728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی –‌شنبه ۳۱شهریور ۹۷

مروری بر رسانه‌های حکومتی –‌شنبه ۳۱شهریور ۹۷
مروری بر رسانه‌های حکومتی –‌شنبه ۳۱شهریور ۹۷

روزنامه‌های حکومتی در آخرین روز فصل تابستان، بعد از سه روز تعطیلی بیشترین عنوانهای خود را به مطالب سه روز گذشته اختصاص داده‌اند. مهم‌ترین موضوعاتی که در عنوانهای صفحات اول آنها به چشم می‌خورد سفر روحانی به اجلاس سازمان ملل در نیویورک، اف.ای.تی.اف، موضوع مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا و بحرانهای اقتصادی اجتماعی و در رأس آنها بحران کاهش میزان فروش نفت رژیم است. اذعان به انزوای جهانی رژیم و اعتلای مقاومت هم در پشت بسیاری از عنوانها و مطالب دیده می‌شود.

مثلاً کیهان خامنه‌ای نوشته است« پاریس گفته است قبل از دریافت اطلاعات درباره ادعاهای مربوط به تلاش تهران برای بمب‌گذاری در همایش مجاهدین خلق در منطقه «ویلپنت» اقدام به تعیین سفیر نخواهد کرد». کیهان در ادامه نوشته« یک منبع دیپلماتیک به رویترز گفته است که تعیین سفیر به‌دلیل ادعاها درباره همایش «مجاهدین» معلق شده است. سکوت توأم با اهمال کاری وزارت‌خارجه در برابر تحرکات گروهک تروریستی منافقین در پاریس به دولت فرانسه این جرأت را داده است که برای تعیین سفیر در ایران شرط و شروط بگذارد».

یا روزنامه حکومتی ایران ارگان دولت روحانی مقاله روحانی در واشنگتن تایمز را انعکاس داده که در قسمتی از آن از جمله نوشته است:« سیاست خارجی دولت آمریکا در قبال ایران نه بر اساس واقعیات... تنظیم شده است. دریافت اطلاعات نادرست درباره ایران از گروه‌های تروریستی... دولتمردان آمریکا را دچار چنان توهمی ساخته که احساس می‌کنند می‌توانند با حربه تحریم از ایران امتیاز بگیرند».

اف.ای.تی.اف هم از موضوعات حملات به باند روحانی است. کیهان خامنه‌ای دو مطلب را به این موضوع اختصاص داده. و در یکی از اونها از جمله نوشته است: « دفتر تحکیم وحدت اعلام کرد: در شرایط جنگ اقتصادی، تلاش برای شفاف کردن اطلاعات مالی برای دشمن که منجر به بستن اندک راههای تنفسی کشور در ابعاد اقتصادی می‌شود؛ خیانت به جامعه است».

حمله روزنامه‌های باند خامنه‌ای به باند رقیب به بهانه محرم و دعاوی دین فرو شانه در روز ۳۱شهریور هم ادامه دارد. برای نمونه وطن امروز باند روحانی را به‌خاطر انفعال در برابر کشته شدن یک آخوند در مشهد مورد حمله قرار داده و نوشته است:« غربزدگی البته بلیه‌ای نیست که با درج مذهبی در شناسنامه‌ای یا گذاشتن عمامه‌ای بر سری از بین برود! غربزدگی، سرطانی درونی است که تو را حتی به شعارهایی هم که می‌دهی، بی‌ایمان می‌کند!... طلبه‌ای اگر بی‌هیچ گناهی، قربانی قلدری ۴تا اراذل و اوباش شود، دریغ از یک کلام واکنش منورالفکر ما!».

در روزنامه‌های باند همسو با روحانی در زیر پوش دود و دم علیه آمریکا، به ضرورت مذاکره و «تعامل با جهان» تأکید شده است.

آرمان در مطلبی با عنوان « لزوم خنثی کردن جوسازی آمریکا علیه ایران »نوشته است« باید در عرصه بین‌المللی از یک دیپلوماسی قوی و اثرگذار برخوردار بود و تلاش کرد که افکار عمومی جهان در امور حقوق بشری، سیاسی و استانداردهای بین‌المللی از جنبه صلح و امنیت بین‌المللی با ایران همذات‌پنداری داشته باشد تا در چنین شرایطی بتوان جوسازی و شایعه‌پراکنی طرف‌های متخاصم از جمله آمریکا را خنثی کرد».

آرمان در مطلب دیگری با عنوان« اقتصاد ایران نیازمند تعامل با جهان» تأکید کرده است« رئیس‌جمهور با حضور در مجمع سازمان ملل باید تعامل با سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان، فرانسه و انگلیس را در دستور کار خود قرار دهد، چرا که تعامل ایران با جهان خصوصاً قدرتهای اروپایی به نفع منافع ملی است و همچنین کشورهای اروپایی به برجام پایبند هستند».

یکی از تیترهای مشترک روزنامه‌های حکومتی امروز حرف امیر عبداللهیان مشاور رئیس مجلس رژیم در امور بین‌الملل و معاون سابق آسیایی آفریقایی وزارت‌خارجه رژیم است که مدعی شده عربستان خودش سفارتش در تهران را به آتش کشیده. روزنامه حکومتی اعتماد هم در پاسخش نوشته:« نمی‌توان پذیرفت که مهاجمین به سفارت عربستان با این کشور همآهنگ بودند زیرا کسانی که این عمل را مرتکب شدند، تعدادی جوان حزب‌اللهی بودند که احساسات‌شان به واسطه اعدام شیخ نمر در عربستان تحریک شده بود».

کیهان خامنه‌ای هم تکذیب درخواست مذاکره با ترامپ توسط سخنگوی وزارت‌خارجه را به چالش کشیده و از جمله نوشته است« هدف آمریکا از این اقدام نه مهیاشدن بستر مذاکره، بلکه نمایش تسلیم ایران و مقدمه‌چینی برای تعمیم خسارت محض برجام به دیگر مؤلفه‌های قدرت کشور مان است.نکته قابل تأمل اینجاست که مدعیان اصلاحات با بازی در زمین ترامپ به‌دنبال اجرایی شدن این اقدام ضدایرانی هستند».

رسالت ارگان باند مؤتلفه هم باند روحانی را در تشدید تحریمهای آمریکا مؤثر و دست‌اندر کار دانسته و نوشته است« با استفاده از سیاسیون بی‌بصیر و برخی از دولتمردان مدعی اصلاحات و اعتدال باب مذاکره و مسامحه و معامله را پشت درب‌های بسته باز کرده‌اند تا ایران اسلامی را همان‌گونه که از توان هسته‌یی محدود کردند از توان دفاعی و مشخصاً توان موشکی هم تهی کنند». رسالت در ادامه افزوده است« فلذا با تمسک به حربه فشار اقتصادی و اخلال در معیشت مردم با استفاده از باندهای فاسد، اختلاس و احتکار نون و روزی مردم را نشانه‌گیری کرده تا آنجایی که به پوشک بچه هم رحم نکرده و نمی‌کند تا با استفاده از حربه فشار مردم را عاصی نمایند».

وحشت از بی‌راه‌حلی و پیامدهای آن دغدغه روزنامه‌های باند روحانی است.

ابتکار از جمله نوشته است«روزهای سختی بر ما می‌گذرد. سخت گرفتار زمانه‌ای ناهمراه و بادهایی ناموافق شده‌ایم. جنگی پیچیده درگرفته و «ما» در میانه‌ این آشوب ایستاده‌ایم...خیلی‌ها از آینده می‌پرسند و می‌هراسند! «بحرانِ امکان» گریبانِ ذهن و زبانِ همه را گرفته است...روزگار بر ما تنگ گرفته است و کشکولِ تدبیرها چاره‌ای نمی‌سازد... مشکل کنونی فقط محدود به دولت نیست، دامن همه و کلیت ایران را گرفته است؛ این صندلی بلرزد نه تو مانی و نه من».

روزنامه‌های باند خامنه‌ای که تا کنون در مورد رویکردهای روسیه در سوریه منفی بافی نمی‌کردند الآن خالی ماندن دست رژیم را این‌گونه بازتاب می‌دهند.:

جوان: «با این‌که یک هیأت آمریکایی با روس‌ها در مورد ادلب و تنف مذاکره کرده و نتایجی به دست آوردند، دو سطح چالش‌ساز برای توافقات سوچی بین پوتین و اردوغان طراحی و اجرا کرده‌اند. اگر توافق روس‌ها و آمریکایی‌ها که مقرر شد تا تروریست‌های تنف به ادلب منتقل شده و آمریکا نیز این منطقه را ترک کند را یک گام آمریکایی برای کاهش هزینه‌های احتمالی تلقی کنیم، آمریکایی‌ها با همآهنگ کردن رژیم صهیونیستی و فرانسه برای بر هم زدن توافق سوچی، مأموریت تحقیر روسیه در قوی‌ترین نقطه حضورش در سوریه را عهده‌دار شدند»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/899aa4e8-b4f9-4053-b68b-6d5b9b8ecb60"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات