اخیراً رسانهها و عناصری از رژیم بر این واقعیت تأکید میکنند که در جریان بحران کرونا با استفاده از امکانات و ثروت نهادهای وابسته به بیت خامنهای میتوان مشکلات سلامت مردم را حل کرد.
روزنامه آفتاب یزد با اشاره به اینکه بار فشار تحریمها بر روی دوش مردم است و سردمداران حاکمیت در زمینه معیشت زندگی مشکلی ندارند مینویسد: «امروز کشور باید با تمام امکانات و منابع صندوق ذخیره ملی و نهادها و سازمانهایی نظیر آستان قدس رضوی و ستاد فرمان امام در خدمت مردم باشند».(آفتاب یزد ۲۰فروردین ۹۸)
با وجود این امکانات دولت روحانی بهخصوص جواد ظریف وزیر خارجه آن برای لاپوشانی جنایت و درماندگی نظام موضوع تحریمهای خارجی را مطرح میکنند.
در رد دلایل واهی دولت روحانی برای رسیدگی نکردن به وضعیت درمان و معیشت مردم در جریان این بحران، بهرام پارسایی عضو مجلس ارتجاع از باند روحانی ضمن اشاره به نفرت روزافزون مردم نسبت به نظام آخوندی، به نهادهای وابسته به بیت ولیفقیه و سایر نهادهای دولتی اشاره میکند که ثروت بیحد و حصر آنها برای مقابله با بحران کافی است: «مسئولان مشکلی ندارند، من پیشنهادم این است که همیشه مردم برای کشور بودهاند یک بار کشور برای مردم باشد با تمام امکانات با تمام منابع با صندوق ذخیره ملی نهادها و سازمانهایی که همیشه از امتیازات خاصی برخوردار بودند از معافیتهایی برخوردار بودند مثل بنیاد مستضعفان، مثل ستاد اجرایی، آستان قدس، اوقاف همه بیایند دو ماه در خدمت مردم باشند، همه بیایند دو ماه تمام دارایی خودشان را بدهند.مدام از مشکلات اقتصادی و تحریم صحبت نکنند...».(رادیو فرهنگ ۱۹فروردین ۹۹)
در همین رابطه روزنامه جهان صنعت وابسته باند روحانی یک قدم پا را فراتر گذاشته و به غارتگری ۴۰ساله نهادهای اقتصادی وابسته به بیت خامنهای اشاره کرده و مینویسد: «ما بسیاری از نهادها را داریم که ۴۰سال مالیات ندادند و حسابرسی نشدند. الآن کارد به استخوان مردم رسیده است. پول انباشته شده نزد نهادها و سازمانهایی خارج از ردیفهای بودجه سراسری بودند باید به سرانجام برسد. واقعیت آن است که دولت مکلف است منابع مالی مردم را تأمین کند اما دولت کفگیرش به ته دیگ خورده است».(جهان صنعت ۲۰فروردین ۹۹)
همچنین یدالله اسلامی یکی از نمایندگان سابق مجلس آخوندی در مصاحبه با روزنامه مستقل وابسته به باند روحانی روی ظرفیت مالی این نهادها دست گذاشته و میگوید: «البته دولت و حاکمیت باید با استفاده از ظرفیتهای مالی و اقتصادی بنگاههای بزرگ همانند بنیاد مستضعفان که بایستی در اختیار دولت و همه مردم باشد و یا آستان قدس و یا سایر نهادهای بزرگی که مالیات هم نمیپردازند به تأمین بخشی از نیازهای مردم در این مرحله(مرحله بحران کرونا) اقدام کند».(مستقل ۱۹فروردین ۹۹)
اما با وجود این همه سرمایه و امکانات در کشور، مردم ایران که باید هم تحت فشار فقر و هم کرونا باشند یعنی برای زنده ماندن باید با هر دو بحران دست و پنجه نرم کنند.
در رابطه با این وضعیت سخت روزنامه حکومتی شرق در مطلبی با عنوان« کرونا در خانه فقرا» مینویسد: «گذاره مهمی در این روزها مطرح شده که اقشار متوسط و بالا در شرایط کنونی در اضطراب به سرمیبرند، در صورتی که افراد کمبرخوردار در شرایط پر اضطرابتر و دشوارتری روزگار میگذرانند جامعه ایران نابرابر است. به همین دلیل دولت که خود عامل ایجاد این نابرابری است موظف است از قشر آسیبدیده حمایت کند. قشر آسیبپذیر اگر در طول دو ماه آینده معیشت خانوارهای کمدرآمد و آسیبپذیر تأمین نشود آنها با خطرات جبرانناپذیری روبهرو خواهند شد. گفته شده در ایران ۱۵میلیون نفر روزمزد با مشاغل موقت و ناپایدار هستند، اگر خانوادههای آنها را هم در نظر گیریم با جمعیتی حدود ۴۰تا ۵۰میلیون نفری آسیبپذیر مواجه خواهیم شد. این خطر بزرگتری از کرونا است که جامعه را تهدید میکند».(شرق ۱۸فروردین ۹۸)
مابه ازای این سیاست ضدمردمی و بیعملی و درماندگی در حفظ سلامت و معیشت مردم، رژیم اضافه بر دروغپراکنیها و پنهانکاریها، در ترس از خیزش و قیام مردم، شش دانگ حواسش به امنیت نظام است و اینکه مبادا مهار از دستش خارج شود.
تشکیل قرارگاه بهداشتی و درمانی با سرکردگی باقری و تیز کردن مسئولیت جنگ بیولوژیک به این قرارگاه به همین معناست. گسیل داشتن گلههای نظامی به بهانه ضد عفونی کردن خیابانها و تشکیل نهادهای نظامی مختلف به بهانه مبارزه با کرونا یکی دیگر از اقدامات رژیم برای سرکوب مردم است.
از دیگر اقدامات سرکوبگرانه مردم گسیل گلهوار عناصر بسیجی به خیابانها تحت عنوان مبارزه با بیماری کرونا است.
در این رابطه جانشین سرکرده بسیج گفت «امروز بیش از ۶۰۰هزار بسیجی در سراسر کشور در عرصه خدمترسانی برای حمایت از دستگاههای مختلف حضور پیدا کردهاند».(سایت تابناک ۱۶فروردین ۹۹)
بیدلیل نیست که آخوند روحانی در تملقگویی از آنها میگوید: «در بحث امنیت الحمدلله همه نیروهای ما پای کار هستند بسیار خوب است حتی بخش امنیت ما دارد کمک میکند».(تلویزیون شبکه خبر ۱۹فروردین ۹۹)
آخوند شیاد همین حرف را صریحتر در صحبتهای روز ۲۰فروردین خود بیان کرد: «ما برای مبارزه با کرونا به بسیج نیاز داریم، وزارت بهداشت باید با بسیج همکاری کند. خیلی وقتها با نصیحت نمیشود با مردم صحبت کرد. چارهای نداریم برای تلفیق بسیج و وزارت بهداشت».
در شرایطی که حکومت آخوندی در اوج بحران کرونا به فکر حفظ سلطه ننگین حاکمیت ولایت فقیه است، و مردم و حاکمیت رو در روی هم هستند، بهعکس در کشورهای دیگر مردم و دولت در کنار هم بوده و اولویت آنها سلامت و معیشت مردم است و با تمام توان انواع تسهیلات درمانی و معیشتی را در اختیار مردم قرار دادهاند.