جلسه روز ۲۰خرداد ۹۷مجلس ارتجاع از جهات مختلف بیانگر ذلت و بیچارگی یک رژیم به بنبست رسیده بود. حاکمیتی که این روزها چه از درون و چه از بیرون تحت فشارهای مختلف قرار دارد.
یکی از موضوعاتی که مدتهاست روی میز قرار دارد، ضرورت پیوستن نظام آخوندی به گروه ویژه اقدام مالی برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم (FATF) میباشد.
دولت روحانی لایحه پیوستن به آن را به مجلس ارتجاع احاله داده است.
در جلسه ۲۰خرداد در یک سو نمایندگان باند روحانی و همچنین نماینده دولت بودند که عجز و لابه میکردند این لایحه را زودتر تصویب کنیم، چون در غیراین صورت علاوه بر تحریمهای موجود خودمان را در معرض تحریمهای ناشی از رفتن در لیست سیاه FATF قرار میدهیم و در آن صورت دیگر فاتحه نظام خوانده است.
در آن سو نمایندگان دلواپسان که فریاد میکشیدند اگر به کنوانسیون FATF بپیوندیم، هم چوب و هم پیاز میشویم، چون تحریمها که کم میشود اما ما به دست خودمان بخشی از نظام را تروریست قلمداد میکنیم و خودمان آنها را تحریم میکنیم.
این همه ذلت و بیچارگی دشمنان مردم ایران هم عبرت آموز است و هم باعث خوشحالی مردم ایرانزمین میشود.
در جلسه روز یکشنبه عراقچی معاون وزارتخارجه دست به دامان نمایندگان مجلس شده بود که لایحه پیوستن به کنوانسیون اف.ای.تی.اف را تصویب کنند. زیرا اگر تصویب نشود و رژیم آن را نپذیرد «کشورهای دیگر میگویند ایران مدافع تروریسم است چون به این کنوانسیون نپیوسته است. فشارهای مختلف، تحریمهای مختلف را الآن به خودمان تحمیل میکنیم. اگر نپیوندیم به این کنوانسیونها اگر وارد یک مبارزه جدی با تروریسم نشویم و اگر توسط دشمنانمون موضوع حمایت از تروریسم واقع بشویم تحریمهای جدید بر ما بار خواهد شد. من تمنا میکنم بهعنوان نماینده دولت در شرایط خطیری که جمهوری اسلامی قرار داره در شرایطی که تحریمهای آمریکا داره بر میگرده ما بهدست خودمون تحریمهای جدیدی رو تحمیل به خودمون نکنیم».
عباس گودرزی نماینده مجلس از باند خامنهای پیوستن به اف.ای.تی.اف را «خود باختگی و عقبنشینی در برابر دشمن» خواند.
سؤال حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده دیگر وابسته به باند خامنهای این بود«: اگر حالا ما اینها را الحاق را انجام بدهیم از جمله این و آن کنوانسیون بعدی را، اروپاییها توی برجام میمانند؟ اون روز که اروپاییها تو برجام بودند آمریکایی هم بودند هیچکاری نکردند آیا بعد خواهند ماند؟».
نقوی حسینی یکی دیگر از نمایندگان باند خامنهای گفت که با پیوستن به اف.ای.تی.اف حکومت آخوندی در شرایطی قرار میگیرد که« اطلاعات شفاف و کامل آن در اختیار دشمن» قرار میگیرد که« او بتواند با ما مقابله بکنه و تمام اقدامات ما رو کنترل بکنه، چرا خودمون رو داریم تحریم میکنیم؟ چرا خود تحریمی داریم انجام میدهیم با پیوستن به کنوانسیون اف.ای.تی.اف کشور به دو دسته تقسیم میشو، نهادها و ارگانها و ارکان این نظام به دو بخش تقسیم میشوند».
و...
در دفاع از این لایحه کواکبیان از حامیان دولت روحانی در مجلس ارتجاع ضرر نپیوستن به کنوانسیون مزبور را این میداند که حاکمیت آخوندی نمیتواند «سازمان مجاهدین خلق ایران را در هیچ کشوری تعقیب کند»! و التماس میکند که برای مقابله با مجاهدین هم که شده این لایحه تصویب شود.
کواکبیان میداند که تابحال رژیم از این خواب و خیالات زیاد دیده است و همیشه هم سرش به سنگ خورده است ولی برای اینکه نرخ پیوستن به این کنوانسیون را نزد نمایندگان مقابل بالا ببرد این چنین استدلال مضحکی میکند.
واقعیت این است که مانند عرصههای دیگر رژیم ولایت در این صحنه هم در بنبست قرار دارد زیرا اگر بپذیرد که به این کنوانسیون ملحق بشود، باید از حمایت از گروههای دستنشانده و تروریستی از جمله حزبالشیطان لبنان و حوثیهای یمن و... که تأمین کننده عمق استراتژیکش در منطقه هستند، دست بکشد.
طبعا ضرر و زیان دست کشیدن از عمق استراتژیک همچنانکه خامنهای هم گفته است این است که جنگ به داخل مرزها و در شهرها بین حکومت آخوندی و مردم و مقاومت ایران کشیده شود.
اما چنانچه مجلس ارتجاع لایحه را تصویب نکند این امر هم برای برای رژیم عاقبت خطرناکی در برخواهد داشت، همچنان که عباس عراقچی هم گفت کار برای آن سخت خواهد شد: «اگر به این کنوانسیونها نپیوندیم و وارد مبارزه جدی نشویم و توسط دشمنانمان متهم به حمایت از تروریسم شویم، تحریمهای جدید بر ما وضع میشود.در شرایط خطیری که ایران قرار دارد و تحریمهای آمریکا در حال برگشتن است، به دست خودمان تحریمهای جدید را وضع نکنیم».