نواختن سیلیهای ولیفقیه ارتجاع به روحانی، از رسانههای باند او به جمعهبازارها هم گسترش یافت. روز ۳آبان گماشتههای ریز و درشت خامنهای در بسیاری از شهرهای سراسر کشور، روحانی و اطرافیانش را بهخاطر اظهارات اخیرشان به باد حمله گرفتند و عمق بحران درونی نظام، همراه با درماندگی خامنهای برای همآوردن این شکاف را به نمایش گذاشتند.
در جمعهبازار مشهد آخوند علمالهدی، روحانی و باندش را واداده و تسلیمطلب خواند و با اشاره به مواضع اخیر روحانی، بر خط انقباض و صدور تروریسم و باجخواهی آخوندی تأکید کرد و از جمله گفت: «امروز روزی نیست که ما بیاییم واقعاً افتخار کنیم به یک قراردادی که با دشمن بستیم برجام دنیا دارد ما را احترام میکند، عوضی نکنید اشتباه نکنید مسئولان دچار اشتباه نشوند بهخاطر برجام هیچکس در کره زمین شما را احترام نمیکند. اگر جایی شما را احترام میکنند بهخاطر اینکه شما توانستید پهپاد آمریکایی را بزنید شما را احترام میکنند... بهخاطر اینکه کشتی انگلیسی را تو خلیجفارس توانستید قبضه کنید شما را احترام میکنند، بهخاطر اینکه همپیمان شما یمن، ثروت و هستی آمریکایی و سعودی را در آرامکو خاک و خاکستر کرد دارند شما را احترام میکنند».
آخوند علمالهدی در ادامه با یادآوری وحشت خامنهای از وارفتن نظام آخوندی گفت: «اگر جمهوری اسلامی و مدیران جامعه، شاهسلطان حسینها بشوند و دچار مدیران و مسئولان ذلیل که جرأت و جسارت ندارند و در خود احساس قدرت نمیکنند و در مردم خودشان احساس توانایی و قدرت نمیکنند، اگر کار جمهوری اسلامی به اینجا برسد، فرمودند کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد... در مقابل دشمن حساسیت داشته باشه نه اینکه در مقابل دشمن وادادگی داشته باشه».
در جمعهبازار تهران آخوند ابوترابی بدون اسم بردن از روحانی و مواضعش، وحشتش از شرایط کنونی رژیم را نشان داد و خواهان «اجماع» بین باندهای حکومتی برای مقابله با این شرایط شد و از جمله گفت: «بدون اجماع نمیشود مسائل اساسی کشور را حل کرد جوانان عزیز جریانهای سیاسی با دعوا و نزاع مسائل اصلی کشور بر زمین میماند هر جریانی به قدرت برسد تفاوتی نمیکند... باید با اجماع نخبگان علمی و سیاسی مدیران و مسئولان کشور را برای یک تحول بزرگ آماده ساخت دوران روزمرگی ندانمکاری فرصتسوزی به پایان رسیده است».
آخوند ابوترابی فساد ناشی از حاکمیت آخوندی را که باندهای متخاصم به گردن یکدیگر میاندازند ناشی از عملکرد تمام باندهای حاکم دانست و گفت: «تاریخ ۴دهه گذشته را ببینید. این رشد نقدینگی که در این دولت نزدیک ۲تریلیون تومان شده است در دولتهای گذشته هم با همین شتاب رشد کرده است».
در جمعهبازار کرج آخوند حسینی همدانی، روحانی و ادعاهایش را بهباد حمله گرفت و از جمله گفت: «چرا آقایان میخواهند با جنگ روانی خواستههای خود را به نظام تحمل کنند. برجام و خسارت محض بودن آن بس نیست؟! دستگاه تصمیمگیر باید بدون فشار منافع و اولویت ملی را در نظر بگیرد و مسائل را دنبال کند».
وی در ادامه با طرح سؤالهایی به بنبست نظام در اف.ای.تی.اف اذعان کرد و گفت: «تکلیف اروپا و آمریکا با ملت ما مشخص است، اگر اروپا بخواهد FATF را بر کشور ما تحمیل کند دولت چگونه میخواهد تحریمها را دور بزند؟ چگونه میخواهد نفت بفروشد؟ دارو و نیازهای مردم را چگونه تأمین خواهد کرد؟ اجرای این لوایح ایران را در وضعیت خود تحریمی و تنگنای بیشتر قرار میدهد».
در جمعهبازار کن آخوند یحیی صالحنیا اظهارات روحانی و جهانگیری در مورد لوایح FATF را مورد حمله قرار داده و گفت: «کسانی که میگویند، بانکهای بزرگ بینالمللی بدون تصویب اف.ای.تی.اف با بانکهای ایران همکاری نخواهد داشت، باید در سیاست بر آنچه که گرفته دل خوش کنید و نه آنچه که ممکن است، بدهند و نباید ابزارهای قدرت خود را بهخاطر وعدههای پوچ و توخالی کنار گذاشت و دولت باید از اشتباهات قبلی خود درس گرفته و تکرار اشتباهات نکند».
در جمعهبازار خرمآباد آخوند احمد میرعمادی نسبت به پیامدهای شکاف در نظام و بازتاب آن در جامعه به باندهای حاکم هشدار داد و از جمله گفت: «نیازمند به وحدت و آرامش در جامعه هستیم، اما متأسفانه شاهد برخی از سخنان و اقدامات فرافکنانه برخی مسئولان هستیم که بهدنبال دوقطبی کردن جامعه هستند، بهدنبال ایجاد اختلاف هستند... برخی رسانهها و برخی از کسانی که تریبون در اختیار دارند از همین الآن شروع کردهاند به ایجاد اختلاف و دودستگی و دوقطبی در جامعه... چرا دائماً بر طبل اختلاف میکوبید، دنبال موجسواری هستید... چرا دنبال دوقطبی کاذب در جامعه هستید و فرافکنی میکنید و گناه را به گردن دیگری میاندازید... مردم واقعاً هزاران مشکل دارند، نمک بر زخم مردم نپاشید».