در میان بحرانهای مرگباری که امروز میهن ما را درگرداب خود فرو برده است حوادث مرگبار جادهای یکی از اساسیترین بحرانهایی است که نظام ضد مردمی ولایت به مردم تحمیل کرده است.
واقعیت هولناک و در عین حال دردناک قربانیان حوادث رانندگی در نظام پلید آخوندها ـ که عنوان دومین عامل مرگ و میر مردم را بخود اختصاص داده است ـ را میتوان از میان اعترافات رسانههای حکومتی بخوبی دریافت. آنجا که اعتراف می کنند:
«جادههای ایران هر سال بیشتر از سال قبل بوی مرگ میدهند. آمارها نیز بر مرگآفرین بودن جادههای کشور صحه میگذارند. تازهترین آمار از حوادث جادهای، افزایش ۶.۷درصدی مرگ و میر سال ۹۷ را نسبت به سال قبل نشان میدهد. اگر میانگین افرادی که آخرین برگ زندگیشان در جادهها رقم میخورد با میانگین زخمیهای حوادث جادهای را در نظر بگیریم، گویا هر سال در ایران یک جنگ تمام عیار یا یک زلزله بزرگ اتفاق میافتد. البته درمواردی تلفات جادهای ایران حتی بسیار بیشتر از حوادث غیرمترقبهای مانند زلزله یا سیل و حتی جنگ است».(خبرگزاری حکومتی ایرنا ۲ خرداد ۹۸)
بدون تردید این حوادث دلخراش و مرگبار که روزانه جان دهها تن از هموطنان را می گیرد، نتیجه طبیعی حاکمیت دزد و غارتگر آخوندی است. نظامی که ارزشی برای جان انسانها قائل نیست.
در تایید این نکته خبرگزاری خبر انلاین رژیم ۱۵مرداد ۹۸ در مطلبی با عنوان «ماراتن تصادفات جاده ای قصه ناتمامی دارد» تلفات این فاجعه ملی را این گونه پرده برداری نموده است: «قریب به ۲۷۷ هزار نفر انسان در جادههای کشور در ده سال گذشته جان خود را خیلی راحت و البته کاملا بیمورد از دست دادهاند. قریب به چهار میلیون نفر هم در این تصادفات زخمی شدهاند. تلفات سوانح رانندگی، در ایران هشت و نیم برابر آلمان است و از کشور سیرالئون در این زمینه کمی آمار بهتری داریم! اینجا صحبت از یک فاجعه است».
با تمامی این اوصاف حاکمیت دجال آخوندی همواره تلاش می کند تا در رسانه های حکومتی آمار تصادفات راهنمایی و رانندگی و به تبع آن حوادث مرگبار در جاده های کشور را به عامل انسانی ارتباط دهد. در حالیکه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان داخلی و بینالمللی علل افزایش تصادفات جادهای در میهن اشغال شده را قبل از هر عاملی باید در ۲عنصر پایه ای جستجو و واکاوی نمود:
۱-نبود زیر ساختهای ترابری و جادههای عمدتا باریک و غیر استاندارد شهری و بینشهری.
۲-فساد در صنایع خودروسازی وکیفیت بسیار پایین و غیر ایمن خودروهای داخلی همراه با وسائل نقلیه فرسوده و از دور خارج شده.
در این دو عامل روشن و پایهیی، متهم ردیف اول ـ نه عوامل انسانی و رانندگان ـ بلکه نظام فاسدی است که همه امکانات و سرمایهها در آن، با سمت و سوی مشخصی خرج و هزینه میشود. حتی مالیاتهای سنگینی که از طریق عوارض مختلف جادهیی و شهری و ... از رانندگان ـ بهزور ـ اخذ میشود یا خرج رفاه ژنهای خوب در امریکا و کانادا و ... میگردد و یا در مسیر جنگ افروزی و سرکوب و تروریسم.
بیعلت نیست که به گواه«پژوهشکده بیمه» وابسته به بیمه مرکزی رژیم «ایران در میان ۱۹۰کشور دنیا، از نظر عدم ایمنی از جهت تصادفات رانندگی رتبه ۱۸۹را به خود اختصاص داده است و تنها کشور سیرالئون وضعیت نامناسبتری از ایران داشته است.»
موضوع فساد در صنایع خودروسازی هم گواه دیگری است بر همین ادعا. تا آنجا که برخی رسانههای حکومتی، خودروهای داخلی را خودرو قاتل، ارابه مرگ، داعش آهنین یا تابوتهای چرخدار نامگذاری کردهاند. آنقدر فساد و دزدی سیستماتیک و چپاول حکومتی بالا گرفت که یک نماینده از مجلس ارتجاع گفت:
«صنعت عقب مانده و ناتوان خودرو، که میتوان از آن بهعنوان داعش آهنین و ارابههای مرگ یاد کرد صنعتی که آمار و ارقام نشان میدهد هیچ توجیهی برای حمایت از آن وجود ندارد... »
صنعت تولید خودرو؛ «به ازای ایجاد هر یک شغل یک کشته، دو معلول، دو یتیم و ده مصدوم»
«ملت محکوم اند به استفاده از خودروی بیکیفیت و قاتل داخلی یا اگر بخواهند از خودروی خارجی استفاده کنند باید جریمه استفاده از خودرو را پرداخت کنند. من با اطمینان میگویم که این یا شبه مافیاست یا مافیاست...» (بهرام پارسایی نماینده مجلس ارتجاع از شیراز ـ ۲۹ فروردین ۹۷)
چند اعتراف ناگزیر در رسانههای حکومتی
نگاهی گذرا به فجایع تاسف آور ناشی از تصادفات در روزهای اخیر تصویر روشنتری از خسارتهای جبران ناپذیر و زیانهای گسترده اجتماعی بجا مانده از این حوادث را بر همگان روشن می نماید:
- خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس ۲۷ مرداد ۹۸: «میانگین مرگ روزانه افراد در حوادث رانندگی شهریور ماه از ایام نوروز نیز بیشتر است و روزانه ۶۰ نفر جان باخته اند».
سایت حکومتی ایران خبر ۲۳ مرداد ۹۸: «روزانه ۴۶ نفر و هر ساعت ۲ نفر جان خود را در تصادفات جاده ای از دست می دهند و ۶ و نیم نفر مجروح میشوند».
-سایت حکومتی خبر آنلاین ۱۵ مرداد ۹۸ :«۳۸ درصد از آمار متوفیان تابستانی تصادفات جادههای کشور در سال جاری، از آن اردبیل است. در تابستانی که هنوز به نیمه راه نرسیده، این آمار روایتگر فاجعهای تراژیک است».
-خبرگزاری حکومتی مهر ۷ مرداد ۹۸: «جاده های فارس وحشت به رانندگان هدیه می دهند، راه های نا ایمن و رخ به رخی که هر روز قربانی تازه می گیرند».
-خبرگزاری حکومتی ایرنا ۲۲ مرداد ۹۸: «از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۰۰ نفر در جادههای استان خراسان جنوبی جان خود را از دست دادهاند».
- باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به سپاه پاسداران ۱۴ مرداد ۹۸: «افزایش تصادفات جاده ای در محورهای مواصلاتی زاهدان در چهار ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۸ درصد رشد داشته است».
-سایت حکومتی ابسرد انلاین ۲ شهریور ۹۸: «چند هفته است که جاده های شمال شرق استان تهران (محورهای هراز و فیروزکوه) تبدیل به جاده های مرگ شده اند».
-سایت حکومتی سپاس ۱۹ مرداد ۹۸: «جاده های غیر استاندارد با نقاط حادثه خیز بسیار، بلای جان مردمان شهرستان دیر شده است و جان آنها را همواره در معرض تهدید قرار می دهد».
-خبرگزاری حکومتی ایسنا ۲۸ مرداد ۹۸: «تلفات تصادفات جاده ای استان کهگیلوبه و بویر احمد در چهار ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۸ درصدی داشته است».
همانگونه که ملاحظه می نمایید این نمونه ها که تنها بخشی کوچک از حوادث و سوانح روزهای اخیر درمیهن اسیر میباشد و آثار آن به صورت کشتار خاموش و روزانه مردم در وسعتی به تمامیت ایران گسترده شده است، حاکمیت پلید آخوندی را مجبور به اعتراف از طریق رسانههایش نموده است.
فساد و اختلاس در صنایع خودروسازی رژیم عامل اصلی تصادفات
در یک بررسی عمیق تر از عوامل پایهیی تصادفات به وضوح روشن می شود که یکی از اصلی ترین عوامل تلفات سرسام آور سوانح رانندگی در جادهها، پایین بودن کیفیت خودروها و سطح ایمنی خودروهای داخلی می باشد که تا به امروز جان بسیاری از مردم را گرفته است.
