728 x 90

«اشرافیت مذهبی» و حوزه‌های لاکچری!

حوزه لاکچری
حوزه لاکچری

با شروع ماه محرم رسانه‌های حکومتی موضوعی تحت عنوان «اشرافیت مذهبی» و جلسات پرزرق و برق تحت پوش عزاداری امام حسین را رسانه‌ای کرده‌اند.

از جمله این رسانه‌ها روزنامه همدلی است که در۱۱ شهریور ۹۸ ضمن اشاره به برپایی جلسات لاکچری، با هدف گم کردن نقش بیت‌العنکبوت و سران نظام، با به میان کشیدن مدیران موهوم می‌نویسد: «اکنون ۴دهه بعد از انقلاب، افرادی که با شعار دیانت‌ورزی و مبارزه با اشرافیت صندلی‌های مدیریتی را تصاحب کردند... اکنون با توجه به بورژوازی مذهبی که در جامعه شکل‌ گرفته است این سؤال پیش می‌آید که چرا ۴دهه بعد از انقلاب شرایط به‌گونه‌ای تغییر یافته است که به‌جای ارتقای زندگی محرومین و پابرهنگان، این زندگی برخی از مسئولان است که هر روز اشرافی و پررونق‌تر می‌شود».

آیا آخوند صادق آملی لاریجانی که بازوی سرکوب و گماشتهٔ خاص خامنه‌ای در قضاییه بود و در دعوای باندی زمین‌ها و کاخ‌های اشرافی‌اش برملا شد و بقیه دست‌نشاندگان ولایت فقیه، در شمار همین«برخی از مسئولان» نظام هستند!

ظاهراً نویسنده همدلی به‌مصلحت ندانسته تا به‌صراحت اذعان کند «این قشر که روزبه‌روز فربه‌تر می‌شود و مردم هر روز حیرت‌زده شاهد عکس‌هایی از زندگی لاکچری، باغ‌وحش خصوصی و ویلاهای شیک آنان و فرزندانشان در اینترنت هستند»(همان منبع)، در اثر فساد نهادینه شده سیاسی و اقتصادی در نظام ولایت فقیه به‌وجود آمده است.

صرف‌نظر از گزارش روزنامه همدلی، واقعیت این است که در ماه محرم که دجالگری آخوندی اوج می‌گیرد، سردمداران غارتگر و مزدوران و مداحان‌شان در نمایش بساط «اشرافیت مذهبی» گوی سبقت از هم می‌ربایند.

جلسات اشرافی این‌چنینی مختص به یک باند و یا دارودسته حکومتی نیست بلکه تمامی آنها در برگزاری نمایشات مهوع «اشرافی‌گری مذهبی» ذینفع هستند.

نمایشات مهوع «اشرافی‌گری مذهبی» و جلساتی که هر دو باند حکومتی تحت عنوان جلسات روضه‌خوانی برگزار می‌کنند، آن‌چنان چندش‌آور و پرهزینه است که رسانه‌های حکومتی تلاش می‌کنند با ترفند «آی دزد آی دزد» از آنها فاصله بگیرند.

بسیار واضح است که فاصله گرفتن آنها در هراس از خشم و نفرت مردم است، زیرا برگزاری این جلسات در شرایطی که مردم نان برای خوردن ندارند، هم به‌لحاظ زرق و برق و خاصه‌خرجی‌هایی که در آنها انجام می‌گیرد و هم به‌لحاظ دجالگریها و مشابهت با الگوهای تاریخی نظیر دربار معاویه و ابن زیاد و... به‌شدت مورد تنفر مردم است.

«اشرافیت مذهبی» پدیده‌ای شکل گرفته در میان آخوندها و عناصر وابسته به حاکمیت است که در سایه دستیابی به قدرت و منابع کلان مالی، مراسم عزاداری امام حسین را از شکل معمولی و مردمی خارج کرده و آنرا به‌صورت حکومتی، دجالگرانه و عوام‌فریبانه توأم با فخر‌فروشی در‌آورده‌اند.

آنها شکل برگزاری این مراسم را قواره منافع غارتگرانه خود کرده و آنچه که برای آنها اهمیت ندارد واقعه عاشورا و کربلا است چرا که انگیزه‌ آنان کاملاً اقتصادی و تجارتی و رسیدن به قدرت و ثروت بیشتر است.

در همین رابطه سایت حکومتی آفتاب در اعترافی ناگزیر می‌نویسد: «مراسم‌های لاکچری ماه محرم، مداح‌هایی که برای چند ساعت روضه امام حسین(ع) میلیون‌ها تومان به‌جیپ می‌زنند، رانت‌خوارهای که پشت ریش و تسبیح پنهان‌شده و با اسم دین به‌دنبال منافع اقتصادی خود هستند، گوش دادن به روضه در ماشین آخرین‌ مدل، تأسیس و ساخت حوزه‌های علمیه لاکچری، رونمایی از قرآن طلاکوب و… نمونه‌هایی از اشرافیت مذهبی است که با در اختیار گرفتن دین ضمن مشروعیت‌بخشی به خود، آفتی به نام بورژوازی مذهبی را شکل داده‌اند».(سایت آفتاب ۱۱شهریور ۹۸)

سایت باشگاه خبرنگاران وابسته به رادیو تلویزیون رژیم هم در وحشت از خشم و تنفر مردم، در تلاشی مذبوحانه برای گم کردن نقش عامل اصلی می‌نویسد: «در چند سال اخیر سبک زندگی‌ اشرافی‌گری در میان برخی مذهبیانی که وجهه اجتماعی خود را با انتساب به مذهب کسب کرده‌اند آن‌چنان شیوع پیدا کرده که منجر به خلق طبقه‌ای جدید تحت عنوان «اشرافیت مذهبی» شده است».(باشگاه خبرنگاران جوان ۱۶شهریور ۹۸)

این سایت حکومتی نمی‌گوید «برخی مذهبیان» چه کسانی هستند و آیا همان «برخی» بدون پشتوانه‌ٔ بیت‌العنکبوت و شاخک‌های مالی و تروریستی آن توان نمایش‌های آن‌چنانی در چنین میدانی را داشتند؟

نمی‌گوید مداحان و حامیان این جلسات از میان عناصر سرکوبگر و لمپن هستند که تحت عنوان لباس‌شخصی‌ها تظاهرات و اجتماعات مردم را مورد هجوم قرار دادند و بازوی سپاه پاسداران و نیروی انتظامی در سرکوب مردم بودند.

حوزه‌های آخوندی لاکچری نیز یکی دیگر از نمادهای «اشرافیت مذهبی» است، ساختمانهای مجلل و پرزرق و برقی که بنای آنها بر پایه چپاول اموال مردم ایجاد شده است.

آخوند یزدی در جنگ‌وجدال قدرت و تصفیه‌حساب باندی با صادق لاریجانی، ضمن اشاره به مدرسه آخوندی لاکچری وابسته به او گفت: «به اسم مدرسه علمیه، کاخ ساختند! آیا ارث پدرت بود؛ از کجا آوردی ساختی»؟(سایت تابناک ۲۶مرداد ۹۸)

واقعیت این است که آخوند محمد یزدی به‌خوبی می‌داند که مدرسه لاکچری صادق آملی لاریجانی ارث پدر او نیست، هم‌چنانکه آخوند صادق لاریجانی می‌داند که محلهای لاکچری که آخوند یزدی در شورای نگهبان و... دارد ارث پدر او نیست، بلکه با اموال به‌غارت رفته مردم ساخته شده است.

واقعیت این است که حوزه‌های لاکچری و ویلاهای لاکچری و... در شرایطی احداث می‌شوند که اکثریت مردم زیر خط فقر و به تعبیر عناصر حکومتی «زیرخط مرگ» قرار دارند.

از جمله مدارس آخوندی لوکسی که در سالهای اخیر ساخته شده و روزنامهٔ همدلی و سایر رسانه‌های حکومتی صدایش را در نمی‌آورند، مدرسه خوانساری قم که لوکس‌ترین و مجلل‌ترین آنها است، مدرسه امام کاظم ساخته شده توسط آخوند ناصر مکارم شیرازی، مدرسه ولی‌عصر که توسط صادق لاریجانی ساخته شده است، مدرسه امام حسن متعلق به آخوند ناطق نوری در منطقه لواسان، مدرسه خمینی وابسته به آخوند کاظم صدیقی امام جمعه نمره‌موقت خامنه‌ای در تهران است. این مدرسه در منطقه ازگل تهران ساخته شده و جزو مدارس گران‌قیمت و لوکس آخوندی محسوب می‌شود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/39ab9ae5-a62d-4356-99d6-781fb227cf50"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات