728 x 90

مسابقه دروغ و وقاحت با آخوندها درباره شهیدان مجاهد خلق - لیدا نسب‌زاده

دروغ  و وقاحت آخوندها در مورد شهدای مجاهد خلق
دروغ و وقاحت آخوندها در مورد شهدای مجاهد خلق

من مجاهد خلق لیدا نسب‌زاده در اشرف۳ از نزدیک با واحد تحقیق شهیدان و زندانیان سیاسی ‌کار می‌کنم. از شروع انقلاب ضدسلطنتی در دانشگاه تبریز به مجاهدین پیوستم و از همان زمان از آنچه بر سر مجاهدین و مردم ایران آمده و هم‌چنین با انواع و اقسام گروهها و مدعیان سیاسی آشنا هستم.
آنچه مرا ناگزیر از نوشتن این سطور کرد دو حماسه خاموش و مشخصاً سرگذشت دو برادر، مجاهدان شهید حیدر و محمد یگانه دوست است. حیدر به هنگام تیرباران در خرداد۶۲ در تهران یک دانشجوی ۲۴ساله بود. او در شهریور۶۱ حین عملیاتی که فرماندهی آن را برعهده داشت دستگیر شد و تحت شکنجه‌های زیادی قرار گرفت.
محمد از شهیدان عملیات فروغ جاویدان در ۱۳۶۷ است.
مختصری از شرح‌ حال و وصیت‌نامه محمد شهید شمارهٔ ۱۲۹۸ در صفحه ۱۲۹۸ یادنامه شهیدان فروغ جاویدان در مرداد۱۳۷۷ یعنی در دهمین سالگرد شهادت او منتشر شده است.
مجموعه اسناد و دستخط‌ها و وصیت‌نامه‌ این شهیدان در موزه و در واحد تحقیق شهیدان در دسترس است.


اکنون ۳۷سال بعد از شهادت حیدر، ۳۲سال پس از شهادت محمد و ۳۵سال پس از انقلاب ایدئولوژیک درونی مجاهدین با مسابقه‌ای از دروغ و وقاحت بین آخوندها و این شخص (مینا احدی) روبه‌رو شدم. در نظر اول بهایی نداشت چون همه می‌دانند که رژیم و همسویان و متحدان بالفعل آن علیه مجاهدین، در این سالیان چیزی کم نگذاشته‌اند؛ اما بعد دیدم بهتر است برای ثبت در تاریخ و مهم‌تر از آن حفظ حرمت این شهیدان و خانواده آنها در تبریز شمه‌ای از آنچه را که می‌دانم و اسنادی را که در دسترس است به اطلاع برسانم. از این‌رو مخاطب من قبل از هر کس جوانان دلیر و شورشگر در تبریز و آذربایجان هستند.

۱- امسال در گردهمایی جهانی مقاومت ایران که ۱۰۰۰شخصیت سیاسی از ۱۰۰کشور در آن شرکت کردند، یک نماینده مجلس فدرال آلمان به نام آقای مارتین پاتسلت نیز شرکت داشت و سخنرانی کرد.
او از «۴۰سال جنایت علیه بشریت و۴۰سال فساد» در ایران صحبت کرد و این‌که آخوندها «۴۰سال بهترین فرزندان کشور را کشتند، شکنجه کردند و از کشور راندند».
او هم‌چنین پرسید: «آیا این رژیم ایران نیست که ۴۰سال است بر مردم، بدون این‌که مجازات شود، خشونت اعمال می‌کند؟ چه کسی خشونت اعمال می‌کند؟…».
علاوه بر این او از یک ایران دموکراتیک و برنامه ۱۰ماده‌ای خانم رجوی حمایت کرد.

۲- این حرف‌ها بر خانم مینا احدی سخت گران افتاد و به شلاق‌کش کردن بی‌دنده و ترمز نماینده مجلس آلمان روی آورد. از جمله در دومین نامه خود به تاریخ ۲۷مرداد۹۹ علیه مجاهدین به پاتسلت می‌نویسد:

«برادر دیگر همسرم محمد یگانه دوست در کردستان عراق و در اردوگاه مجاهدین بود و با آنها در مورد انقلاب ایدئولوژیک‌شان اختلاف داشت، ما همدیگر را در کردستان عراق ملاقات می‌کردیم، چون من هم در آن دوره پارتیزان ”کومه له“بودم و محمد در حال بررسی چگونگی فاصله گرفتن از آنها بود که او را راهی فروغ جاودان کردند و سپس حتی چند سال بعد از کشته شدن او در این حمله ماجراجویانه و سیاست غلط مجاهدین، به ما خبر هم ندادند که او کجاست، در نهایت در سال ۱۹۹۱ با پیگیریهای خودم، یک خانم مجاهد، تلفنی به من پاسخ داد و گفت او در حمله فروغ جاودان کشته شده و ما تاکنون دقیقاً نمی‌دانیم پیکر محمد یگانه دوست کجاست و از این سرنوشتها فراوان هست…».

