728 x 90

«هزار اشرف» ۱۲سال پس از حماسهٔ ۱۰شهریور

سخن روز
سخن روز

در مسیر ۶۰ سال حیات پرافتخار سازمان مجاهدین خلق ایران به فراز دیگری از حماسهٔ شکست‌ناپذیری و فدای بیکران مجاهدین در تاریخ ایران می‌رسیم. روزی که مجاهدین دیگر بار، ققنوس‌وار، از خون و خاکستر خودشان پرکشیدند و در قامت هزار اشرف تکثیر و ماندگار شدند.

روز دهم شهریور ۱۳۹۲ مجاهدین در محاصرهٔ غافلگیرانهٔ مزدوران وحشی خامنه‌ای ـ مالکی و جلاد قاسم سلیمانی، با دست خالی و بدون سلاح، جنگیدند و با فدای بیکران، نقشی جاودانه در نبرد با ضحاک زمانه ترسیم کردند.

حمله و قتل‌عام و گروگانگیری در اشرف یک تعرض محدود نبود، دشمن سودای نابودی و سربریدن جنبش مقاومت در آستانهٔ خوردن زهر اتمی و طرحی مشابه قتل‌عام زندانیان سیاسی پس از «زهر آتش بس» در سال۶۷ را درسر داشت.

بیانیهٔ رسمی سپاه پاسداران و سرکردگان رتبهٔ اول آن، اظهارات وزیر اطلاعات و شرکت پاسدار قاسم سلیمانی در اجلاس مجلس خبرگان برای توضیح پیرامون این کشتار، نشان می‌دهد که این حمله اهداف شوم و بسا فراتری را پیگیری می‌کرده است. سرکردگان رژیم بلافاصله این حمله را پیروزی استراتژیک و مهمتر از ”عملیات مرصاد“ و دارای تأثیرات منطقه‌یی توصیف کردند و از احتمال کشته شدن مسئول شورا در این عملیات سخن گفتند (بیانیه سالانه شورای ملی مقاومت مرداد ۱۳۹۳).

در حمله۱۰شهریور به اشرف، مزدوران خامنه‌ای به سرکردگی جلاد قاسم سلیمانی و همدستی مالکی ابتدا با بیش از ۲۰۰ انفجار تلاش کردند مجاهدین را در شوک و غافلگیری، توسط خودروهایی که آماده و به‌خط کرده بودند، دستگیر و به ایران منتقل کنند. اما شجاعت و مقاومت مجاهدان بدون سلاح و مجروح و خون‌چکان، طرح و نقشهٔ آنها را بهم زد و دژخیمان در منتهای شقاوت، با شلیک بر شقیقه، آنها را به‌شهادت رساندند؛ در حالی‌که برخی دست بسته و چشم بسته و برخی روی تختهای کلینیک پزشکی بستری بودند.

۶روز بعد، پاسدار سلامی در تلویزیون رژیم حمله به اشرف را برای نظام استراتژیک توصیف کرد و گفت: «یکی از اتفاقاتی که هفته گذشته افتاد و این اتفاق دارای اهمیت راهبردی بسیار وسیعی در تحولات آینده منطقه خواهد بود و ابعاد بسیار عظیمی دارد یعنی شاید بشود گفت که تأثیر راهبردی این عملیات بر ادامه حیات منافقین بسیار بیش از تأثیر عملیات مرصاد است».

چند روز پس از کشتار و جنایت علیه بشریت در حمله به اشرف، رهبر مقاومت طی پیامی با عنوان «درس درخشان زهره، یک، دو، سه، صد، هزار اشرف می‌سازیم» گفت: اشرف حماسهٔ ماندگار تاریخ معاصر ایران بود. اکنون اسطورهٔ جاودانی تاریخ ایران و خلقهای جهان شد. نمونه‌یی دیگر در سرزمین و در خاک پای پیامبر جاودان آزادی، سیدالشهداء امام حسین علیه‌السلام. سلام بر کهکشان اشرف و شهیدانش، بر لشگر فدایی اشرف، تجسم درخشان جنگ صد برابر با یک صد تن به مدت یک سال در نگاهبانی از اشرف و ارزشهای جاودانه فدا و پایداری و جنگ و ایستادگی در برابر استبداد دینی... آری ما به سوی آزادی و در مسیر سرنگونی ۳، ۲، ۱ ـ ۱۰۰ و ۱۰۰۰ اشرف دیگر می‌سازیم. از خون مجاهدین در اشرف شعله‌ها و آتش‌ها برمی‌خیزد و رژیم ضدبشری را خاکستر می‌کند» (مسعود رجوی، ۲۷شهریور ۱۳۹۲).

۱۲سال پیش، روزی که رهبر مقاومت از «هزار اشرف» سخن گفت، خلیفهٔ خون‌ریز ارتجاع با بلعیدن عراق و تاخت و تاز جلاد سلیمانی در عمق استراتژیک ولایت در لبنان و سوریه و باج‌خواهی اتمی، گمان می‌کرد می‌تواند تهدید اصلی موجودیت خود یعنی مقاومت سازمان‌یافته و آلترناتیو دموکراتیک را از میان بردارد. امروز اما، رویش کانون‌های شورشی در سراسر میهن و ۳۰۷۷عملیات و بیش از ۳۹هزار پراتیک انقلابی فقط در سال ۱۴۰۳، برای ضحاک مار به‌دوش به کابوسی مرگبار تبدیل شده و پرچم یگانه جایگزین دموکراتیک بالا بلندتر از همیشه در اهتزاز است.

درود به ۵۲ستارهٔ پرفروغ حماسه۱۰شهریور که در کهکشان شهیدان۶۰سال نبرد مجاهدین برای آزادی و استقلال میهن می‌درخشند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7ee76691-37d7-4771-b13e-720a0278e6e1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات