تحولات سیاسی-اجتماعی میهنمان شتاب میگیرد. تنها طی ۲۴ساعت گذشته چندین رخداد و تحول مهم توجه ناظران را بهخود جلب کرده است.
در صحنهٔ اجتماعی، رانندگان و کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه «با شعار یا حجت بن الحسن ریشه ظلمو بکن»، تجمع اعتراضی برگزار کردند؛ غارتشدگان صرافی وابسته بهسپاه پاسداران، برای سومین روز متوالی در اعتراض به چپاول حکومتی تجمع اعتراضی برپا کردند و معلولان جنگ ضدمیهنی که رژیم دجالانه سنگ آنها را بهسینه میزند، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مطالباتشان در تهران تجمع کردند و با مأموران سرکوبگر درگیر شدند. اینگونه گسترهٔ اقشار بپا خاسته که از ۶ماه پیش با اعتراضات سراسری بازنشستگان محروم آغاز شد و پیاپی اقشار مختلف به آن پیوستند، باز هم افزون شد.
درون خود رژیم هم باندهای متخاصم ولایت که بهخوبی از خشم مردم و از شدت و حدت آن آگاه هستند، بسیار وحشتزده هستند و هر کدام تلاش دارد باند رقیب را مقصر انفجار خشم مردم در آبان۹۸ نشان دهد. مهرههای باند خامنهای در شعبدهٔ مناظرهٔ ۲۲خرداد میگویند «در جریان بنزین (قیام۹۸) مقصر روحانی است» (آخوند رئیسی)؛ و روحانی هم از طریق اطلاعیهٔ دولتش پاسخ میدهد: «اجماع حاکمیتی حول مصوبة» افزایش قیمت بنزین وجود داشت و بعد با صراحت پای خامنهای را وسط میکشد که «پس از تأیید خامنهای در دستور کار قرار گرفت» (۲۳خرداد).
در چنین وضعیتی، از همگسیختگی و تشتت درونی نظام، چند روز مانده به سیرک انتخابات هر چه بیشتر میشود. مهار اوضاع آنچنان از دست میرود که با وجود قلع و قمع خودیهای سرسپردهای مانند لاریجانی، همین مترسکهای دستچین شده که به گفتهٴ خودشان قد و قوارهشان هم به کاندیدای ریاستجمهوری نظام نمیخورد، در حال شاخ شدن در برابر خط یکپایگی خامنهای هستند. آنقدر که شریعتمداری گردانندهٔ کیهان و تیغکش مطبوعاتی خامنهای به پوششیهایی که گویا یابوی قدرت برشان داشته و حاضر به کنار کشیدن نیستند، هشدار میدهد «خودداری ۴تن» از کاندیداهای باند خامنهای «از کنارهگیری به نفع نفر پنجم (رئیسی) خطای بزرگی است که دود آن به چشم نظام میرود!» (۲۳خرداد).
در پهنهٔ بینالمللی هم وضعیت بسا بحرانی است. با اینکه تا چندی پیش روحانی از نهایی شدن لغو تحریمها خبر میداد، این روزها عراقچی و رسانههای نظام از باقی ماندن چندین مانع بر سر راه رفع تحریمها سخن میگویند. نمایندهٔ روسیه در مذاکرات وین هم میگوید که تا چند هفتهٔ آینده خبری از توافق نیست. در این میان ضربه جی۷ هم بر سر رژیم فرود میآید و ۷کشور صنعتی در بیانیهٔ پایانی از «یک برجام ترمیم شده» (یعنی تکمیل شده با زهرخوریهای افزوده برای نظام) سخن میگویند و برنامهٔ هستهیی، دخالتهای منطقهای، تمام فعالیتهای موشکی و نقض حقوقبشر مردم ایران توسط رژیم را زیر ضرب میبرند.
این تحولات نشان میدهد رژیم میان چکش جامعهیی انفجاری و سندان بحرانهای مرگبار سیاسی - اقتصادی به سختی گرفتار شده است. وضعیتی که گویای آن است که میهن ما در آستانهٔ یک دگرگونی بزرگ قرار دارد. دگرگونی و انقلابی تاریخی که با فرود چکش سنگین قیام بر فرق نظام شکننده و پوسیدهٔ ولایت و متلاشی کردن آن، محقق خواهد شد.