آشکار است که پارتیزان سابق به خونخواهی حمله ماجراجویانه و سیاست غلط مجاهدین! پرداخته و این‌که چرا مجاهدین از محل دفن او (و لابد از محل دفن شهیدان قتل‌عام و قبل از آنها از محل دفن موسی خیابانی و اشرف رجوی) بی‌اطلاع هستند! بنابراین اگر مجاهدین ماجراجو نبودند و سیاست درستی هم می‌داشتند (بخوانید تسلیم می‌شدند یا فقط از راه دور و سواحل امن انشانویسی می‌کردند) این‌طور نمی‌شد. نکته دیگر این‌که هر چند همسر ایشان در سال۶۰ شهید شده، مجاهدین چرا ۱۰سال بعد به ایشان خبر نداده‌اند که برادر شهید همسر شهید که خود مجاهدین هم ردی از او نداشته‌اند کجاست؟!
مهم‌تر از همه، این اسرار فاش ناشده است! که برادر همسر ایشان با مجاهدین در مورد انقلاب ایدئولوژیک آنها اختلاف داشته و در حال بررسی چگونگی فاصله گرفتن از مجاهدین بوده است! اینجا دیگر به‌نظر می‌رسد مرغ پخته بعد از ۳۰سال در قابلمه خنده‌اش می‌گیرد. هر آدم عاقلی با خود می‌گوید که چرا این برادر همسری که چند سال پیش شهید شده و مشکلاتش در مورد انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین را با این علیامخدره در میان می‌گذارد، چرا در کنار او نماند و عطای مجاهدین را به لقایشان نبخشید؟


۳- ولی مینا احدی دست‌بردار نیست و در ۱۳مهر هم در فیس‌بوک خود می‌نویسد:
«یک‌بار سال ۱۳۶۳ محمد با قیافه‌ای در هم پیش من آمد… قیافه‌اش حکایت از درون او دارد و به‌من می‌گوید، مینا حالم خوب نیست، چون آنجا اردوگاه مجاهدین را نشان می‌دهد در حال انقلاب ایدئولوژیک هستند. هر روز که از خواب بیدار می‌شویم، باید در جمع بگوییم به چه چیز فکر کردیم و در مقابل همه از خودمان انتقاد کنیم چرا به فلان چیز فکر کرده‌ایم…تعدادی دفتری دارند که در آن می‌نویسند دیشب ساعت فلان دلم برای مادرم تنگ شد و یا فکرم به چیزی مشغول شد و این خوب نیست و از خودم انتقاد می‌کنم».
سپس مینا احدی فرصت را مغتنم شمرده و به او می‌گوید:
«بیا پیش ما، تو می‌توانی اینجا هیچ کاری نکنی و فقط در کنار ما بمان و سپس راه‌حلی پیدا می‌کنیم و می‌گوید در این مورد فکر خواهد کرد. یک هفته دیگر می‌آید و می‌گوید نه نمی‌خواهم پیش شما بیایم چون شما را هم قبول ندارم و فعلاً دارم فکر می‌کنم که کلاً باید چکار کنم و می‌رود…».

و اما نتیجه آخوندپسند مینا احدی در مسابقه دروغ و وقاحت درباره «باندمخوفی»! به نام مجاهدین:
«محمد به جنگی فرستاده شد که تعداد زیادی در آن جنگ کشته شدند و سازمان مزبور حتی سعی نکرد به خانواده‌اش بگوید فرزند شما کجاست و یا تسلیتی به آنها بگوید. این رفتار که باید به‌خانواده‌ها خبر داد، ظاهراً در قاموس سازمان مجاهدین نبوده و نیست. این عدم‌مسئولیت و بی‌رحمی را در کمپینهای بعدی که برای نجات جدا شدگان از مجاهد سازمان دادیم، دیدم که ما در عمل با چه باند مخوفی طرف هستیم…»!

