روز جمعه دوم اسفند ۹۸، سرانجام نمایش انتخابات رژیم روی صحنه آمد. گزارشهایی که از نیروهای مقاومت و کانونهای شورشی که از هزاران شعبه اخذ رأی در سراسر کشور دریافت شده، تماماً بیانگر سوت و کوری فوقالعادهٔ حوزههای اخذ رأی و شکست مفتضحانهٔ نمایش انتخابات رژیم است. بر اساس این گزارشها بهندرت در حوزهای صف دیده شده است. در چند مورد که صفهای کوتاهی تشکیل شده، بهخاطر معطلی عمدی کارگزاران حوزه بوده است.
تبلیغات خود رژیم هم بهخصوص در مقایسه با دورههای قبل همین را تأیید میکند. رژیم ترفندهای مختلفی را بهکار بست تا شلوغی و صف بهوجود بیاورد، اما در عمل موفق نشد.
آمارهایی که منابع حکومتی در ساعات مختلف رأیگیری از تعداد آرای گرفته شده اعلام کردند، بخشی از واقعیت کسادی بیسابقه را آشکار میسازد. بر اساس این آمارها در ساعت ۱۱ و ۴۰دقیقهٔ روز جمعه میزان آرا ۵میلیون بود. این رقم در ساعت ۱۲ به ۷میلیون و ساعتی بعد به ۸میلیون رسید. صرفنظر از آنکه این جهشهای آماری در ۲ساعت اخیر غیرمعقول است، اما حتی اگر همین ارقام بزرگنمایی شده را ملاک آرای نهایی قرار دهیم، این میزان به یکسوم شمار واجدین شرایط هم نمیرسد.
اظهارات سردمداران رژیم در جریان رأیگیری نیز اعترافهای آشکاری به خلوتی و سوت و کوری حوزههای رأیگیری بود. آخوند علوی، وزیر اطلاعات رژیم، در جریان بازدید از برخی حوزههای اخذ آرا گفت: «امیدواریم با حضور مردم در ساعات آخر رأیگیری، آمار شرکتکنندگان، به نُرم قابل قبولی برسد». رحمانی فضلی هم گفت: «امیدواریم در این دوره، مردم با شوق بیشتری تا آخر وقت در انتخابات شرکت کنند». اشارات روشنی به اینکه آمارها با «نرم قابل قبول» فاصلهٔ بسیار داشته و مردم هیچ رغبتی به شرکت در این شعبدهبازی رسوا نداشتهاند.
علاوه بر اینها خبرنگاران دستچین شدهٔ برخی رسانههای خارجی که از سوی رژیم مجوز سفر به ایران و مشاهدهٔ برخی حوزههای انتخابی بهدست آورده بودند نیز جملگی از سوت و کوری حوزهها گزارش دادند. گزارشگر فرانس۲۴ از تهران گزارش داد: «فضای عمومی بسیار دلمرده است. مردم بهدلایل مختلف... از نحوه پیشرفت امور خسته شدهاند».
گزارشگر کریستین ساینز مانیتور هم گزارش داد: «ناامیدی، بیتفاوتی و خشم روزافزون ایرانیان نسبت به نظام حاکم و ناتوانی مکرر این نظام در بهبود بخشیدن به زندگی مردم از طریق صندوقهای رأی، منجر به یکی از سوت و کورترین کارزارهای انتخاباتی که بهیاد میآید گشته است».
معنای سوت و کوری نمایش انتخابات
پیش از این خامنهای یک نمایش موفق انتخاباتی را «مایهٔ تقویت نظام و مایهٔ آبروی نظام» توصیف میکرد. آخوند ناطق نوری میگفت: «قهر با صندق رأی موجب رشد نیروهای معاند میشود». حسامالدین آشنا، مشاور آخوند روحانی هم با نگرانی شدید گفت: «قهر با صندوق، افزایش عملیات تخریبی مجاهدین را بهدنبال دارد». جواد ظریف نیز تأکید کرد: «حضور پرشور مردم در انتخابات، بزرگترین سرمایهٔ دیپلوماسی نظام است و دست دیپلماتهای ما را تقویت میکند».
اکنون میتوان نتیجه گرفت که ورشکستگی و افتضاح نمایش انتخاباتی دوم اسفند موجب تضعیف نظام، بیآبرویی رژیم، موجب رشد نیروهای براندازی و باعث افزایش و گسترش عملیات کانونهای شورشی و تضعیف موقعیت بینالمللی رژیم میگردد.
همزمانی معنادار دو ضربه
به این ترتیب میتوان دریافت که همزمانی شکست نمایش انتخاباتی رژیم با ضربه ناشی از قرار گرفتن در لیست سیاه FATF صرفاً یک تصادف نیست. در واقع این نمادی است از سقوط موقعیت سیاسی رژیم در معادلات بینالمللی. همچنین حاکی از قطع امید مماشاتگران از این رژیم پوسیده است که توان پذیرش پیمانهایی را ندارد که تمامی کشورهای دنیا بهجز رژیم کرهٔ شمالی به آن پیوستهاند.
اگر چه دست کشیدن از پولشویی و تأمین مالی گروههای تروریستی برای رژیم بهمثابه خوردن زهر است، اما این زهر برای ادامهٔ حیات رژیم که بر اثر خفگی اقتصادی، نفسهایش بهشماره افتاده، ضروری بود. اما رژیم با سر باز زدن از پذیرش لوایح FATF که تاثیر تحریمها را مضاعف میکند، نشان داد که حتی ظرفیت و تحمل خوردن زهر برای بقای خودش را هم ندارد.
اکنون همانگونه که خانم مریم رجوی، رئیسجمهور برگزیدهٔ مقاومت، در ارتباط با قرار گرفتن رژیم تروریستی آخوندها در لیست سیاه FATF گفت: «جامعه بینالمللی باید هر گونه کمکرسانی و مراودات مالی با فاشیسم دینی حاکم بر ایران را متوقف کند و در کنار مردم ایران و خواسته آنها برای تغییر رژیم و استقرار آزادی و دمکراسی قرار بگیرد. این لازمه مبارزه با تروریسم و پولشویی و لازمهٔ صلح و آرامش در منطقه و جهان است».