728 x 90

قالیباف کیست؟

پاسدار محمدباقر قالیباف
پاسدار محمدباقر قالیباف
«… جزو ”چوب‌زن“ها هستم و افتخار هم می‌کنم. عکس من الآن روی موتور1000 با چوب هست… »
این حرف‌های پاسداری است به‌نام ”محمد باقر قالیباف“، کاندید نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری رژیم آخوندی، که این‌ روزها در فرهنگ کوچه و بازار به القاب مختلفی مثل «خالی‌باف»، «خیالباف» و «قالی‌گیت» معروف شده است. اما او فقط در یک جا، خالی‌ نبافت و آنهم در همین جا در سرکوب قیام مردم بود. جایی که دیگر نمی‌توانست خیال‌بافی کند!
***
پاسدار قالیباف که از سوی دسته‌جات باند خامنه‌ای موسوم به ”اصولگرا“برای سومین بار کاندید نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری شد و در میان 6نفری قرار گرفت که به‌زعم شورای نگهبان، صلاحیت‌شان تائید شده است.
او متولد 340 است که در هجده سالگی وارد دستگاه نظامی رژیم ولایت‌فقیه شد و فعالیت خود را در بسیج آغاز کرد. با شروع ناآرامیهای کردستان به آنجا رفت و به سرکوب مردم کردستان پرداخت. سپس با شکل‌گیری سپاه ضدمردمی پاسداران به عضویت سپاه درآمد و با شروع جنگ در مناطق جنگی اغلب مسئولیت اطلاعات عملیات جنگ را به عهده گرفت.

قالیباف کیست؟ - مناصب در رژیم ولایت‌فقیه
برخی از مناصب وی به‌قرار زیر است:
1361 فرمانده تیپ امام رضا
1362 فرمانده لشگر پنج نصر خراسان: در این سمت در عمده تهاجمات رژیم در جبهه جنگ شرکت داشت و بسیاری از جوانان و کودکان و دانش‌آموزان را شخصاً به میدانهای مین می‌فرستاد.
1366 جانشین فرمانده قرارگاه مقدم سپاه در غرب
1366 فرمانده قرارگاه نجف کرمانشاه
1367 فرمانده منطقه3 کشوری: در این دوره نقش جدی در سرکوب مردم استانهای شمال کشور شامل گیلان و مازندران را به عهده داشت
1368 فرمانده لشکر 25 کربلا در استان مازنداران
1369 رئیس ستاد نیروی زمینی سپاه
1370 معاونت هماهنگ‌کننده ستاد مشترک سپاه
1373 جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه بازسازی خاتم‌الانبیا
1373 جانشین فرماندهی بسیج: وی در این دوره نقش فعالی در سرکوب و تشکیل قرارگاههای ”امر به معروف و نهی از منکر“ به‌نام سیدالشهدا در استانهای مختلف کشور داشت. او همچنین پایه‌گذار فعالیتهای اطلاعاتی بسیج در کشف هسته‌های مقاومت مردمی و دستگیری و سرکوب آنها بود در این دوره بود.
1376 جانشین فرماندهی نیروی هوایی سپاه
1376 فرمانده نیروی هوایی سپاه (بجای پاسدار جلالی): وی در این دوره که تا سال 79 ادامه داشت، در شکل‌گیری یگانهای موشکی سپاه و گسترش آنها- از 3تیپ یگانهای موشکی زمین به زمین به 5تیپ- نقش عمده داشت و اساس فعالیتهای خودش را در دورانی که در نیروی هوایی سپاه بود روی گسترش موشکهای زمین به زمین شهاب گذاشته بود.
1379 فرمانده نیروی انتظامی (با حکم خامنه‌ای): وی طی 3سال نقش عمده در همه سرکوبهای مردمی در شهرهای مختلف کشور داشت و طی این مدت اقدام به گسترش یگان ویژه نیروی انتظامی و تأسیس پلیس سرکوبگر موسوم به پلیس110 کرد. در سازماندهی نیروی انتظامی تغییرات اساسی داد و بودجه‌های کلان صرف تأمین نیازمندیهای این ارگان برای تجهیز بیشتر به‌منظور سرکوب مردم کرد.
1383 نماینده رئیس‌جمهوری در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سوی آخوند خاتمی (با حفظ سمت فرمانده نیروی انتظامی)
1384 شهردار تهران به مدت 12سال (تا کنون):
حال اگر بخواهیم سوابق این کاندید نمایش ریاست‌جمهوری را خیلی خلاصه بگوییم، او کسی است که طی 38سال:
رئیس ستاد نیروی زمینی سپاه / جانشین فرماندهی کل سپاه / جانشین فرماندهی بسیج / فرمانده نیروی هوایی سپاه و فرمانده نیروی انتظامی و شهردار در رژیم آخوندی بوده است.
حالا این پاسدار می‌خواهد رئیس‌جمهور شود. کسی که در طول عمر ننگین حکومت قرون‌وسطایی ولایت‌فقیه، در تمامی دوره‌ها نقش عمده‌یی در سرکوب و جنایت مردم میهن و دزدی و غارت اموال مردم داشته است. آخر او خودش گفته بود که: ”من از اول اسم فتنه را به کار بردم. چون به هر حال بنده کار امنیتی و اطلاعاتی کردم و تشخیص می‌دهم و کارشناس این کار هستم“. بهتر است از زبان خودش بشنویم:

