وحشت از ضربات جبران ناپذیر فراتر از تحمل حاکمیت
مهم ترین دغدغة روزنامه های باند روحانی را آرمان به نقل از دیاکو حسینی مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری رژیم نوشته که گفته است« اگر پرونده جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع شود، وضعیت به مراتب بدتر خواهد شد.
فشارهای روانی، سیاسی و اقتصادی میتواند ضربات جبرانناپذیری به کشور وارد کند. خطراتی که ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت میتواند ایجاد کند، در داخل نادیده گرفته شده در حالی که این مساله میتواند مشکلاتی را پدید آورد که از تحمل حاکمیت خارج باشد».
چشم انداز متلاشی شدن نظام
روزنامة حکومتی جهانی صنعت از باند مغلوب هم نگرانی ناصرایمانی تحلیلگر باند خامنهای را انعکاس داده. او در حالی که نظام را کشور نامیده با ابراز وحشت از پیامدهای سیاست ول کردن قرنطینه نیم بند در مبارزه با کرونا، نوشته است:« اینکه دیگر دولت به هیچوجه نمیتواند کشور را اداره کند. در این صورت افراد فقیر بسیار زیادی هم خواهیم داشت. بیکاری و اعتراضات زیاد میشود و در نتیجه کشور از هم متلاشی میشود».
اذعان به شکست سیاستهای خارجی و داخلی نظام
بله ضرورت غلط کردم گویی از مداخلات در منطقه و سیاستهای اتمی و همچنین اذعان به بن بست سرکوب و ضرورت عقب نشینی در برابر مطالبات مردمی، نسخه روزنامههای باند مغلوب برای نجات نظام از قیام و سرنگونی است. روزنامة حکومتی آرمان در یکی از این دست مطالبش با عنوان «یک با یک برابرنیست» از جمله نوشته است:« لزوم نوسازی در حکمرانی را باید بیاموزیم و از برخی توهمات در سیاست داخلی و خارجی و نسبت بین آنها رهایی یابیم». همین روزنامه آرمان در مطلبی دیگر از آخوند فاضل میبدی نوشته است:« مردم امروز خواهان عدالت اجتماعی و آزادی هستند...جامعه امروز خواهان عدالت اجتماعی و رفع تفاوتهای طبقاتی هستند.. باید در سیاستهای داخلی و خارجی تا حدی که امکان دارد تجدید نظر کنیم تا اقتصاد را از وضعیت بحرانی خارج کنیم. مدیریت بر جامعه باید براساس واقعیات باشد و بتوانیم با دنیا مراوده داشته باشیم».
روحانی هم نمی خواهد هزینة قرنطینه را از جیب نظام بدهد
روزنامه های باند خامنهای مورد حمله به خامنهای سکوت کرده اند. اما متقابلا دست روحانی را رو کرده اند. رسالت از باند موتلفه نوشته است:« در سال جاری ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سود سپردههای بانکی خواهیم داشت...کافی است که نصف میزان این سود را برداشت یا بر این مبلغ، مالیات وضع کنند. اگر نصف سود سپردههای بانکی برداشت شود سالانه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای دولت به وجود میآید...۴ میلیون شغل در حال از دست رفتن است لذا اگر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان را بر ۴ میلیون شغل تقسیم کنیم به هر نفر ۲۵ میلیون تومان میرسد، یا بهعبارتدیگر با احتساب دوره ۶ ماه ویروس کرونا به هر خانوار میتوان ۲ میلیون تومان پرداخت کرد که دولت حاضر به انجام چنین کاری نیست».
خرد کردن کاسه کوزة نظام بر سر باند رقیب
روزنامه های باند خامنهای تمام ناکارآمدی و دروغ درمانیها و چپاولگری های نظام را هم به پای باند رقیب گذاشته اند. روزنامه حکومتی سیاست روز در ستون طنزش تحت عنوان «ننجون: من هم کرونا گرفتم» از جمله نوشته« ننجون حالا نمی شود از خر شیطان پیاده شوی و برگردی سر کارت و ستون طنز را بنویسی؟
ننجون: نخیر نمیشود. اصلا از کجا که ما از خر شیطان پیاده شدیم و شما پریدی روی ایشان و سواری گرفتی؟ از کجا معلوم که ما برگردیم روزنامه و ستون ما اشغال نشده باشد؟
: آخر کی می آید ستون تو را اشغال کند ننه؟
ننجون: همین آقایانی که صبح تا شب به مردم التماس می کنند که در خانه بمانید و بعد می زنند توی سرشان که از خانه بروید بیرون و به کارتان برسید. همین شهردار تهران تا خودش و معاونانش بروند توی برنامه های تلویزیون از خودشان تعریف کنند و مشکلات را گردن سایر دستگاه ها بیندازند. همین وزیر نیرو که قبض برق و آب را دولاپهنا حساب کرده و به خانه های مردمی میفرستد که دوماه است یک ریال درآمد ندارند. همان وزارت راه که امروز آزادراه تهران-شمال را افتتاح می کند و بیست و چهارساعت بعد به دلیل نقص فنی مسدودش می کند. همین رییس مجلس که می گوید کورونا گرفتم اما ...
- اجازه ندادیم کلامش منعقد شود. شوخی که نداریم.رییس مجلس خط قرمز ماست.ننجون باشد که باشد.