نمیرسد به خدا دیشب من ۴۰میلیون واریز کردم برای این دارو…
فروشنده دارو در بازار ناصر خسرو: داروهایی که به اینجا (بازار ناصر خسرو) میآید خودشان (سردمداران و نهادهای حکومتی) میدانند چه کسی وارد میکند خودشان هم میدانند قیمتها همه جور است. خودشان میدانند چطور به این بازار میرسد داروی تقلبی هم هست چرا نیست؟
نفر همراه یک مریض: هم دارویی که ۱۰۰هزار قیمتش است دانهای ۶۰میلیون تومان میفروشند در بازار سیاه به اسم داروی کرونا حتی تا ۹۰میلیون هم من قیمت گرفتم».
در مورد نفوذ مافیای دارو در بازار سایت خبر فوری ۱۱مرداد۹۹ بهنقل از یکی از خبرنگاران تلویزیون رژیم مینویسد: «مافیای دارو و تجهیزات پزشکی، بازار آشفتهای دارد و در این سالها خیلی پیگیر پروندههای این حوزه بودم.
در این روزها، خودم دچار سرگردانی شدهام چرا که هنوز مشخص نیست چه زمانی واکسن کرونا وارد بازار میشود. از طرفی شنیدم که متأسفانه برخی از داروهای مربوط به کرونا در بازار سیاه تا مبلغ ۸۰میلیون تومان به فروش میرسد که واقعاً تلخ و غمانگیز است».
مافیای غارتگر حکومتی دارو آنچنان صاحب نفوذ است که در هر زمینهای در امر دارو و درمان مردم میتواند بهسرعت وارد عمل شود. از جمله در امر تهیه، فروش و توزیع ماسک و دستکش.
محمدرضا محبوبفر عضو ستاد حکومتی کرونا علت «ظهور مافیای دارو و ماسک» را «بیعملی دولت» میداند و در این رابطه میگوید: «در بخش تأمین تجهیزات بهداشتی و توزیع ماسک شاهد باندبازی و مافیا هستیم و اکنون خیلیها بهدلیل گرانی مواد بهداشتی و ماسک از تهیه این اقلام ناتوان ماندهاند… سوءمدیریت و باندبازیها در حوزه بهداشت و درمان اجازه عرضاندام به نیروهای مستقل و کاردان را نمیدهد، شاهد این تاختوتاز مافیایی در عرصه دارو و ماسک هستیم» (روزنامه وطن امروز ۵مرداد۹۹).
واردات دارو در شرایطی است که به اذعان بسیاری از پزشکان و کارشناسان امر درمان بسیاری از این داروهای وارداتی در داخل قابل تولید است.
اما به صرف مافیای واردات و توزیع دارو این است که دارو را از خارج با ارز ۴۲۰۰تومانی وارد کند و بهعنوان کالای خارجی آنرا تا ۱۰۰برابر قیمت واقعی در بازار آزاد به فروش برساند.
مافیایی که آنچنان قدرتمند است که در تخصیص ارز برای واردات دارو و گرفتن امتیازات واردات و توزیع دارو دخالت میکند.
روزنامه شرق ۱۵اردیبهشت ۹۹ در مورد نفوذ مافیای دارو در وزارت بهداشت با عنوان «نامهای آشنا در شرکتهای خلق الساعه دارویی» نوشت: «مدتی پیش وزیر و برخی معاونان اسبق وزارت بهداشت در خصوص فساد ساختاری در این وزارتخانه به نمکی، وزیر بهداشت، نامه نوشتند. آنطور که در این نامه اشاره شده، مهمترین عواملی که فساد ساختاری در وزارت بهداشت را شکل دادهاند؛ نظام تعیین تعرفههای درمانی، نظام تعیین قیمت دارو، نظام تخصیص ارز، مناسبات موجود هیأتامنای ارزی و برخی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و تدارکاتی هستند که در تمام این موارد امکان اعمال نفوذ افراد وجود دارد؛ این قدرت نفوذ از آنجا میآید که برخی افراد همزمان با فعالیت در بخش خصوصی، سمت دولتی هم دارند و قادرند در سیاستگذاری عمومی برای همان حوزه نقشآفرینی کنند. از مهمترین مصادیق آن در وزارت بهداشت، مجوزهایی است که عمدتاً در گذشته برای تولید دارو و تجهیزات پزشکی به نام برخی مدیران سابق وزارت بهداشت صادر شده و پروانه تولید به نام خود یا همسر و فرزندان آنان اخذ شده است. برخی از این پروانهها، حتی نام شرکتهای دانشبنیان خلقالساعهای را هم یدک میکشند تا بتوانند در سایه بخشنامههای داخلی، مقررات و ممنوعیتهای رسمی را دور بزنند. در مواردی این شرکتهای خلقالساعه تنها با گذشتن کمتر از چند ماه از تاریخ تأسیس و ثبت رسمیشان پروانه تولید چندین قلم دارو یا مواد اولیه دارویی را دریافت و محصول خود را به بازار هم عرضه کردهاند».
واقعیت این است که دلالان خرده پا در بازار ناصر خسرو هرگز نمیتوانند جزو کسانی باشند که درواردات، توزیع و قیمتگذاری نرخ دارو نقش دارند. آنها آخرین حلقه و عناصر دست چندم هستند که دارو پس از دست به دست شدن چندین باره بین غارتگران وابسته به حاکمیت، به دست آنها میرسد.
آنها نیستند که قیمت نجومی دارو در بازار آزاد را آنچنان تعیین کنند که یک داروی ۱۰۰هزار تومانی ۶۰میلیون تومان به فروش برسد.
نام آشناها و صاحبان شرکتهای خلق الساعه، مدیران و صاحب منصبان در وزارت بهداشت، وزرای سابق و اسبق و مافیای فامیلی و قبیلهای واردات و توزیع دارو هستند، که بیماران خصوصاً بیماران حاد کرونایی را به چنین وضعیت دشواری گرفتار کردهاند.
مشکلات این بیماران در زمینه دسترسی به دارو و درمان نتیجه این است که حوزه سلامت به یک تجارت بزرگ تبدیل شده و قیمت آن مرگومیر بسیاری از مردم فقیر است .
از طریق این تجارت بزرگ است که رانتخواران و مفسدان حکومتی به ثروتهای افسانهای و بادآورده دست پیدا میکنند.