 

 قالیباف کیست؟ - قیام سال 78 و حوادث کوی دانشگاه:
«به‌دنبال حوادث اخیر… آیا حرمت‌شکنی و توهین به مبانی این نظام، تأسف و پیگیری ندارد؟ آیا حریم ولایت‌فقیه کمتر از کوی دانشگاه است؟ آیا حریم امام، کمتر از جسارت به یک دانشجو است؟ … در پایان اعلام می‌داریم کاسة صبرمان به پایان رسیده و تحمل بیش از آن را، بر خود جایز نمی‌دانیم. امضا کنندگان: محمدباقر قالیباف، قاسم سلیمانی، حسین همدانی و…». (متن کامل نامه‌ی فرماندهان سپاه خامنه‌ای به آخوند خاتمی، رئیس‌جمهور وقت- سایت حکومتی آفتاب نیوز، 21خرداد 84)
تازه‌ این در حالی است که آخوند خاتمی و نیروی سرکوبگر انتظامی و سپاه و بسیج ضدمردمی، بیشترین سرکوب و جنایت را در آن قیام انجام دادند. اما ظاهراً پاسدار قالیباف با وقاحت و بی‌شرمی تمام، خیلی بیشتر از اینها به خون جوانان این وطن تشنه است و کشتار و اعدام بیشتری را از کارگزاران طلب می‌کند.
اما ماجرای قیام ۷۸ و نوشتن نامه هنوز ادامه دارد. او در جمع طرفدارانش در دوران نامزدی ریاست‌جمهوری ۱۳۹۲ درباره سرکوب اعتراضات دانشجویی ۱۸ تیر ۱۳۷۸ گفت:
«حادثه سال ۷۸ که در کوی دانشگاه اتفاق افتاد، آن نامه‌یی را که نوشته شد، من نوشتم، بنده و آقای [قاسم] سلیمانی. وقتی در کف خیابان به سمت بیت رهبری راه افتادند، بنده فرماندهٴ نیروی هوایی سپاه بودم. عکس من الآن روی موتور ۱۰۰۰ با چوب هست. با حسین خالقی. ایستادم کف خیابان که کف خیابان را جمع کنم. آن جایی که لازم باشد بیاییم کف خیابان و چوب بزنیم، جزو چوب زن‌ها هستیم. افتخار هم می‌کنیم…».

قالیباف کیست؟ - دستمزد جنایت‌ها:
یک‌سال پس از حوادث کوی دانشگاه تهران و سرکوب آن قیام توسط رژیم آخوندی، در سال ۱۳۷۹ قالیباف با حکم آخوند علی خامنه‌ای، فرمانده کل نیروی انتظامی شد و سرکوب گسترده مردم و جوانان و به‌ویژه زنان میهن را به مراتب بیش از پیش ادامه داد.
از جمله اقدام‌های وی در این دوران، تجهیز کردن نیروی انتظامی به خودروهای جدید و مجهز مانند مرسدس بنز و تویوتا جهت افزایش توان سرکوبگری این نیرو بود. همچنین از دیگر اقدامات قالیباف راه‌اندازی پلیس۱۱۰ می‌باشد. در فاصله‌ی پنج سال فرماندهی قالیباف بر نیروی انتظامی اقدامات سرکوبگرانه‌ی اجتماعی به بهانه‌های واهی از جمله اقدام علیه امنیت ملی و یا ترویج ابتذال فرهنگی اوج بی‌سابقه‌یی پیدا کرد.

قالیباف کیست؟ - کوی دانشگاه و حادثه‌ی طرشت در 82
«… در سال ۸۲ بعد از به آتش کشیده شدن کوی دانشگاه و حادثه طرشت، من در جلسه شورای امنیت کشور محکم دعوا کردم و حرف‌های بسیار تندی زدم و گفتم که امشب هرکس بخواهد بیاید تو کوی و بخواهد این کارها را انجام بدهد، من به‌عنوان فرمانده ناجا، له‌شون می‌کنم و جمعشان می‌کنم. این عزیز جعفری [محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه] شاهد است… حرف بقیه این بود که اگر نیروی انتظامی می‌خواهد وارد کوی دانشگاه شود باید مجوز شورای امنیت کشور را داشته باشد… من در آن جلسه با برخوردی که انجام دادم مجوز حضور نظامی و تیراندازی برای ناجا را در کوی دانشگاه از شورای امنیت کشور گرفتم… من معتقد بودم پشت حوادث سال 82 حوادثی که در کوی دانشگاه یا خوابگاه طرشت علامه اتفاق افتاد، نیروی انتظامی تمام قد جلوی لباس شخصی‌ها افتاد و اجازه ندادیم حوادث 78 رخ بدهد». (سایت حکومتی گفتگو نیوز-19خرداد 92)

پاسدار محمدباقر قالیباف در جریان مناظرهٴ انتخاباتی سال 92 در مقابل آخوند حسن روحانی راجع به قضایای کوی دانشگاه و حوادث طرشت حرفهایی می‌زند که تناقض آن را با گفته‌های قبلی‌اش برملا می‌کند. همان سایت بالا در این رابطه می‌نویسد: «این گاف‌های متعدد قالیباف… در عالم سیاست با پسوند "گیت" یاد می‌کنند و این اظهارات در انتخابات یازدهم نیز برای قالیباف به‌عنوان ”قالی گیت“ ثبت شد». (همان منبع بالا)
یک رسانه‌ی حکومتی دیگر به حرفهای آخوند روحانی در مقابل قالیباف اشاره می‌کند. آخوند روحانی که می‌بیند قالیباف پای او را هم در سرکوب مردم و دانشجویان به میان کشیده است، با نگرانی تؤام با تهدید به او می‌گوید:
«از آقای قالیباف خیلی تعجب می‌کنم. درست است باید رقابت کنیم ولی نه اینجوری. آقای قالیباف دلم نمی‌خواست بگم. آنجا بحث این بود، شما می‌گفتید دانشجویان بیایند ما برنامه‌ی گازانبری داریم… نمی‌خواهم بازگو کنم. برنگردید به بحثهای آن زمان، حرف برای گفتن زیاد داریم…

 
قالیباف: بحثم در رابطه با دانشجویان بود. بهترین رابطه و ارتباط بین پلیس و دانشجو در زمان مدیریت من بوده است. یک نمونه بگویید پلیس گازانبری عمل کرده باشد». (سایت حکومتی گفتگو نیوز-19خرداد 92)

حسن روحانی: «شما گفتید بگذارید دانشجویان را از دانشگاه بیرون بیاوریم تا ما- نیروی انتظامی و سپاه- ”گازانبری قیچی‌شان کنیم“ … حواسمان باشد چگونه حرف می‌زنیم. هرچه اطلاعات لازم باشد در ذهنم دارم که بگویم… اگر بنا‌ به این باشد که حرف زیاد داریم برای گفتن». (سایت حکومتی عصر ایران- 18خرداد 92)
یعنی خلاصه هر دو جنایتکار به همدیگر گفتند که: ”اگه لو بدی، من هم لو میدم و همه چیز رو میگم“ !.
پاسدار محمدباقر قالیباف در اسفند ماه ۱۳۸۸ طی حکمی عزیزالله رجب‌زاده، فرمانده نیروی انتظامی تهران و از متهمان حوادث بازداشتگاه کهریزک و حمله به کوی دانشگاه تهران (۲۵ خرداد ۱۳۸۸)، را به سمت رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران منصوب کرد.

قالیباف کیست؟ - کاندیدای گازانبری!
اقدامات پاسدار محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران به‌قدری ظالمانه بود که خود رسانه‌های حکومتی در جنگ باندهای مافیایی رژیم آخوندی گوشه‌ی کوچکی از آن را برملا می‌کنند. یک سایت حکومتی به‌نقل از روزنامه جهان اقتصاد می‌نویسد:
« ”شهردار تهران همیشه علیه محرومان عمل کرده/حمله به دستفروشها نمونه اقدامات اوست“.
شهردار تهران بدترین عملکرد را در مواجهه با قشر محروم و مظلوم تهران و حاشیه نشینهای این شهر داشته است… در واقع برخوردهای گازانبری قالیباف، بیشتر از آن که برای ساماندهی کارگران و دستفروشان باشد، برای فرار از انتقادها بود… وقتی از ترافیک سرسام‌آور خیابانهای مرکزی شهر انتقاد می‌شد، این لبوفروش‌ها بودند که لگد می‌خوردند… این تنها جایی نیست که شهردار تهران در حق محرومان و مظلومان ظلم کرده است… شهردار تهران درآمد شهر را بیشتر کرده است اما این افزایش درآمد از سفره مستضعف‌ترین و مظلوم‌ترین مردم تهران تأمین شده است و تلخی ماجرا اینجاست که این درآمد عموماً صرف تبلیغات بیلبوردی و رسانه‌یی آقای سردار شده است… آنچه که شهردار تهران در دوازده سال گذشته انجام داده مردم ضعیف جامعه زیر چرخ‌های برنامه آقای شهردار زیر گرفته شده‌اند». (سایت حکومتی آفتاب نیوز- 6اردیبهشت 96)

قالیباف کیست؟ - حامیان «شعبان بی‌مخ» ی
باند‌های مافیایی نظام آخوندی همواره از یکدیگر برگ‌هایی دارند تا در موقع مناسب آن را بازی کنند. یکی از این کارت‌ها، برگ معروف به آخوند «حسن کردمیهن» بود که در جریان مناظره‌های نمایش انتخابات، جهانگیری آن را در مقابل قالیباف بازی کرد. آخوند حسن کردمیهن، جودوکار حامی دوآتشة پاسدار قالیباف، که نیای تاریخی‌اش به شیخ فضل‌الله و شعبان بی‌مخ برمی‌گردد، عامل حمله به سفارت عربستان بود. یک سایت حکومتی در اینباره می‌نویسد:
 

