728 x 90

چشم‌انداز مبهم مذاکرات در چانه‌زنیهای رژیم! - مروری بر روزنامه‌های حکومتی

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در معدود روزنامه‌های منتشر شده در روز پنجشنبه ۲۶اسفند، بحرانهای مختلف نظام صف کشیده‌اند. از تهدید پیک هفتم کرونا در سفرهای نوروزی تا گرانیهای شب عید و هزینه‌های سنگین بر دوش مردم دیده می‌شود. در روزنامه‌های باند خامنه‌ای کماکان دفاع از موشک‌پرانی به اربیل و تهدید کشورهای منطقه موضوع روز است اما خبر اول این روزنامه آزادی نازنین زاغری است که همه ناخواسته اذعان کرده‌اند رژیم با گروگانگیری باجگیری کرده است. «مبادله جاسوس سوخته ملکه با آزاد شدن پول بلوکه شده ایران» عنوان مطلب سیاست روز است و کیهان هم با عبارت «نازنین زاغری» جاسوس انگلیس با پایان دوره محکومیت ۵ساله خود و در ازای آزاد‌سازی ۵۳۰میلیون دلار اموال بلوکه‌شده ایران به تیم انگلیسی تحویل داده شد» به این باج خوری از طریق گروگانگیری اذعان کرده است.

 

تأثیر وضعیت روی رویکردهای امنیتی جامعه!

عام‌ترین تصویری که روزنامه‌ها ارائه می‌دهند وحشت نظام از قیام مردم در کنار تشدید شقه درونی نظام و بالاخره تداوم غارت و چپاول نجومی در نظام است.

آرمان در مطلبی با عنوان: «ایران هنوز به اف.ای.تی.اف نپیوسته این «علامت بدی» است»، به‌نقل از فریدون مجلسی کادر بازنشسته وزارت‌خارجه رژیم نوشته است: « مردم اعتماد خود را تا حدی از دست داده‌اند». در ادامه هم نوشته: «مردم نگران این موضوع هستند که پول‌هایی که به‌واسطه توافق به دست ایران می‌رسد در چه مسیری مورد استفاده قرار می‌گیرد». و در پایان به نظام گوشزد کرده است: «هنگامی‌که اقتصــاد یک کشور در وضعیـــت نامناسبی قرار داشته باشد این وضعیت می‌تواند روی رویکردهای امنیتی و نظامی جامعه تأثیر بگذارد».

جوان وابسته به سپاه پاسداران هم از شقهٔ و شکاف در حوزه ابراز دلواپسی کرده و نوشته است: «حوزه اینک، به‌جد باید مراقب خطر نفوذ باشد! نفوذ اندیشه‌هایی که با توجیهات فقهی، انفعال و گوشه‌نشینی روحانیت را می‌طلبد و هم‌چنین نفوذ عناصری که با منابع مالی مجهول، درصدد مرجع‌تراشی و قطب‌سازی در این نهاد پر قدمت بر‌آمده‌اند».

 

در مورد تداوم چپاول نجومی هم روزنامه‌های مختلف به موضوع قرارداد نجومی وزارت نفت دولت آخوند رئیسی «با یک شرکت کاغذی که وجود خارجی ندارد» اشاره کرده‌اند.

از جمله آفتاب یزد در دعوای باندی این موضوع را بهانه حمله به سایر باندهای حکومتی کرده و نوشته است: «شاید باید این‌گونه گفت؛ همان قدر که ما می‌دانیم در مذاکرات وین چه گذشته و باقری چه داده و چه گرفته در مورد این قرارداد وزارت نفت هم می‌دانیم! یحتمل بسیاری مثل اهالی رسانه نیز نمی‌دانند دقیقاً بین وزارت نفت و آن شرکت چه چیزی رد و بدل شده؛ حتی نمایندگان مجلس که این روزها از دیوار پارلمان صدا بلند می‌شود اما از آنان خیر! قرارداد یواشکی منعقد کردن آن هم در این اشل چه تناسبی با شعار شفافیت و به‌دنبال آن مبارزه با فساد دارد؟».

 

چشم‌انداز مبهم مذاکرات در چانه‌زنیهای رژیم!

موضوع مشترک روزنامه‌ها چشم‌انداز تیره توافق وین است است که پشت چانه‌زنیهای نظام مانده است.

جمهوری اسلامی در سرمقاله‌اش با عنوان: «سال حوادث تلخ» نوشته است: «توقف مذاکرات برجامی وین و به نتیجه نرسیدن تلاش‌های دولت سیزدهم برای احیاء برجام را نیز باید یکی دیگر از حوادث منفی سال۱۴۰۰ برای (نظام) بدانیم».

رسالت با عنوان «تضامین عینی از سوی غرب برجام را زنده خواهد کرد» به‌نقل از عباس زاده سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس نوشته است: « ما معتقد هستیم هیچ توافقی بدون ضمانت اجرایی کارآمد نخواهد بود و اعتبار هر توافقی به ضمانت اجرایی آن است». در ادامه هم سوزوگداز کرده که : «تاکنون نیز آمریکا چراغ سبزی برای لغو تمام تحریم‌ها نشان نداده و توافقی هم به مرحله نهایی و امضا شدن نرسیده است که بگوییم با چه چیزی موافقت یا مخالفت شده است».

«برد برد واقعی» عنوان مطلب سیاست روز از باند خامنه‌ای است که او هم نوشته: «ماندگاری این توافق از سوی غربیها بسیار ضعیف است». در ادامه هم افزوده « در هر صورت (نظام) نیازهایی دارد که باید آنها را از خارج تأمین کند و در جایی که اروپا و آمریکا تمایلی به اجرای تعهدات خود ندارند و نمی‌توان به امید لغو تحریم‌ها از سوی آنها بود».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a617fcd1-0f44-48f3-ae9b-e4401cca0df2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات