روز گذشته انتشار یک خبر مانند بمب در آمریکا و سپس در سراسر دنیا صدا کرد. خبر این بود که وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد ۲مزدور حکومت آخوندی را در آمریکا دستگیر کرده است که مأموریتشان جمعآوری اطلاعات از مجاهدین خلق و ارسال آنها به تهران بوده است.
این خبر در آمریکا و در محافل سیاسی و مطبوعاتی این کشور انعکاس گستردهیی داشت، اما رژیم که از شکست سومین توطئه تروریستیاش علیه مجاهدین در سال جاری سرگیجه گرفته است، هنوز هیچ واکنشی نسبت به این رسوایی نشان نداده است.
بر اساس اطلاعیهٔ وزات دادگستری آمریکا، ۲عامل وزارت اطلاعات آخوندی به نامهای احمدرضا محمدی دوستدار و مجید قربانی در روز ۹اوت ۲۰۱۸(۱۸مرداد ۱۳۹۷) در آمریکا دستگیر شدهاند.
در کیفرخواستی که در بیش از ۲۰صفحه تنظیم شده است، این ۲مزدور اطلاعات جمعآوری شده را برای حکومت ایران میفرستادند تا بتواند مخالفان را «هدف» قرار دهد تا از این اطلاعات رژیم بتواند علیه سازمان مجاهدین اقدام کند، نیرویی که «دولت ایران آن را بهعنوان مخالف اصلی خود میداند» از طریق «دستگیری، عضوگیری، سوءاستفاده سایبری یا عملیات ربودن یا کشتن مجاهدین خنثی کند».
بر اساس این کیفرخواست، فعالیتهای جاسوسی حکومت حداقل از اسفند ۱۳۹۵ تاکنون ادامه داشته است.
پیش از این مقاومت ایران بارها نسبت به اهداف تروریستی رژیم علیه کادرهای مجاهدین و فعالان مقاومت ایران در آمریکا هشدار داده بود. در آخرین بار کمیسیون امنیت و ضدتروریسم شورای ملی مقاومت ایران در روز ۳۱فروردین سال جاری طی اطلاعیهیی اعلام کرد: «در واشنگتن نیز نمونههای مشکوک متعدد از تعقیب و مراقبت در اطراف دفتر شورا توسط افرادی با ملیتهای گوناگون وجود داشت که حاکی از تهدیدهای جدی تروریستی است. پلیس و مقامات ذیربط در جریان این تهدیدات قرار دارند».
دستیار مدیر ادارهٔ تحقیقات فدرال آمریکا اعلام کرد: «ادارهٔ تحقیقات فدرال به شناسایی و متوقفکردن این اشخاص که در فعالیتهای غیرقانونی در خدمت رژیم ایران در خاک آمریکا درگیر هستند ادامه میدهد».
دادگستری آمریکا نیز با ذکر نمونههایی از جاسوسی این مأموران در برنامههای مقاومت ایران را برملا کرد.
نخستین جلسه دادگاه مجید قربانی یکی از ۲مأمور گشتاپوی آخوندی روز گذشته ۳۰مرداد ۹۷ در واشنگتن برگزار شد.
در جلسه قاضی دادگاه درخواست آزادی موقت او را رد کرد و دادستان برای وی درخواست ۷۵سال زندان کرد.
این واقعه انعکاس بسیار گستردهیی در رسانههای آمریکا و همچنین رسانههای خبری جهان داشت.
شبکه سی.ان.ان گزارش داد: «بر اساس بیانیه خبری وزارت دادگستری، قربانی عکسهایی از افراد در یک برنامه مجاهدین خلق در نیویورک، جایی که افراد به رژیم ایران اعتراض میکردند گرفته و دوستدار برای عکسها حدود ۲۰۰۰دلار به قربانی پول پرداخت کرده است – برخی عکسها با زیرنویس افراد موجود در عکسها را معرفی میکرد. این عکسها در چمدان دوستدار هنگامی که او در ترانزیت فرودگاه، موقع بازگشت به ایران در دسامبر ۲۰۱۷ بود، پیدا شدند».
دویچه وله صدای آلمان هم ضمن انعکاس این جریان بهنقل از کیفرخواست صادره گفت: «در مکالمات این دو که توسط پلیس فدرال آمریکا(اف.بی.آی) ضبط شده شنیده میشود که قربانی میگوید، تلاش میکند در سازمان مزبور "رخنه" کند. دوستدار نیز در مورد اینکه به او دستور داده شده اطلاعاتی جمعآوری کند توضیح میدهد و میگوید: «من این عکسها را به بچهها میدهم تا تحقیق کنند».
رادیو بینالمللی فرانسه گفت: «به گفته جان دمرز، دستیار دادستان کل آمریکا در امور امنیت ملی، دوستدار و قربانی از سوی رژیم ایران مأموریت داشتند که مخالفان سیاسی این حکومت در آمریکا را زیر نظر داشته باشند».
سناتورهای برجسته آمریکا شامل تام کاتن، باب منندز و سناتور گاردنر در یادداشتهایی بهطور جداگانه، دستگیری جاسوسان رژیم را نگرانکننده دانستند و از اف.بی.آی بهخاطر تلاشش برای دستگیری آنها تشکر کردند.