محمدباقر قالیباف

 
«… حدود ٢٠ روز پس از حمله ١٢دی به سفارت عربستان… عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم در گفتگو با «ایلنا»، به نقش شخصی به نام «حسن کردمیهن» در حمله به سفارت اشاره کرد. همان شخصی که یکی از سوله‌های مدیریت بحران شهرداری را برای برگزاری کلاس جودو در اختیار گرفت و از حامیان سرسخت قالیباف است… حجت‌الاسلام «کردمیهن» در حمایت از قالیباف گفته بود: ”البرزی‌ها در انتظار قدوم سردار صداقت و صافی‌ها، محمد‌باقر قالیباف سر از پا نمی‌شناسند“ ». (سایت حکومتی اقتصاد نیوز- 10اردیبهشت 96)

قالیباف کیست؟ -  اختلاس‌ها و چپاول‌ها
آن روی سکة سرکوب و جنایت پاسدار محمدباقر قالیباف، اختلاس، رانت‌خواری و کلاهبرداریهای اوست. یک سایت حکومتی در این رابطه تیتر زد: «انتشار ابعاد دیگری از فساد مالی در شهرداری تهران- لیست کامل اسامی افراد، تعاونی‌ها و سازمانهایی که شهردار تهران به آنها ملک و رانت‌های نجومی داده است+تصاویر و جدول». (سایت حکومتی آفتاب نیوز- 9شهریور 95)
در شهریور ۱۳۹۵ روزنامه حکومتی شرق خبر از واگذاری املاک شهرداری با تخفیف بسیار بالا به بعضی از مدیران شهری داد و سپس سایت ”معماری نیوز“ متن نامه سازمان بازرسی کل کشور را در این رابطه منتشر ساخت.
سایت آفتاب نیوز در ادامه می‌نویسد: «… این نامه که با سربرگ رسمی سازمان بازرسی کل کشور ارسال شده، آمده است که این واگذاریها «وفق ماده 5 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری (از مصادیق جرم اختلاس) … جرم تضییع محسوب شده و همچنین مطابق ماده 13 قانون ارتقاء سلامت نظام اداری… قابل پیگرد قانونی می‌باشد. سایت معماری نیوز همچنین نوشته است که: ”گزارشی که سازمان بازرسی کل کشور منتشر کرده است؛ هیچگونه مهر محرمانه‌یی نداشته و جزو اسناد طبقه‌بندی محسوب نمی‌شود و بر اساس قانون انتشار اسناد بدون طبقه‌بندی، هیچگونه منع قانونی ندارد“ ». (همان منبع)
با این وجود اما در کمال شگفتی، قوه قضاییه‌ خامنه‌ای به‌جای بازداشت قالیباف و کشاندن او به پای میز محاکمه، سردبیر سایت معماری نیوز را به جرم انتشار نامه‌ی سازمان بازرسی کل کشور با شکایت قالیباف دستگیر کرد!
«یاشار سلطانی، مدیر مسئول سایت معماری نیوز، با شکایت محمدباقر قالیباف و مهدی چمران، به دادسرا احضار شد و به زندان رفت. سایت معماری نیوز نیز از دسترس خارج شد». (سایت حکومتی زیتون- 29شهریور 95)

آنچه در بالا آمد، فقط شمه‌یی از سوابق فساد و خیانت‌های این پاسدار سرکوبگر رژیم آخوندی است، اما در فردای سرنگونی این رژیم قرون وسطایی، وقتی پرونده‌ها گشوده شوند، جنایات هولناک بیشتری رو خواهند شد. در هر حال می‌شود این سردار اختلاس و سرکوب را به این صورت نیز تعریف و توصیف کرد:
پاسدار محمدباقر قالیباف: بافتی خالی از هر گونه شرف و انسانیت؛ و تار و پودی تنیده شده از فساد و جنایت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/77b7c66b-34d4-4e19-a7e1-5f00d29117c1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات