وحشت از شعله کشیدن قیام آبان۹۸
شکافهای درونی نظام و بحرانهای لاعلاجش بار دیگر کابوس سرنگونی را در روزنامهها به موضوع روز تبدیل کرده است. از جمله آرمان نوشته است: «وقایع آبان ماه ۹۸، از حافظه تاریخی مردم ایران پاک نخواهد شد.. . این وقایع در پی یک سری مطالبات رخ داد.. . به نظر میرسد وضعیت بهگونهیی است که هر زمان احتمال دارد این آتش زیر خاکستر شعله بگیرد».
حرفهای خامنهای اسباب تعمیق شکاف در رأس نظام
خیز خامنهای برای گماشتن دولت از باند خودش تحت عنوان دولت جوان حزباللهی و حرفهای یک عضو مجلس آخوندی از باند خامنهای و درخواست استعفای روحانی، این شکاف را در روزنامههای حکومتی برجسته کرده است.
آفتاب یزد بهنقل از آخوند انصاری راد در مورد استعفای روحانی غیرمستقیم هشدار نسبت به قیام داده و نوشته است: «فرد یا افرادی که موضوع استعفای روحانی را مطرح میکنند بههیچوجه از مشکلات و عوارض استعفا برای جامعه و مردم در شرایط فعلی اطلاع ندارند و توجهی به این واقعیت نکردهاند یا شاید هم در کل متوجه وضعیت نشدهاند وگرنه کسی که وضعیت فعلی کشور را بداند باید نظم فعلی را با همه عیبهایی که داشته و دارد بهم نزند هماکنون به هرحال یک وضعیت نسبی ثبات و نظمی وجود دارد اما در این شرایط رفتن و استعفای روحانی نظم کشور را بهم میزند، مدیریت داخلی را با مشکلات مواجه میکند و همچنین در حالی که بهلحاظ سیاست خارجی در وضعیت حساسی قرار داریم در این بخش نیز برای کشور خسارتهایی را ایجاد میکند».
روزنامه آرمان هم در مورد دولت جوان حزباللهی باند ولیفقیه را به نیشخند و تمسخر گرفته و نوشته است: «مگر نبود مدتی قبل از انتخابات یازدهمین دوره مجلس که گفته شد باید کار دست جوانان انقلابی باشد.. . اما نتیجه چه شد؟ چند نفر جوان انقلابی به مجلس راه یافت؟».
این روزنامه در ادامه نوشته است: «در دوره ۸۴ تا ۹۲ دولتهای نهم (معجزه هزاره سوم) و دهم و مجالس هفتم، هشتم و نهم در دست اصولگرایان بود و هر سه قوه با هم هماهنگ بودند، اما نتیجه چه شد؟»
بی راهحلی نظام عامل تعمیق شکاف در حاکمیت
بحرانهای مختلف اقتصادی اجتماعی که رژیم در بیراهحلی تلاش میکند با بند بازی و دروغدرمانی و با دست کردن در جیب و جان مردم از آن عبور کند در روزنامههای حکومتی موضوع اول انواع هشدارها است.
مثلا ستاره صبح اظهارات محبوب فر متخصص اپیدمیولوژی را انعکاس داده که به جنایت مشترک روحانی و نهادهای زیر دست خامنهای در کشاندن مردم به قربانگاه کرونا اشاره کرده و از جمله گفته است: «روحانی و نهادها و سازمانهایی که از ایشان حمایت میکنند به ایمنی جمعی اعتقاد دارند به این صورت که حداقل بین ۷۰ تا ۸۰درصد از افراد جامعه باید به این ویروس مبتلا بشوند تا از این طریق ایمنی جمعی در داخل جامعه ایجاد شود». در ادامه اذعان کرده که این سیاست باعث مرگ بیماران ضعیف شده و سپس هشدار داده است: «سیاست ایمنی گلهای به عقیده من شکست خواهد خورد و منجر به وحشت و اضطراب جامعه خواهد شد و این بار امکان کنترل جامعه وجود نخواهد داشت».
جهان صنعت هم در مورد بازیهای حکومتی با نرخ ارز برای چپاول مردم نوشته است: «اگر دولت برنامهیی برای گران کردن ارز دارد، از این روشها که در نهایت نتیجهیی جز گرانی ندارد دست کشیده و صادقانه برنامه خود را اجرایی کند و به این ترتیب با روح و روان مردم بازی نکند».
مضحکه کردن روحانی علامتی از پایان تاریخ مصرف او؟
نکته قابل توجه در روزنامههای هر دو باند حاکم مضحکه کردن ضدونقیضگوییهای روحانی و باندش در مورد کرونا است.
سیاست روز نوشته است: «وزیر بهداشت: یکی از تلخترین ایام مدیریت بیماری کرونا، روزهایی بود که مدافعان سلامت در خط مقدم این جبهه، ماسک و لباس محافظتی نداشتند.
یا توجه به این اظهار نظر، کدام یک از گزینههای زیر بهزودی در وزارت بهداشت راهاندازی میشود؟
الف) اداره کل ابراز تأسف
ب) معاونت همدردی با کادر درمان
ج) ستاد ساماندهی اعتراضات خیابانی و معاونت پیادهروها
د) اداره تلخی سنجی حوادث غیرمترقبه».
روزنامه آرمان هم در مطلب طنزش از جمله نوشته است: «در آن روز یک مسئول خودش را به میدان اصلی شهر رساند، و گفت: همهگیری کرونا در شهر کاملاً منتفی نیست!. مسئول دوم گفت: عزیزان دل! از سه روز دیگه همه هتلها و رستورانهای شهر باز میشه! برید حالشو ببرید!.
مسئول اول گفت: هنوز شهر به وضعیت سفید نرسیده است!. اما مسئول دوم گفت: اجرای طرح ترافیک بهزودی آغاز میشود.
مسئول اول گفت: حداقل تا سال دیگر درگیر کرونا خواهیم بود. مسئول دوم گفت: از بیست و دوم خرداد مسابقات فوتبال آغاز خواهند شد».