مختصری درباره مجاهد شهید محمد یگانه دوست

محمد که یارانش او را با نام‌های بهمن- فرمانده کریم و مصطفی ذاکری می‌شناختند در سال۱۳۴۰ در یک خانواده کارگری در تبریز به دنیا آمد. از سال۵۳ به‌دلیل جو سیاسی خانواده و شناختی که از رژیم شاه به دست‌آورد فعالیت‌های مبارزاتی‌اش را با شعارنویسی و پاره کردن عکس‌ها و گوش دادن به رادیوهای آن زمان و آشنایی با گروه‌های مختلف سیاسی شروع کرد.
در سال۵۴ با مطالعهٔ دفاعیات مجاهد شهید محمد مفیدی به سازمان مجاهدین علاقه‌مند شد.

مجاهد شهید محمد مفیدی

مجاهد شهید محمد مفیدی که در سال۱۳۵۱ به دست دژخیمان شاه به‌شهادت رسید

محمد در قیامهای مردم در سال۵۶-۵۷ در شهر تبریز در بحبوحه آتش زدن بانکها و مراکز رژیم شاه فعالیتش را گسترش داد. او از سال۵۶ همراه با برادرش حیدر یک جمع هوادار مجاهدین به نام «گروه توحیدی نبرد مجاهد» تشکیل دادند و در جریان قیام به سازمان مجاهدین پیوست؛ و بعد از انقلاب ضدسلطنتی در جنبش ملی مجاهدین در تبریز فعالیتش را ادامه داد؛ و در تیم‌های میلیشیای دانش‌آموزی در سال ۵۸ سازمان‌دهی شد. در آن زمان کار آنها فروش نشریه و کتاب و اقدامات تبلیغی و افشاگرانه بود. مسئولیت تیم‌های میلیشیا در آن زمان برعهده مجاهد شهید ناصر موسوی (تراب) بود که در اواخر سال۵۸ کاندید مجاهدین در اردبیل برای انتخابات مجلس شورای ملی شد. تراب نهایتاً پس از چند رشته درگیری با پاسداران در مشهد در پاییز سال۶۰ به‌شهادت رسید. در نخستین لیست شهیدان در نیمه شهریور۱۳۶۲، سیدناصر موسوی لیسانسیه ۲۸ساله معرفی شده است (شماره ۶۱۱۱).

محمد مدتی هم در تبریز تحت مسئولیت قهرمان نامدار مجاهد خلق، مهدی فتح‌الله نژاد از مسئولان ستاد تبریز بود.

مجاهد خلق مهدی فتح‌الله نژاد

قهرمان مجاهد خلق مهدی فتح‌الله نژاد- شهادت ۱۰شهریور۹۲ در اشرف

محمد همراه با تیم‌های دیگر میلیشیا در فعالیت‌های سیاسی در انتخابات ریاست‌جمهوری و فعالیت‌های انتخاباتی مجاهدین بسیار فعال بوده و در خاطراتش از این‌که تیم آنها در سخنرانی برادر مسعود مسئولیت حفاظت بخشی از محل سخنرانی را به عهده داشته با اشتیاق زیاد یاد می‌کرد.
هم‌چنین از این‌که در حفاظت از محل سخنرانی سردار خیابانی و مجاهد شهید زهره هادیان کاندیدای دیگر سازمان شرکت داشت با شور و هیجان صحبت می‌کرد.

مجاهد شهید زهره هادیان

مجاهد شهید زهره هادیان- سال۶۷ در عملیات فروغ جاویدان شهید شد

از دیگر فعالیت‌های محمد فعالیت برای آزادی مجاهد قهرمان محمدرضا سعادتی بود.

مجاهد خلق محمدرضا سعادتی

مجاهد خلق محمدرضا سعادتی در۳مردادر۶۰اعدام شد

دستگیری و قطع ارتباط و شهادت یاران

محمد برای اولین بار در سال۵۹ توسط پاسداران کمیته دستگیر شد. ولی با مقاومت دانش‌آموزان و مدیر مدرسه او را آزاد کردند. او در دستگیری بعدی ۱۹سال داشت و توسط مزدوران بسیجی دستگیر و به زندان تبریز برده شد و ۹روز در سلول انفرادی مورد ضرب ‌و شتم پاسداران جنایت‌پیشه قرار داشت.
در فروردین۶۰ از زندان آزاد شد و از آن‌پس به‌دلیل تحت تعقیب بودن، آواره شهرهای مختلف شد. بعد از۳۰خرداد۶۰ در واحدهای نظامی سازمان‌دهی شد. سپس به‌دلیل دستگیری سرتیم و اعضای واحدش، ارتباط او با سازمان مدتی قطع شد. برخی از یاران شهید او در این زمان مجاهدان شهید یعقوب وحیدی، جواد آفریده و جمشید خلیل پور بودند.

مجاهدان شهید جمشید خلیل پور و جواد آفریده

مجاهدان شهید جمشید خلیل پور و جواد آفریده

مزار مجاهدان شهید یعقوب و حسین وحیدی در تبریز

مزار مجاهدان شهید یعقوب و حسین وحیدی در تبریز

وصل به سازمان

در این اثنا محمد از طریق برادرش حیدر یک‌بار به سازمان وصل شد؛ اما بعد از دستگیری حیدر، از ۲۲شهریور۶۱ مجدداً ارتباطش با سازمان قطع شد تا زمانی که توانست در آذر۶۱ خود را به تشکیلات سازمان در منطقه کردستان وصل کند. در این زمان رادیو صدای مجاهد برای پیام رساندن به نیروها و وصل ارتباطات آنها بسیار تلاش می‌کرد.
محمد که طبع لطیف و زیبایی داشت در آن روزگار پرمشقت، عشق و ایمانش به آرمان مجاهدین را این‌گونه توصیف کرده است:

  • مجاهد خلق را می‌توان زندانی کرد می‌توان کشت و سوزاند و خاگسترش را به باد داد ولی با روح ایمان و عشق او چه می‌شود کرد

دست نوشته

محمد در منطقه مرزی

محمد قهرمان در سال۶۲ در جریان نبرد آلان سردشت جزو واحدهای نظامی بود و مأموریت‌های مختلفی را انجام داد.
دست‌نوشته مجاهد شهید محمد یگانه دوست در جریان انقلاب ایدئولوژیک درونی مجاهدین در ۱۹خرداد۶۴

  • و یقین ایمان را و یقین ایمان را در وجود خود لبریز کنم خدایا خدایا یاریم ده‌ ای خدای مسعود ای خدای مریم توانم ده که من سخت بسویت در گریزم

دست نوشته

۴مجاهد خلق در پایگاه ابراری در منطقه مرزی در سلیمانیه عراق

۴مجاهد خلق در پایگاه ابراری در منطقه مرزی در سلیمانیه عراق
از راست: داریوش دباغ تبریزی- داریوش فتاحیه- شهید محمد یگانه دوست- شهید مرتضی جعفرزاده

نامه محمد یگانه دوست (بانام مستعار مصطفی ذاکری)
به فرمانده ابراهیم ذاکری (صالح)

با سلام و درودهای انقلابی و توحیدی
برادر صالح خسته نباشید

بنام خدا به‌نام انقلاب کبیر ایران
بنام مسعود و مریم

در رابطه با درخواستم که دست خط رهبران ایدئولوژیکی‌ام بود از این‌که دو نسخه از دست خط برادر مجاهد را برایم فرستادید از صمیم قلب از لطف شما تشکر می‌کنم و این مسأله مرا بی‌نهایت خوشحال کرد و از این موضوع پیوند جدیدی را احساس کردم و افتخار می‌کنم که چنین چیزی نصیبم شده، ولی آنچه که من خواسته بودم خود دست خط دو سمبل شرف، ایمان و ایثار که زیراکس و چاپی نباشد و همان کاغذی باشد که آنها نوشته‌اند در ضمن اسم اصلی یا حداقل اسم مستعار مرا نوشته باشد.
می‌خواهم تا آخرین لحظه تا آخرین تاروپودی که از من بماند درون و بیرون قلبم هر دو شعله‌ور و فروزان بماند و آن نوشته‌ها را در هر مکان و زمان داشته باشم.

به امید سرنگونی هر چه سریع‌تر رژیم سفاک خمینی پیرکفتار
مرگ بر خمینی درود بر رجوی
مصطفی ذاکری ۶۴.۸.۲۸

وصیت نامه

مجاهد صدیق ابراهیم ذاکری

محمد در همان زمان متقاضی عضویت سازمان شد و سپس خواهر مجاهد زهرا رجبی (فائزه) شایستگی او برای کسب صلاحیت عضویت و کاندیدایی او را ابلاغ کرد.

