روزنامههای حکومتی روز چهارشنبه، بیست و یکم مهر، صحنهیی از بحرانهای اقتصادی اجتماعی هستند. از زلزلهزدگان اندیکا تا اعتراضات کارگری و شروع پیک ششم کرونا تا فضاحت واکسنهای رژیم ساخته و تشدید بحران درونی رژیم و بردن پرونده ظریف و روحانی به دادگاه و بالاخره بحرانهای منطقهیی و برجام و بنبست مذاکرات. طبق معمول موزیک متن بحرانها هم جنگ گرگها هست که تیترهای قابل توجهی را به خودش اختصاص داده. از جمله مستقل نوشته: «رئیسی پسرخالهها و دخترخالههایش را روی کار آورده است». گفتهٔ قالیباف که «مدیران ناکارآمد مشکل اساسی ما در کشورداری است» را بسیاری را از روزنامهها تیتر کردهاند. و بالاخره ماجرای بدون تماشاچی برگزار کردن مسابقه فوتبال با تیم کره به بهانه کرونا و از ترس حضور زنان هم دیده میشه.
«مهار پیک ششم کرونا با وعده خودکفایی در تولید واکسن» عنوان مطلبی در همدلی است که بهنقل از محبوبفر کارشناس سلامت نوشته است: «با اوجگیری دوباره کرونا در ایران و ورود زود هنگام به پیک ششم بیماری، اخبار منتشر شده حاکی اســت که تزریق واکسن کرونای برکت متوقف و پروژه واکسن برکت بیسر و صدا جمع شده است.».
در ادامه هم با یادآوری حکم جنایتبار خامنهای نوشته: «بهدلیل ممنوعیت واکسنهای خارجی معتبر به کشور و خودتحریمی که در داخل ایران انجام شد عملاً (نظام) فرصت پیشخرید تمامی انواع برندهای واکسنهای تأیید شده و تولیدشــده در جهان از ســبد کوواکس را از دست داد».
«کو برکت» عنوان مقالهیی در آرمان است که او هم ضمن اشاره به شروع پیک ششم و چپاول نجومی در قیمت واکسن برکت از قرار هر دوز ۸۰۰هزار تومان، نوشته است: « نکته جالب توجه در صحبتهای شانهساز بهعنوان رئیس سازمان غذا و دارو است. او خبر داده که «مقدمات کار واکسن برکت برای دریافت تأییدیه سازمان جهانی بهداشت انجام شده است و مدارک را کامل کردند و برای اخذ مجوز از سازمان جهانی بهداشت کاندیدا شدهاند». اما زمانیکه به وبسایت سازمان جهانی بهداشت مراجعه میکنیم، خبری از واکسن برکت نیست».
«مردم قربانی تصمیمات شتابزده دولت» عنوان مطلب جهان صنعت است که به طرح جنایتبار رژیم برای کشاندن دانشآموزان به قتلگاه کرونا از جمله نوشته است: « زمزمه بازگشایی مدارس و دانشگاهها در حالی به گوش میرسد که برخی پزشکان همچنان از آغاز پیک ششم ابراز نگرانی میکنند، چرا که از نگاه آنها شواهدی وجود دارد که میتواند سرآغاز موج جدیدی از اپیدمی کرونا در کشور باشد. اما بهگفته سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در نیمه اول آبان، بر اساس الگوی بازگشایی مدارس و سرعت واکسیناسیون جامعه، مدارس کمجمعیت شهری با کمتر از ۶۰نفر جمعیت بازگشایی میشوند». این مقاله در ادامه بهنقل از برخی کارشناسان حکومتی که به وزارت بهداشت رژیم بهخاطر عجله در رفع ممنوعیتهای کرونایی انتقاد کردهاند آورده است که آنان گوشزد میکنند که پیک ششم حتماً با سویههای جدید خواهد این ویروس خواهد بود.
از بحران افغانستان و آذربایجان و شکرآب شدن روابط با روسیه و ترکیه که در روزنامهها بگذریم نتایج انتخابات عراق روی رژیم قابل توجه است که تقریباً همهٔ روزنامههای حکومتی به آن پرداختهاند. روزنامههای باند خامنهای به نیروهای شکستخوردهٔ نظام خط وحدت و جمعوجور کردن خودشون را دادهاند. در روزنامههای باند مغلوب اما اظهارات صریحتر است. «معادله چند وجهی روابط ایران و عراق» عنوان مقاله آرمان است که به پایههای ژئوپولیتیک و ژئو استراتژیک اختلاف بین رژیم و عراق اشاره کرده و نوشته: «متغیرهای تاثیرگذار در سیاست عراق بسیار زیاد هستند. سیاست خارجی عراق جدید همانند دوران پادشاهی و جمهوری، تا حدود زیادی متأثر از منابع پایدار و ثابت داخلی است که ناسازگاری میان هویت و حاکمیت و یا دولت و ملت، دشواریهای ژئوپلیتیکی، اقتصاد وابسته به نفت و هویت و ارزشهای مشترک عربی از مؤلفهها و ویژگیهای اصلی آن هستند».
«احتمال بازگشت عراق به دوران صدام وجود دارد» حرف قاسم محبعلی مقام پیشین وزارتخارجه رژیم است که تیتر روزنامه ستاره صبح شده. این روزنامه با اشاره به انتخابات عراق نوشته: « نکته قابل تأمل این انتخابات این بود که جریانهایی که به ایران نزدیک هستند از اقبال لازم در بین مردم برخوردار نبودند». در ادامه هم افزوده است: « بدترین حالتی که میتواند بهوجود بیاید این است که جریان اهل سنت با حمایت اعراب، آمریکا و ترکیه و ائتلاف با کردها قدرت را در عراق به دست بگیرد و وضعیت عراق به وضعیتی که در دوران صدام در عراق وجود داشت باز گردد. این اتفاق اخیراً در افغانستان صورت گرفت و طالبان پس از بیست سال دوباره قدرت را در این کشور به دست گرفتند».
جهان صنعت هم در مطلبی به کوتاه شدن دست رژیم از عراق اشاره کرده و نوشته « «فعلاً قدرت منتقدان نفوذ نظام سنگینتر شده و کفه ترازو به نفع آنان است».