728 x 90

پارلمان اروپا؛ سیاست جدید در قبال ایران

سخن روز
سخن روز

روز چهارشنبه ۳۰آبان کنفرانسی در پارلمان اروپا در بروکسل با عنوان «سیاست جدید در قبال ایران با تمرکز بر مردم و مقاومت ایران» برگزار شد. در این کنفرانس رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت و شماری از اعضای پارلمان سخنرانی کردند.

میلان زِوِر، عضو کمسیون خارجه پارلمان اروپا و وزیر پیشین آموزش و ورزش اسلوونی، حمایت از مقاومت «سازمان‌یافته‌که توانایی ایجاد تغییرات دارد» را شرط لازم برای اجرای «سیاست جدید در قبال رژیم ایران» دانست و گفت: «ما می‌توانیم افتخار کنیم که در سمت درست تاریخ، در کنار هم هستیم. اما مایلم شجاعت بیشتری در نهادهای اروپایی و در میان سیاستمداران ببینم. دوست خوبم، آلخو ویدال کوادراس، می‌تواند الگویی برای همهٔ ما باشد».

پروفسور آلخو ویدال کوادراس با اشاره به سوءقصد تروریستی علیه جانش در سال گذشته، گفت: «هدف از تلاش وحشیانهٔ رژیم ایران ترساندن کسانی بود که جرأت می‌کنند در کنار مردم ایران در مبارزه‌شان برای آزادی بایستند. اما آنها شکست‌خورده‌اند». رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت افزود: «سازمان مجاهدین خلق نیروی مشروع و مردمی برای یک ایران آزاد و دموکراتیک است و من در این باور تنها نیستم. ۱۳۷رهبر جهانی حمایت خود را از سازمان مجاهدین و اعضای آنها در اشرف۳ اعلام کردند و نقش مقاومت را در پیشبرد دموکراسی و عدالت برای ایران به‌رسمیت شناختند».

در کنفرانس پارلمان اروپا، پتراس آستراویچیوس عضو کمسیون خارجهٔ پارلمان اروپا، بر شکست سیاست مماشات تأکید کرد و دربارهٔ نتایج آن گفت: «در اثر مماشات، رژیم ایران به‌جای این‌که اصلاح شود، جنگ‌افروزتر و تهاجمی‌تر شده است. این رژیم سرکوب در داخل ایران و تروریسم در خارج ایران را بدون این‌که مجازات شود، گسترش داده و ثبات منطقه و صلح جهانی را تهدید می‌کند». آستراویچیوس ضمن تأکید بر حق مردم و مقاومت ایران برای به زیر کشیدن دیکتاتوری آخوندها، افزود: «آنها حق دارند در برابر رژیمی که مخالفان را با خشونت سرکوب می‌کند مقاومت کنند... کانون‌های شورشی در داخل ایران به مبارزه برای آزادی ادامه می‌دهند و به‌حق چنین می‌کنند. حمایت از حق آنها برای دفاع از خود با اصول دموکراتیکی که ما در اروپا به آن پایبندیم همخوانی دارد و ما باید این حق را به‌رسمیت بشناسیم».

کارلو چیچولی، نمایندهٔ پارلمان اروپا از ایتالیا حکومت آخوندها را رژیمی توصیف کرد که «چهل سال به‌طور سیستماتیک مردم را سرکوب کرده و خاورمیانه را با سیاست‌های تهاجمی خود بی‌ثبات کرده است». وی خاطرنشان کرد که یک سیاست جدید و قاطع در قبال رژیم می‌باید شامل حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت باشد. چیچولی گفت: «می‌خواهم بر حمایت کامل خود از برنامه ۱۰ماده‌یی که خانم رجوی در سال۲۰۰۶ به شورای اروپا ارائه کردند، تأکید کنم. این سند که توسط شرکای بین‌المللی و نمایندگان این نهاد به‌رسمیت شناخته شده و تحسین شده است، راهنمایی روشن به سوی آینده‌یی است که در آن حقوق‌بشر، آزادی بیان، عدالت و برابری به واقعیت‌های ملموس برای همهٔ مردم ایران تبدیل می‌شود».

رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت ضمن ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان پارلمان اروپا در ابتدای دورهٔ جدید گفت: در دوره قبلی، این پارلمان دو قطعنامه مبنی بر لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران تصویب کرد. این فرصتی برای مهار جنگ‌افروزی فاشیسم دینی حاکم بر ایران بود، که متأسفانه عملی نشد. فعال کردن مکانیزم ماشه نیز مسکوت ماند. این رژیم از دیرباز، صدور بنیادگرایی، تروریسم و جنگ‌افروزی را برون‌رفت جنگ اصلی خود با مردم ایران و سد بستن در برابر قیامهای آنان می‌داند.

خانم رجوی تأکید کرد: رژیم با نقض کامل توافق اتمی و با پنهان‌کاری و طرح‌ها و پیشنهادهای فریبکارانه به پروژهٔ ساختن بمب اتمی که آن را تضمین استراتژیک بقای خود می‌داند، ادامه می‌دهد. به کارانداختن بند ماشه و فعال‌کردن قطعنامه‌های ششگانه شورای امنیت که باید مدتها پیش انجام می‌شد، اولین گام فوری و ضروری است. هر چند که خلاصی نهایی از شر یک دیکتاتوری تروریستی اتمی، تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8df38a19-4b40-4231-9e7f-6515aaa39048"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات