ظرف ماههای گذشته در اظهارات سردمداران و مهرههای رژیم و مطالب رسانههای حکومتی، موارد زیادی از اعتراف به نفوذ مافیاهای فساد در اقتصاد کشور وجود دارد.
روزنامه حکومتی جهان صنعت ۲۳فروردین ۱۴۰۱ به بیان گوشهیی از نفوذ سلطه مافیاها در اقتصاد حکومت آخوندی پرداخته و به آن عنوان «اقتصاد مافیا ساز» داده است.
این روزنامه بهنقل از اعتراف مهرههای اسبق خامنهای نوشت: «در ایران یا در وزارت نفت و شرکتهای بزرگ آن مافیای نفت وجود دارد و نمیگذارد پول نفت به سفره ایرانیها برسد».
آش آنقدر شور شده که حتی رئیسی جلاد نیز در وحشت از نارضایتی اجتماعی به آن اعتراف کرده: «مافیایی که در تجهیزات پزشکی و دارویی وجود دارد قویترین مافیا است» (جهان صنعت۲۳فروردین).
و البته مافیای حکومتی تنها در حوزه نفت و درمان یکه تاز نیست بلکه در زمینههای دیگر نیز مانند، گوشت، قیر، برنج، خودرو، قطعات خودرو، مرغ، شکر و... مافیا وجود دارد، که مانند اختاپوس بر بخشهای مختلف اقتصادی کشور چنگ انداخته و روزگار مردم بهخصوص مردم فقیر را سیاه کردهاند. اما سرنخ این مافیاهای عجیب و غریب در نهادهای وابسته به بیت خامنهای و حاکمیت منحوس آخوندی است.
نهادهایی که بر بیش از ۷۵درصد اقتصاد کشور چنگ انداخته و در رأس آنها مافیای سپاه پاسداران، ستاد اجرایی خمینی ملعون، بنیاد مستضعفان و یک دوجین دیگر از نهادهای وابسته به بیت ولایت هستند.
بهنوشته روزنامه حکومتی مستقل ۲۲فروردین۱۴۰۱ مافیا در تجهیزات پزشکی و دارویی «محصول سیاستگذاری انحصاری» است.
در جریان همهگیری کرونا نیز خامنهای تا مدت زیادی ورود واکسنهای معتبر به کشور را ممنوع اعلام کرد تا مافیای وابسته به نهادهای خودش در امر واکسن سازی از جمله ستاد اجرایی فرمان خمینی، سپاه پاسداران، وزارت بهداشت، و حتی ارتش از طریق ساختن واکسنهای تقلبی بودجه زیادی از امر بهداشت کشور را ببلعند.
زمانی هم که قرار شد واکسن چینی، روسی، هندی و... وارد شود مافیای واردات واکسن وارد عمل شد در حالی که مردم در کوره کرونای ولایت میسوختند، دار وندار مردم را به غارت بردند.
مافیای دارو در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو دستساز و وابسته به حاکمیت است آنچنانکه روزنامه حکومتی مستقل در ادامه مطلبش نوشت: «مافیای دارو را دولت تولید میکند. از جنس اجزای خودش است و دولت بیهوده خارج از محدوده خود بهدنبال مافیای دارو میگردد. در صورتیکه مافیای دارو در قلب ساختار دولتی است. نماز میخواند. روزه میگیرد. معتقد به نظام است».
سایت حکومتی بهار نیوز ۱۹فروردین ۱۴۰۱ نیز در این رابطه نوشت: «به اعتقاد کارشناسان، مافیای قدرتمند دارو و تجهیزات پزشکی از دایره افراد وابسته برخی نهادهای مسئول خارج نیست سودی که مافیا در این حوزه میبرد، بسیار زیاد است. به این دلیل که آنها پاسخگوی هیچ نهادی نیستند، بهراحتی در این بازار جولان میدهند»
یکی دیگر از این مافیاها مافیای واردات خودرو است آنچنانکه سایت حکومتی بهار نیوز ۱۷فروردین ۱۴۰۱ بهنقل از جعفرزاده ایمن آبادی عضو سابق مجلس ارتجاع نوشت: «مافیای بزرگی پشتپرده صنعت خودروسازی است» و او «آقازادهها» را عوامل اجرایی این مافیا نامید.
خبرگزاری مهر آخوندی نیز بهنقل از رئیس انجمن صنفی گاوداران از وجود «مافیای گوشت» که «اجازه کاهش قیمت نمیدهد» خبر داد و نوشت: «در سالهای گذشته نیز فعالان اقتصادی بدون اشاره به جزییات از وجود مافیای گوشت سخن گفتهاند». از جمله یحیی آلاسحاق، رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق، گفته بود که افزایش قیمت گوشت با وجود پرداخت ارز دولتی برای واردات «ناشی از حضور ذینفعان بازدارنده است که شبکهیی از مافیا شدهاند» (خبرگزاری مهر ۲۰فروردین ۱۴۰۱).
بهنوشته روزنامه حکومتی آرمان ۲۱اسفند ۱۴۰۰ مافیای وابسته به حاکمیت «در مناطق کم آب برنج میکارد» اما این مردم محروم و فقیر هستند که زمینهایشان در اثر بیآبی و خشکی بایر میشود و خودشان نیز «تشنگی میکشند»
طی سالهای گذشته نیز در جریان جنگ باندی بر سرغارت اموال مردم رسانهها و مهرههای حکومتی از وجود مافیا و سلاطین شکر، قیر، سکه و... خبر دادند، و در مورد نقش مخرب این سلاطین در وضعیت نامطلوب اقتصادی مطالب زیادی در روزنامههای هر دو باند حکومتی منتشر شد که مجال بازگویی تمامی آنها نیست.
واقعیت این است که تحکیم سلطه مافیاها در بخشهای مختلف اقتصاد کشور ناشی از مافیای قدرت است. پدرخوانده این مافیاها نیز شخص خامنهای است و بازوهای اقتصادی آن نهادهای وابسته به بیت او هستند، و در یککلام میتوان گفت فساد نهادینه شده سیاسی است که باعث فساد نهادینه شده در اقتصاد شده و انواع و اقسام مافیاها و سلاطین فساد در زمینههای مختلف اقتصادی بهوجود آمدهاند.