728 x 90

یورش وحشیانه به نانوایان، پاسخ آتشین شورشگران

سخن روز
سخن روز

در پی یورش وحشیانهٔ نیروی سرکوبگر انتظامی با باتون و گاز اشک‌آور به نانوایان زحمتکش در مشهد، قهرمانان شورشگر با ضربات آتشین به مراکز سرکوب رژیم جلادان، به این شقاوت وحوش خامنه‌ای پاسخ دادند.

کانون‌های شورشی در این سلسله عملیات انقلابی پایگاههای بسیج سپاه پاسداران و مراکز سرکوب و جنایت حکومت جلادان و غارتگران را به شرح زیر درهم کوبیدند:

  • تهاجم به پایگاه بسیج سپاه پاسداران در مشهد با پرتاب کوکتل
  • به آتش کشیدن ۲ پایگاه بسیج سپاه پاسداران در تهران
  • به‌آتش کشیدن پایگاه بسیج سپاه پاسداران در خاش
  • به‌آتش کشیدن راهنمای ستاد جاسوسی وزارت اطلاعات در لردگان
  • ۳ انفجار در حوزه جهل و جنایت در گنبدکاووس
  • ۲ انفجار در اداره فرهنگ و ارشاد ضداسلامی در محلات
  • انفجار در ستاد اجرایی فرمان خمینی ملعون در هشتگرد
  • انفجار در شهرداری غارتگر حکومتی در حکم آباد جوین
  • تهاجم به بنیاد غارت و فساد در لردگان با پرتاب کوکتل

بدینگونه، دلاوران شورشگر با ضربات آتشین به نهادها و مراکز سرکوب و جنایت رژیم، چراغ راهنمای «آتش جواب آتش» را فرا راه خلق ستمدیده و زحمتکشان به ستوه آمده‌یی روشن می‌کنند که حکومت سراپا فساد و چپاول آخوندها، فریادهای اعتراض و حق‌طلبی آنها را با سرکوب و گاز فلفل و ضرب و شتم و حشیانه پاسخ می‌دهد. از جمله رنجبران نانوا که هر روز بیش از ده ساعت در پای تنور زحمت می‌کشند و عرق می‌ریزند. اما از هر بابت مورد غارت و ستم قرار می‌گیرند.

در اعتراض به این ستم آخوندها، صبح شنبه سوم خرداد، نانوایان در شهرهای مختلف کشور از جمله مشهد، کرمان، شاهین‌شهر و بروجرد در اعتراض به قطع برق، عدم پرداخت کمک‌هزینه نان، افزایش هزینه‌های تولید، کاهش سهمیه آرد و گرانی مواد اولیه دست به اعتراض زدند. در مشهد، شمار زیادی از نانوایان با تجمع در مقابل اتحادیه نانوایان، تجمع کردند و سپس به سمت استانداری خراسان رضوی راهپیمایی کردند. آنها شعار می‌دادند: «وعده و وعید کافیه، سفره ما خالیه». اما پاسخ سرکوبگران باتون، گاز اشک‌آور و گاز فلفل بود و نانوایان با فریادهای بی‌شرف بی‌شرف به مقابله پرداختند. خلیفهٔ درمانده و نیروی سرکوبگرش گمان می‌کردند با گاز اشک‌آور و گاز فلفل می‌توانند نانوایان زحمتکشی که دار و ندارشان در نظام فاسد و فریبکار نابود شده عقب می‌نشینند اما نانوایان زحمتکش مشهد اعلام کردند: «دیگر اجازه نمی‌دهیم صدای حق‌مان با خشونت خاموش شود. تا حقوق‌مان احقاق نشود، دست از اعتراض و فریاد نخواهیم کشید. ما باتون خوردیم، گاز اشک‌آور خوردیم، اما کوتاه نیامدیم... ما به اعتراض ادامه می‌دهیم، چون چیزی برای از دست دادن نداریم».

پیش از آن مهره‌ها و رسانه‌های حکومتی نسبت به آثار «خطرناک» و «ابرچالش» خشم نانوایان در قطع برق هشدار داده بودند و احمد فاطمی ضمن اذعان به پایان تاب‌آوری مردم، خشم روزافزون نانوایان و جرقه‌هایی که در خشم شورشگران به حریق تبدیل می‌شوند، هشدار داد: «امروز مشکلات نانوایی‌ها به یک ابر چالش تبدیل شده است... چرا پاسخگو نیستید؟ در خصوص قطعی مکرر برق و خاموشی‌های گسترده بنده هشدار می‌دهم؛ این موضوع امان مردم را بریده است. امان واحدهای تولیدی و صاحبان صنایع را بریده است» (ایسنا ۳۱ اردیبهشت).

قهرمانان شورشگر با درهم کوبیدن پایگاههای بسیج و سپاه پاسداران خامنه‌ای در مشهد و تهران و خاش و با تهاجم آتشین به مراکز جاسوسی و جنایت و غارت رژیم در شهرهای مختلف میهن اشغال شده، شعله‌های قهر خلق را روشن می‌کنند و نشان می‌دهند که دنائت سیاست سرکوب و زجرکش کردن نانوایان شریف و دیگر زحمتکشان بی‌پاسخ نمی‌ماند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4e226b62-41ea-4932-908c-993c39bc7b4d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات