ظریف در پایان سفرش به کشورهای اسکاندیناوی در حساب توئیتر خود مدعی «ثمربخش» بودن این سفر شد. رژیم در تبلیغاتش ابتدا مدعی بود این سفر بهدعوت مقامات این کشورها انجام شده، اما وزیر امور خارجهٔ سوئد در اظهاراتی که خلاف عرف دیپلماتیک بهخصوص از سوی مماشاتگران با رژیم است، گفت کسی از او دعوت نکرده و وزیر خارجه رژیم ایران خودش درخواست سفر و ملاقات کرده است. این سفر در رسانههای کشورهای عربی بازتاب گستردهای داشت که نشاندهنده فضای خصمانه تودههای عرب همسایه نسبت به رژیم متجاوز آخوندها است.
سایت العربیه ضمن اشاره به تظاهرات ایرانیان هوادار مقاومت ایران علیه سفر ظریف به سوئد، در مورد شکست این سفر و انزوای این رژیم نوشت: «دولت سوئد با انتقادات شدیدی از سوی بعضی از نمایندگان مواجه شد».
سایت العربیه در گزارش دیگری به تداوم اعتراضات علیه ظریف اشاره کرد و نوشت: «روز پنجشنبه ۳۱مرداد، تظاهرات ایرانیان در کشورهای اسکاندیناوی علیه سفر وزیر خارجه ایران محمدجواد ظریف در اسلو پایتخت نروژ ادامه پیدا کرد و این ۲روز بعد از اعتراضاتی بود که منجر به دستگری و مصدوم شدن افرادی در استکهلم پایتخت سوئد و قبل از آن تظاهرات در هلسینگی پایتخت فنلاند شد.
فعالان ایرانی تصاویر و کلیپهایی را منتشر کردند که نشان میدهد دهها نفر در برابر دفتر نخستوزیر نروژ در شهر اسلو تجمع و خواستار قطع رابطه با رژیم ایران و فشار بر این کشور برای آزاد کردن زندانیان سیاسی و حمایت از اعتراضات مردم ایران شدند.
تصاویر نشان میدهد که تظاهرکنندگان زیر باران جمع شدهاند و شعار «ظریف تروریست» میدهند».
روزنامهٔ اخبار الخلیج چاپ بحرین حمله به سیاست مماشات با رژیم را مورد توجه قرار داد و ضمن اشاره به تظاهرات ایرانیان در هلسینکی پایتخت فنلاند و استکهلم پایتخت سوئد نوشت:
«تظاهرکنندگان رژیم را تروریست و سرکوبگر توصیف کرده و کشور سوئد را نسبت به در پیش گرفتن سیاست استمالت با رژیم ولایت فقیه محکوم کردند. آنها گفتند این رژیم تظاهرکنندگان را بهقتل میرساند و زنان و اقلیتها و فعالان را سرکوب میکند».
روزنامهٔ الوطن چاپ عربستان با درج تصاویر ظریف با پاسدار قاسم سلیمانی، سرکردهٔ نیروی تروریستی قدس و حسن نصرالله، سرکردهٔ حزبالشیطان لبنان، بهنقل از دبیرخانه شورای ملی مقاومت نوشت:
« مقاومت ایران پذیرش رئیس دیپلمات تروریستهای رژیم آخوندی در کشورهای شمال اروپا، فنلاند، سوئد و نروژ را تشویق این رژیم به ادامه و تشدید نقض وحشیانه و سیستماتیک حقوقبشر، صدور تروریسم و جنگافروزی دانست» و سپس افزود:
«ظریف رژیمی را نمایندگی میکند که رکوردار اعدام، حامی شماره یک تروریسم دولتی در جهان، عامل اصلی بحران و آشوب در منطقه و حامی اصلی بشار اسد، دیکتاتور سوریه، در قتلعام مردم بیگناه این کشور است. بالاترین افتخارات او همنشینی با جنایتکارانی مانند حسن نصرالله، بشار اسد، قاسم سلیمانی و عماد مغنیه است. مقاومت ایران خواستار این شد که ظریف همچون خامنهای و روحانی و دیگر سرکردگان رژیم بهعلت مشارکت و تسهیل جنایت علیه بشریت و نسلکشی، همچون وزیر خارجه هیتلر در برابر عدالت قرار گیرد».
الوطن بهنقل از اطلاعیه مقاومت ایران تأکید کرد که نقش ظریف و وزارتخانه متبوعش در دفاع و توجیه جنایات این رژیم و هماهنگ کردن و تسهیل توطئههای تروریستی در خارج، امر شناختهشدهای است.
ایلاف چاپ لندن هم ضمن بازتاب اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران، خاطرنشان کرد:
«چند روز قبل ظریف اروپا را تهدید کرده بود که اگر کشورهای اروپایی از کشورش در برابر تحریمهای آمریکا حفاظت نکنند مجدداً التزامات خود بر اساس توافق هستهای را کاهش خواهد داد. ظریف در گفتگو با تلویزیون رسمی رژیم ایران گفت:
« با توجه به شرایط فعلی اگر اروپاییها اقدامی نکنند، ما گام بعدی را در کاهش التزامات برخواهیم داشت».
روزنامهٔ اخبار الخلیج چاپ بحرین هم در مقالهای بهقلم عبدالمنعم ابراهیم به سفرهای ظریف به کشورهای عربی پیش از رفتن به کشورهای اسکاندیناوی اشاره کرده و بر علت اصلی انزوای جهانی و منطقهای رژیم دست گذاشته و از جمله نوشته است:
«رژیم ایران همچنان در افکار خمینی در سال ۱۹۷۹ و صدور آن به جهان بهصورت جهنمی و خشن بهسر میبرد و با افکار یک دولت عضو در سازمان ملل متحد و صلحجو با همسایگان خود بهسر نمیبرد... این واقعیت مشکل با رژیم ملاها در ایران است». این مقاله در ادامه به ادعاهای صلحخواهانه رژیم با کشورهای حوزهٔ خلیجفارس و عرب پرداخته و از جمله نوشته است: «رژیم ایران جنگهای غیرمنظم بسیاری علیه کشورهای خلیجفارس از سال ۱۹۷۹ بهراه انداخت، جنگهایی توسط شبهنظامیان و هستههای تروریستی وابسته به خود در همه کشورهای عربی و نه فقط در کشورهای خلیجفارس.. ویرانیها و خرابیها و خونریزیهای خود را در بحرین، کویت، عربستان سعودی و امارات بهراه انداخت و دستکشهای خونریز خود را در لبنان و سوریه و عراق و یمن فعال کرد. رژیم ایران همچنان به این دخالتهای آشکار خود در امور کشورهای عربی ادامه میدهد و حتی در صورت امضای توافق(عدم تجاوز) با کشورهای خلیج متوقف نخواهد شد. بنابراین مشکل در مداخله رسمی با شکل نظامی آن نیست بلکه مشکل در احزاب و شبهنظامیان و هستههای تروریستی وابسته به خامنهای است که رژیم ایران آنها را بهسهولت و پشتپرده برای تجاوز به ما حتی با وجود(معاهده عدمتجاوز) بهصورت رسمی فعال خواهد کرد!».
فضای عمومی رسانههای عربی البته روشن است و نمونههای بالا تنها نمایانگر بخشی از نفرت عمومی اعراب از رژیم متجاوز خامنهای است، بخش دیگری از این فضای انزجار عمومی نسبت به خامنهای و باند جنایتکارش را میتوان در فضای مجازی مشاهده کرد که خود نیازمند یک گزارش مفصل است.