728 x 90

تظاهرات آمریکا؛ یادی از آن روزها

تظاهرات آمریکا؛ یادی از آن روزها
تظاهرات آمریکا؛ یادی از آن روزها

روز جمعه ۳۱خرداد ۹۸دومین تظاهرات بزرگ ایرانیان (از مجموعه تظاهرات سالانه کهکشان ایرانیان خارج‌ کشور) در واشنگتن پایتخت آمریکا برگزار خواهد شد. اولین تظاهرات از این کارزار گسترده جهانی روز شنبه ۲۵خرداد در بروکسل پایتخت بلژیک برگزار گردید. این سلسله تظاهرات در همبستگی با قیام و مقاومت مردم ایران در چند پایتخت دیگر اروپایی ادامه خواهد یافت.

 

 تظاهرات واشنگتن چه اهمیتی دارد؟ 

تظاهرات ایرانیان آزاده، در واشنگتن یعنی درست همانجایی برگزار می‌شود که:

  • آخوندها در یک بند و بست کثیف سیاسی با دوستان مماشات گرشان مقاومت ایران را بدون هیچ سند و مدرک محکمه پسندی سال‌ها در لیست سیاه تروریستی وارد کرده بودند،
  • در جنگی اعلام نشده که مجاهدین پیشاپیش بی‌طرفی خود را در آن اعلام کرده و مختصات کامل قرارگاههای خود در مناطق مرزی ایران و عراق را رسماً توسط وکلایشان به دولتهای ذیربط ائتلاف غربی اطلاع داده بودند، اما آنها به بمباران سنگین قرارگاههای مجاهدین پرداخته و شماری از رزمندگان آزادی ایران را به‌ شهادت رساندند تا به وعده‌های خود به آخوندها عمل کرده باشند، آن‌چنان که «اندرو گرینستاگ» دیپلمات انگلیسی رسماً گفت گزارش لحظه به لحظه بمباران قرارگاههای مجاهدین توسط نیروهای ائتلاف به وزارت‌خارجه آخوندها اطلاع داده می‌شد.
  • آمریکایی‌ها در رأس ائتلاف جهانی به قرارداد آتش‌بس منعقده با مجاهدین خیانت کردند،‌
  • رادیوی مجاهدین و کلیه تأسیسات و فرستنده و آنتنهای آن را مصادره کردند،
  • سلاح و مهمات و اموالشان را مصادره کردند،
  • نزدیک به ۱۵سال نیروهای رزمنده مقاومت ایران در جوار مرزهای میهن را با استفاده از اشغال عراق به حصر خانگی کشاندند،
  • و تعادل‌قوای سیاسی منطقه را به کلی به نفع دیکتاتوری حاکم بر ایران تغییر دادند.

 

تغییر تعادل‌قوا از آن نقطه به این نقطه

آخوندها در بند و بست با مماشاتگران تا آنجا پیش رفته بودند که حتی بحث استرداد مجاهدین به دیکتاتوری آخوندها را هم مطرح کردند!

کما این‌که در ۱۷ژوئن برای زدن«سر» مقاومت و استرداد مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت نیز تلاش کردند و شکست خوردند و اینک:

در همان شهری که نه تنها دفاتر رسمی مجاهدین خلق پلمب شده بود، بلکه دفاتر رسمی شورای ملی مقاومت نیز تعطیل گردیده بود،

و اکنون درست در همان شهر هموطنان آزاده و اشرف‌نشانهای قهرمان با تصاویر رهبران همان مقاومت و پرچم‌ها و آرم همان سازمان مجاهدین و همان ارتش‌آزادبیخش رسماً تظاهرات کرده و خواستار ملحق کردن وزارت اطلاعات آخوندها به سپاه پاسدارانشان در لیست سیاه تروریستی آمریکا می‌شوند،

در حالی‌که مقاومت ایران هم‌چون همیشه سرفراز و استوار در راه سرنگونی فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران در حال مبارزه است.

تغییر تعادل‌قوا از آن نقطه به این نقطه کاری است البته صعب و جان‌فرسا که مجاهدین آن را در یک پروسه سنگین که بیش از یک‌دهه به درازا کشید، محقق کردند.

 

یادی از آن روزها و راهی که طی شد

برای درک آنچه که انجام شده و خود یک دستاوری ملی و میهنی است ضروری است نگاهی داشته باشیم به مسیری که طی شد، آنهم از خلال نوشته‌های رسانه‌های همان نیروی ائتلاف غربی:

  • وال‌استریت ژورنال ۲۸فروردین ۸۲: «بمباران مجاهدین حرکتی برای جلب نظر رژیم ایران... مقامهای آمریکا گفتند که در حرکتی برای جلب نظر رژیم ایران... آمریکا قرارگاههای جنگ‌جویان مخالف ایرانی را که در مرز، سمت عراق قرار دارند بمباران کرده و....مطابق گفته مقامهای آمریکا، یک توافق خصوصی با مقامهای ایرانی قبل از شروع درگیریها صورت گرفته بود که... نیروهای انگلیسی و آمریکایی گروه مزبور را مورد هدف قرار دهند... از بین بردن پایگاه عملیاتی مجاهدین خلق در عراق... یک هدف عمده رژیم ایران بوده است».
  • سی.ان.ان ۲اردیبهشت ۸۲: «ژنرال بروکس سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا گفت:... در بعضی از عملیات ما آنها (مجاهدین خلق) هدف آتش کشنده بوده‌اند».
  • روزنامه نیویورک تایمز ۲۸فروردین ۸۲: «یک مقام ارشد آمریکایی گفت ایالات متحده حداقل دو مقر گروه مجاهدین از جمله مقر اصلی آنها در قرارگاه اشرف را شدید بمباران کرده است. این حمله به‌خوبی می‌تواند موجب عصبانیت بیش از ۱۵۰نماینده کنگره از هر دو حزب که این گروه اپوزیسیون ایران را به‌عنوان یک منبع فشار مؤثر علیه دولت ایران می‌دانند، بشود.. مشاور ارشد زیرکمیته خاورمیانه و آسیای کمیته روابط بین‌المللی مجلس نمایندگان گفت ما این را به‌خوبی روشن کردیم که این افراد حامی دموکراسی، ضدبنیاد گرایی، ضدتروریسم..... و مبلغین یک حکومت سکولار در ایران می‌باشند».... ماه اوت گذشته محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران... از آمریکا خواسته بود که به پایگاههای این گروه حمله کنند (وی گفته بود): اگر آمریکاییان به پایگاههای مجاهدین حمله کنند، این در عوض یک ژست حسن نیت به سوی ما خواهد بود».
  • مجله فوروارد ۱۵فروردین ۸۲: «دیوید مک، نایب‌رئیس انستیتوی خاورمیانه به مجله فوروارد گفت:‌«مجاهدین خلق ضربه خواهند خورد... این کاری است که ما می‌توانیم به‌عنوان یک اقدام حسن نیت به سوی تهران انجام دهیم»!

 

نتیجه پایداری

برای درک بهتر آنچه که انجام شده، نگاهی به نقطه مختصات آن روز و نگاهی به موقعیت امروز و از نظر گذراندن تمامی یک پروسه در یک نگاه و در یک تابلو کمک می‌کند به توانایی‌های خود ایمان بیشتری بیاوریم،

ایمان بیاوریم که می‌توانیم این رژیم را با تمامی ثروت و مکنتی که از دارایی‌های مردم ایران سرقت کرده و با تمامی همکاران و هم ریش‌هایش در غرب، پس زد، عقب راند و شکست داد.

ایمان بیاوریم به این‌که سخت‌ترین و صلب‌ترین سیاست‌های جهانی را هم می‌توان تغییر داد، به‌شرطی که:

برخیزیم

راه و رسم درست و رهبری اصولی مبارزه را از میان دهها مدعی با مسیرهای جعلی‌شان بشناسیم

متحد شویم

و آنگاه مسیر درست را بی‌تزلزل بگیریم و پیش برویم

و از پرداخت هزینه آزادی خودداری نکنیم.

بی‌شک پیروزی در دسترس است اگر هم‌چون گذشته اراده کنیم و الزاماتش را به جا آوریم.

تظاهرات بزرگ واشنگتن در جمعه ۳۱خرداد ۹۸ضمن تمامی خواسته‌های دموکراتیک ایرانیان برای لیست‌گذاری وزارت اطلاعات آخوندها و مطالبه دیگر خواسته‌های مردم ایران از جهان برای به‌رسمیت شناختن مقاومت مشروع و انقلابی مردم ایران، همچنین یادی است از یارانی که سدها را در اولین گام این مسیر شکافتند و راه را برای دیگر هموطنانشان گشودند.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/30550bf4-fbac-4a5b-84ed-6b1b37cd629f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات