روز چهارشنبه ۱۴دی ماه مجلس ارتجاع بهدولت رئیسی اجازه داد «برای تقویت بخش آب و برق معادل ۲۰هزار میلیارد تومان اوراق دولتی بفروشد» (تلویزیون رژیم ۱۴دی)
۵هزار میلیارد تومان از این مبلغ بهبخش برق و ۱۵هزار میلیارد تومان بهوزارت نیرو و شرکت توانیر تعلق میگیرد و پیمانکاران طلبکار در ازای مطالباتشان اوراق دولتی دریافت میکنند.
فروش اوراق قرضه، بهمعنی استقراض از بانک مرکزی است و بانک مرکزی هم آن را با خلق پول یا چاپ اسکناس تأمین میکند که نتیجهٔ آن سقوط باز هم بیشتر ارزش پول کشور و فقیرتر شدن باز هم بیشتر مردم است.
رئیسی جلاد بارها ادعا کرده است که دولت او اجازهٔ چاپ اسکناس را بهبانک مرکزی نداده است. اما، شاخصهای اقتصادی، بهخصوص سقوط آزاد ارزش ریال در برابر دلار و افزایش روز بهروز قیمتها، افشاگر این دروغ است. همتی رئیس پیشین بانک مرکزی که از طرف دولت رئیسی، بهعنوان «سلطان چاپ پول» ملقب شده، در دفاع از خود فاش کرد: «دولت سیزدهم رکورد تاریخی چاپ پول را شکست. بر اساس گزارش آماری بانک مرکزی، در سال۱۴۰۰ دولت سیزدهم با ۱۴۲هزار میلیارد تومان چاپ پول، شایستهٔ عنوان "فوق سلطان" چاپ پول گردید» (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱).
همتی در ۲۹آذر نیز فاش کرد که خلق پول توسط دولت رئیسی در ۸ماهه سال۱۴۰۱ معادل ۱۲۵هزار میلیارد تومان (۳برابر سال۹۹) بوده است.
یکی از شگردهای معمول خامنهای و گماشتهٔ جلّادش، این است که همهٔ شکستها و بحرانها را بهگردن دولت روحانی بیندازند. در همین رابطه کیهان خامنهای نوشت: «روحانی، دولت را شبیه مجروح رو بهفوت بهدولت رئیسی تحویل داد. با نزدیک به۴۸۰هزار میلیارد تومان کسری بودجه که دولت رئیسی برای جبران آن مجبور است همه ماهه نزدیک به۱۳هزار میلیارد تومان پرداخت کند... کاهش نزدیک بهسقوط ارزش پول ملی، ۸برابر شدن قیمت مسکن و اجاره بها، افزایش دو برابری تحریمها بهجای لغو آنها، تعطیلی صدها کارخانه و مرکز تولید و. ». (۱۵دی ۱۴۰۱). .
در ویرانگری روحانی و دولت او، همچون دولت احمدینژاد و همهٔ دولتهای ولایی در اقتصاد کشور بحثی نیست، اما دولت رئیسی بر ابعاد این ویرانگری، بهاضعاف افزوده است. از جمله وزارت کار دولت رئیسی اعلام کرد که «خط فقر طی یک سال۵۰درصد بالا رفته است و برای یک خانوار ۴نفره به۱۴میلیون و ۷۰۰هزار تومان رسیده است (روزنامهٔ حکومتی اعتماد ـ ۱۳دی ۱۴۰۱).
کارشناسان حکومتی خط فقر را فراتر از این رقم میدانند. رئیس کمیته دستمزد کانون شوراهای حکومتی کار در مهر ماه گذشته گفته بود: «خط فقر نسبی خانوارها در ایران به۱۸میلیون و ۲۹۰هزار تومان رسیده است».
روزنامهٔ حکومتی همدلی (آبان۱۴۰۱) از این آمارها نتیجه گرفته بود «تقریباً ۸دهک، معادل ۶۶میلیون نفر از ۸۴میلیون ایرانی زیر خط فقر هستند».
نمایانترین شاخص، نرخ ارز است. قیمت دلار که هنگام روی کار آمدن رئیسی در شهریور سال گذشته، ۲۶هزار تومان بود، امروز به۴۰هزار تومان رسیده است. یعنی طی کمتر از یکسالونیم، ۶۰درصد از ارزش ریال کاسته شده و بههمین نسبت قدرت خرید مردم کمتر شده است.
بنابراین رئیسی جلّاد و اطرافیان او بیهوده تقلّا میکنند گناه ورشکستگی اقتصادی را بهگردن دولت قبلی بیندازند، هیچ کس قادر نیست بر این واقعیت سرپوش بگذارد که وضعیت موجود بیانگر شکست قطعی پروژهٔ رئیسی است که با شکست پروژهٔ احمدینژاد یا شکست پروژهٔ آخوند خاتمی و هیچ پروژهٔ دیگری قابل مقایسه نیست. چرا که جلاد۶۷ آخرین تیر ترکش خامنهای است و شکست پروژهٔ رئیسی نشانهٔ قطعی پایان کار نظام ولایت میباشد.