بعنوان نمونه سایت حکومتی انتخاب ۱۷ مرداد ۹۸ در رابطه با خودرو پراید که عنوان قاتل جادهها را از آن خود کرده است این چنین پرده برداری می نماید: «در تحلیل تصادفات کشور طی ۱۱ سال گذشته متوجه شدیم که ۳۴ درصد از جانباختگان و مجروحان حوادث رانندگی در خودروی پراید بودهاند».
فساد نهادینه شده در صنایع خودروسازی رژیم تبهکار آخوندی را خبرگزاری ایسنا ۶شهریور ۹۸ با عنوان «صنعت خودروسازی به اندازه یک جنگ به کشور خسارت میزند» این گونه رونمایی کرده است:
«ما شاهد آمار تلفات سالانه ۱۷ هزار نفری ناشی از تصادفات خودرو هستیم و به ازای این خسارت جانی خانوادههای بی سرپرست، کودکان یتیم و آسیبهای اجتماعی گسترده خواهیم داشت. همچنین سالانه ۳۳۰ هزار مصدوم در تصادفات رانندگی و ۱۱ هزار مرگ بهعلت آلودگی هوا داریم که ۸۰ درصد آلودگی هوا هم مربوط به خودروهاست.
این منبع در ادامه وجه دیگری از مافیای غارتگر حکومتی را اینگونه پردهبرداری می نماید: «فساد گسترده در صنعت خودروسازی موضوعی غیر قابل انکار است که عوامل موثر در آن هم بسیار زیاد است. باید روشن شود پولی که خودروسازها از مردم گرفتهاند، بدهی آنها به قطعه سازان و پولی که از بانکها گرفتهاند که مجموعا ۸۰ هزار میلیارد تومان میشود کجاست؟ و چرا با وجود این حمایتها ۳۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارند یا ارزی که به خودروسازان اختصاص یافته کجا هزینه شده؟ آیا همه قطعهسازان توانستهاند از آن استفاده کنند؟ چرا برخی قطعه سازان پولشان را نقد گرفتهاند و با قیمت غیر متعارف قطعاتشان را فروختند و برخی دیگر طلبکارند به نحوی که اکثرا اقدام به تعدیل نیرو و اخراج نیروهایشان میکنند. باید روشن شود خودروهایی که نقدی فروخته شده با چه شرایطی بوده که بعد از چند ثانیه از عرضه آنها، فروخته شده و کسی هم موفق به ثبت نام نشده است و بعد با دو برابر قیمت و سود کلان در بازار به فروش رسیده است».
در یک نمونه دیگر سایت حکومتی الف ۲۶ مرداد ۹۸ با عنوان« هزینه ۳۰۰۰ میلیارد تومانی برای طراحی صندوق پژو» پرده دیگری از مافیای حکومتی در صنایع خودرو سازی را اینگونه برملا می نماید:
«طبق اسناد فقط بابت طراحی صندوق پژو ۲۰۶، ۲۵۰ میلیون دلار هزینه شده که با ارز امروز قیمت آن به ۳ هزار میلیارد تومان میرسد. این در حالی است که با این میزان پول میشد یک خط کامل تولید خودروی جدید را طراحی کرد. ما معتقدیم موارد این چنینی است که باعث میشود قیمت تمام شده خودروهای بیکیفیت در کشور ما چندین برابر خودروهای باکیفیت خارجی باشد و هزینه آن هم از جیب مردم پرداخت میشود».
سایت حکومتی الف در نهایت ابعاد باور نکردنی این فساد و رانتخواری را که محصول آن به صورت کشتار خاموش و روزانه مردم و معلولیت آنها در قتلگاهی بنام جادههای ایران می باشد را این چنین برملا می نماید: «در دولت دهم هم ایرانخودرو را وادار کردند در ونزوئلا خط تولید راه بیندازد به همین منظور ۹۰ میلیون دلار در آنجا هزینه شد که بعد از صرف این هزینه کشور مقصد گفت که تا ۱۰ سال دیگر به آنها برق نمیدهد و این حجم سرمایه ملی در آنجا از دست رفت هیچ کسی هم مؤاخذه نشد».
میبینیم که حاکمیت فاسد و تبهکار آخوندی در حالی که روزانه مردم محروم میهن ما را در جادههای مرگ به قتلگاه می برد از اموال بهیغما برده همین مردم خط تولید خودرو سازی در ونزوئلا ایجاد می کند تا بهخیال خام خود با حفاظت از باصطلاح عمق استراتژیک خود فرجه بقا برای خود بخرد.
باشد که بزودی با سرنگونی این رژیم ددمنش مرهمی بر تمامی زخمهای هممیهنان اسیر گذاشته شود.