شهید دفاع از حقوق پناهندگان زهرا رجبی(فائزه)

شهید دفاع از حقوق پناهندگان زهرا رجبی (فائزه)
شهادت: اول اسفند۱۳۷۴ در ترکیه توسط تروریست‌های اعزامی رژیم

بنام خدا و به‌نام خلق قهرمان ایران


برادر محمد یگانه دوست (مصطفی) با توجه به برخورد انقلابی‌ات شایستگی تو برای کسب صلاحیت عضویت سازمان مجاهدین خلق مورد تأیید است و بدین‌وسیله کاندیدایی تو را برای کسب صلاحیت عضویت ابلاغ می‌نمایم

۶۴.۱۱.۲۱فائزه

دست نوشته

عملیات فروغ جاویدان- رزم‌آوری و نحوه شهادت

محمد یگانه دوست در عملیات فروغ جاویدان در تیپ۱۰۰ ارتش آزادیبخش بود. به‌گفته هم‌رزمانش، محمد در روز دوم عملیات فروغ جاویدان وقتی درگیری به اوج رسیده بود به همراه ۵-۶مجاهد دیگر در یال سمت چپ چارزبر در برابر گله‌های پاسداران جهل و جنایت ایستاده و تا به آخر جنگیدند. در حالی‌که دست چپ محمد تیرخورده بود با دست راستش کلاش را گرفته و با فریاد مرگ بر خمینی به سمت تنگه بر دشمن یورش برد او در این نبرد نابرابر جان خود را در مسیر آرمان آزادی مردم ایران فدا کرد.

نشریه مجاهد شماره۴۰۰- ۱۳مرداد۷۷- ویژه بزرگداشت دهمین سالگرد عملیات کبیر فروغ جاویدان

تصویر چند شهید

زندگینامه مجاهد شهید محمد یگانه دوست در کتاب یادنامه شهیدان فروغ جاویدان- صفحه۱۲۹۸

محمد یگانه دوست

وصیت‌نامه مجاهد شهید محمد یگانه‌دوست
بنام خدا و به‌نام خلق قهرمان ایران
و به‌نام مسعود و مریم (رجوی)

من محمد یگانه دوست این سطور را در کمال آگاهی و اراده می‌نویسم و اعتماد خود را نسبت به ایدئولوژی توحیدی ناب اسلام مجاهدین و رهبری آن اعلام می‌دارم، سازمانی که طی ۲۰سال گذشته با گذار از کوران پرفراز و نشیب مبارزه و با پرداختن سنگین‌ترین بهای ممکن ثابت نمود که تنها و تنها راه و طریقی است که بهروزی و رهایی خلق را به ارمغان خواهد آورد و جامعه را به‌سوی نفی کامل استثمار انسان از انسان یعنی جامعه بی‌طبقه توحیدی سوق خواهد داد؛ و من طلوع صبح روشن و فجر بزرگ را به عینه می‌بینم و خود را در وسط آنها می‌یابم، به‌خصوص بعد از جهش ایدئولوژیکی سازمان آنرا ملموس‌تر از پیش احساس و لمس می‌کنم و هیچ‌چیزی در پشت سر ندارم که به آن نگاه کنم.
در این زمان که مظهر فقر جهل جنایت و شقاوت یعنی خمینی پیرکفتار خون‌آشام ارتجاع ضدبشری در میهن به خون نشسته ما طغیان کرده و تمامی حرث نسل را چه به‌لحاظ اقتصادی، فرهنگی، حرمت انسانی زجر شکنجه و حلق‌آویز تیرباران زندان، مثله کردن شهدا، ۵۰هزار شهید و ۱۴۰هزار زندانی از بهترین فرزندان خلق بیش از یک‌میلیون کشته و آواره جنگ ضدمیهنی، هزاران خانواده از هم‌پاشیده و هزاران هزار درد و مصیبت بر خلق محروم و عصیان‌زده ما روا می‌دارد، در این زمان که کودکان در شکم مادران خود تیرباران می‌شوند فقط «یک‌راه، گلوله و مسلسل بمب نارنجک»، چاره‌ساز است. راهی که تا به امروز پیموده‌ایم و اکنون در آستانه قیام مسلحانه سازمان‌یافته مردمی به رهبری مسعود و مریم رهبران عقیدتی‌ام افتخار می‌کنم که خون ناچیز خود را فدیه راهم و رهایی خلقم کرده‌ام. به‌راستی شهادت تحت رهبرانی بی‌نظیر هم‌چون مسعود و مریم این اسطوره‌های ایثار فدا سمبل شرف رهایی و رحمت چقدر دلنشین و افتخارآفرین است.
در اینجا از خواهران و برادران مجاهدم و تمامی انسانهای آزاده و از خانواده و اقوام خودم مصرانه می‌خواهم که راهم را یعنی راه پرافتخار سازمان پرفتوح و خونبار مجاهدین خلق ایران را ادامه بدهید و هرکجا مجاهدی دیدید تا آنجا که می‌توانید به او یاری برسانید و بدانید که او نیز در پیمودن راه هیچ تردیدی ندارد. هشدار که درنگ نکنید.

مرگ بر خمینی ضدبشر
درود بر رجوی (مسعود و مریم)
پیش به‌سوی جامعه بی‌طبقه توحیدی
محمد یگانه دوست
۲۹بهمن۱۳۶۴

وصیت نامه

سروده‌ها و دست‌نوشته‌های مجاهد شهید محمد یگانه‌دوست

در گذرگاه زمان

در گذرگاه تاریخ

تاریخ خون‌آلود

گذری در مدت کوتاه

فشرده و سنگین

ناله بلند شده از چنگ دیو قرن

از چنگ کفتار پیر

که تا دوباره روبیم

با ساقه‌ای بلند که لاله‌اش

بر آتش دژخیمان سایه می‌افکند

راهی که رهنورد اول آن مسعود

رهنورد آخر آن بی‌پایان

تا اوج تکامل

نه سوزش خورشید

نه پرتو نور

نه موج در کرانه دریا،

انکار نمی‌شود

نه نیزه دژخیم

نه زخمهٔ شلاق

نه چوبه‌دار

خاموش نمی‌کند این شعله را

که برمی‌کشد از تاروپود من

۶۷.۲.۲۵

شعر شهید حیدر یگانه دوست

دراندیشه بارش این ابر

شاید عبور صاعقه‌ای

بارور کند

حرارت دستان عشق را

در سپیده دمی که خروس همسایه

بانگ بر خواستن را

بی‌صبرانه ساز می‌کند

شاعران شوریده

مجال صحبت نیست

تا بر مزار شقایق

شاعرانه بسرایند

رسالت باور عشق را

نه این بار نیز

بار خار

کلام آشتی نیست

در هر سینه ستاره‌ای

در هر دست خنجری

عاشقان آفتاب «انالحق» گویان

به جنگ سیاهی می‌روند

شعر دوم شهید حیدر یگانه دوست

در مورد مجاهد شهید حیدر یگانه دوست

دست خط شهید

به پیشنهاد برادرم [حیدر] اسم گروه کوچکمان را گروه توحیدی «نبرد مجاهد» از هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران نام نهادیم. بیشترین کار ما تبلیغات بود، تشریح آرم سازمان- کلیشه زدن آن به دیوارها – نوشتن کلمات قصار حضرت علی از نهج‌البلاغه با شابلون و طرز تهیه کوکتل و سه‌راهی و غیره بود.

وارد شدن به تیم‌بندی میلیشیا، تیم عملیاتی و گوشمالی دادن به فالانژها

از آن به بعد تیم‌بندیهای میلیشیا آغاز شد و من در یکی از تیم‌ها بودم که مسئولیت کلیه آنها را برادری به اسم تراب مسئول نظامی ستاد به عهده داشت. به‌دنبال انتخابات ریاست‌جمهوری برادرمان مسعود و سایر کاندیداهای سازمان در تبریز همراه تیم خودمان و سایر تیم‌های دیگر به تبلیغ و نصب پوسترها به‌طور روزانه شرکت می‌کردم. در سخنرانی برادرمان مسعود در باغ شمال تبریز تیم ما از محافظین ردیف دوم بود، در سخنرانی سردارمان موسی و خواهرمان زهره هادیان در دبیرستان منصور تبریز با یکی از بچه‌ها محافظ درب مخصوص سخنران بودیم. در سخنرانی سردارمان برای معلمین در سالن دانشکده کشاورزی همراه یکی از بچه‌ها به‌نام رسول جزو محافظین ردیف اول بودیم که توسط برادرمان تراب مشخص‌شده بود.
در تابستان ۵۹ وارد تیم‌های عملیاتی شدم کار این تیم‌ها گوشمالی دادن به فالانژها بود که چندین مورد عملیات موفق داشتیم.

دست خط شهید از زندگی خود

بر گرفته از سایت ایران افشاگر

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/34ed5fff-b6d3-47e4-ada6-5f2dd75752cc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات