این روزها در اظهارات مقامات بالای حکومتی رجز خوانی در برابر جامعهٔ جهانی قطع نمیشود. سران و مقامات آن با کوچک نمایی بحرانهای گریبانگیر و با وارونه گویی در مورد همدلی مردم با آن، سعی میکنند وضعیت منسجم و با قدرتی از حکومت ارائه دهند.
اما واقعیت علاوه بر اینکه در کوچه و خیابانهای تکتک شهرها و روستاهای میهن قابل رویت است، گاه در اظهارات مقامات و مهرهها و رسانههای آن هم دیده میشود.
از جمله بهرغم دم زدن سردمداران رژیم از همدلی مردم با نظام پلید آخوندی، در نمایشهای جمعه و برخی دیگر از رسانههای آن وحشت از پیامدهای تعمیق شکاف بین مردم و آن موج میزند.
جنگ تمامعیار با حاکمیت
آخوند مصطفی باقریبنابی در جمعهبازار بناب نفرت مردم بهویژه جوانان را ناشی از کار دشمن قلمداد کرد و گفت:« دشمنان درصدد این هستند که به ظرفیت عظیم جوانان لطمه بزنند« وی در ادامه افزود:« دشمنان با ترویج مسائل ضدارزشی و ضددینی به جنگ تمامعیار با این کشور برخاستهاند که جوانان را از ما بگیرند و با این کار عظمت ما را تار و مار و جوانان را ضایع کنند».(خبرگزاری فارس ۲۷فروردین ۹۸)
فضای مجازی قتلگاه ارزشها!
آخوند جلیل جلیلی در جمعهبازار سردورود در آذربایجان شرقی، نفرت مردم را ناشی از «حیله دشمن» خواند و گفت:« امروز از حیلههای دشمن تغییر محاسباتی مسئولان و ایجاد تقابل بین مردم و نظام اسلامی است». وی با ابراز نگرانی از انزوای حکومت در فضای مجازی آنرا قتلگاه ارزشهای آن نامید.(خبرگزاری فارس ۲۷فروردین ۹۸)
وحشت از ابراز خشم و تنفر مردمی در فضای مجازی آخوندی عباس رحیمی را واداشت تا در جمعهبازار سدهٔ سابق خواستار سرکوب مردم شود و بگوید:« مسئولان باید برای مقابله با برخی رفتارهای فضای مجازی راهحلی پیدا کنند و قاطعانه برخورد کنند».
در جمعهبازار بندر دیر آخوند علی حسینی وحشت از انزوای رژیم در فضای مجازی و تهدید ریزش نیروهای آن در برخورد با این فضا را اینگونه ابراز کرد که«فضای مجازی اگر به درستی مدیریت نشود » به اعتقادات نسل جوان ضربه میزند».
وضعیت بسیار خطرناک
در نقطهٔ مقابل جمعه بازارهای خامنهای برخی مهرهها و رسانههای موسوم به اصلاحطلب ضمن اذعان به شکاف بین مردم و نظام این شکاف را حاصل عملکرد آن دانسته و هشدار دادهاند.
علیرضا بهشتی از جمله کسانی است که اذعان کرده شکاف عمیق بین مردم و حاکمیت آخوندی نتیجهٔ عملکرد یا ناکارآمدی آن است. وی میگوید: «مردم ایران سالهاست که در شرایط سختی زندگی میکنند. چنین شرایطی برآمده از یک ناکارآمدی ریشهدار است که باعث ترویج فساد شده است. وقتی مردم فسادهای گسترده را میبینند، اعتماد خود را به مسئولان از دست میدهند... چنین وضعیتی تا امروز هم ادامه پیدا کرده و بسیار خطرناک است». (سایت عصر ایران ۲۸فروردین ۹۸)
علت وضعیت انفجاری جامعه
نفرت مردم و یا بهقول مهرهها و رسانههای حکومتی شکاف مردم با حاکمیت، بهدلیل سرکوب مردم، بیکاری روزافزون مردم، فساد لجام گسیخته، و انواع واقسام بلایایی است که مردم را دچار آن کرده است.
خشم مردم از بحرانهایی که رژیم گریبانگیر آنها کرده آنچنان است که هرلحظه ممکن است به انفجار تبدیل شود و ریش و ریشه آنرا از بنیان برکند.
برای برونرفت از چنین مخمصهای عناصری از حکومت باز هم داعیه این را دارند که اگر به اصطلاح«جراحیهای اقتصادی و سیاسی» بشود، گویا که مردم از مطالبه اصلیشان که همان سرنگونی است دست برمیدارند.
اما واقعیت این است مردمی که غارت و سرکوب این رژیم اهریمنی را با گوشت و پوست خود لمس کردهاند، به چیزی غیر از سرنگونی تمامیت آن راضی نمیشوند.
آنچنانکه با شعار اصلاحطلب اصولگرا دیگه تمام شد ماجرا این خواست خود را به ثبت رسانده و با ادامه قیامها و اعتراضات خود درصدد محقق کردن آن هستند.
وحشت از سرانجام محتوم نظام
بنابراین هراس امام جمعههای خمینی در زمینه نفرت جوانان، هراس آنها از فعالیتهای براندازانه در فضای مجازی که بهگفته آنها به مثابه«قتلگاه» عمل میکند و... ناشی از سرانجام محتومی است که در انتظار حاکمیت است.
خطرناک دانستن اوضاع توسط رسانهها و مهرههایی از باند موسوم بهاصطلاح طلب نیز ناظر بر وضعیت بسیار بحرانی است که این رژیم با آن مواجه است.
واقعیت این است که رژیم گذشته از فشارهایی خارجی و تحریمها، با اصلیترین بحران که همانا شرایط انفجاری جامعه است روبهروست. بحرانی که خود را در نارضایتی و اعتراضات مستمر اقشار مختلف مردم خود را نشان میدهد.
واقعیتی که رسانهها، مهرهها و نمایندگان مجلس رژیم جابهجا به آن اعتراف میکنند و وحشت خود را ابراز میدارند.