مقاومت ایران روز یکشنبه ۱۸خرداد اعلام کرد که میزان مرگومیر کرونا در ایران از مرز ۵۰ هزار نفر گذشته است. این آمار اندوهبار مؤید موج جدیدی از مرگومیر قربانیان کروناست که رسانههای وابستهٔ رژیم نیز یکییکی به آن اعتراف میکنند.
سایت اعتماد آنلاین ۱۸ خرداد خبر داد: «ایران رسماً وارد موج دوم کرونا شده است». خبرگزاری ایلنا هم در همین روز ایران را «اولین کشوری» خواند که «موج دوم کروناویروس را گزارش دادهاست»
روزنامهٔ حکومتی سیاست روز (۱۸ خرداد ۹۹) بهنقل از «محققان در سازمان بهداشت جهانی» نوشت:
«موج دوم شیوع بیماری کرونا میتواند بدتر از موج اول آن باشد و جان هزاران نفر از مردم جهان را بگیرد. آنها تأکید دارند که این موج میتواند به آرامی پیش برود و بسیاری از مردم بدون داشتن علائم بیماری آلوده شوند».
بدبینانهترین سناریو محقق شده است
مینو محرز عضو کمیته مقابله با کرونای رژیم در خصوص خبر منتشر شده از سوی رسانه انگلیسیزبان دیلی میل مبنی بر اینکه «ایران نخستین کشوری است که شاهد بازگشت پیک دوم کرونا بوده است» گفت:
«اگر تاکنون خبر بازگشت پیک دوم کرونا در کشور دیگری مخابره نشده بله باید بگویم که این خبر درست است». (قدس آنلاین ۱۷ خرداد ۹۹)
وی با اذعان به اینکه «برای برداشتن محدودیتها هنوز زود بود و ... ما با برداشتهشدن محدودیتها موافق نبودیم» از افزایش فوقالعادهٔ موارد ابتلا بعد از بازگشاییها خبر داد و افزود:
«نتیجه فوقالعادهای در پی داشت و تعداد موارد بستری و مراجعهکنندگان بهعنوان مثال در بیمارستان امام از روزی ۶۰ مریض به ۵ مراجعه رسیده بود اما با پایان یافتن ماه رمضان رستورانها، باشگاهها و تمام مشاغل باز شدند و ... همین مسأله منجر به افزایش و بازگشت دوران اوج کرونا شده است» (همان منبع)
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس رژیم (۱۸ خرداد ۹۹) مینو محرز در پاسخ به سؤال خبرگزاری حکومتی فارس که «چند درصد از مردم باید به کرونا مبتلا شوند تا این ویروس ضعیف شود؟» گفت:
«طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، حداقل ٤٠ تا ۷٠ درصد جمعیت کل کشور به این بیماری مبتلا خواهند شد».
معنای این اعتراف، ابتلای بیش از ۲۰ درصد مردم ـ بهعبارتی نزدیک به ۱۶ میلیون نفر در ایران ـ به کروناست که مبتلا به این ویروس شدهاند و بر این اساس امکان تلفات میلیونی دور از انتظار نیست.
اگر این اظهارنظر را در کنار پیشبینی استادان دانشگاه شریف که «[در صورت] عدم رعایت قرنطینه و عدم گسترش امکانات مراقبتی است، کرونا اوایل خرداد به اوج میرسد. در این صورت این بیماری ۴ میلیون مبتلا خواهد داشت، » قرار دهیم، صحت این ابراز نظر و ابعاد فاجعه محسوستر خواهد شد؛ واقعیتی که بنا به گزارش روزنامهٔ حکومتی سیاست روز (۱۸ خرداد ۹۹) «بدبینانهترین سناریو محقق شده است».
امکان ابتلا و مرگومیر میلیونها مردم بیپناه که رژیم با ادامهٔ سیاست بازگشایی مشاغل، آنرا نادیده میگیرد و روحانی جنایتکار کماکان بر آن اصرار میورزد؛ در حالیاست که رژیم برخلاف سایر کشورها کمترین امکانات و تسهیلاتی در اختیار مردم قرار نمیدهد؛ سهل است که بر طبق اخبار هزینههای رایج معیشتی از جمله آب و برق و ... را نیز گرانتر میکند.
پایان مشخصی وجود ندارد!
از اخبار هولناکی که اینک مقامات بهداشتی رژیم ناگزیرند با جزئیات بیشتری به آن اذعان کنند، چنین برمیآید که شرایط دشوارتری در انتظار مردم بیپناه ماست؛ بهنحوی که حتی روحانی شیاد بهرغم دروغهای گوبلزی و پزهای تو خالی ـکه مدعی بود رژیم در مدیریت و پیشگیری کرونا حتی از کشورهای اروپایی بهتر عمل کرده است و بیماری را در کنترل دارد ـ اینک به صحنه آمده و وضعیت بسا سختتری را وعده میدهد. وی با وقاحت آخوندی حرفهای قبلی خود را پس گرفت و اذعان کرد:
«پایان مشخصی برای آن تا زمانی که بتوانیم به واکسن مورد تأیید دسترسی پیدا کنیم، وجود ندارد و نباید در ذهن مردم اینطور تصور شود که با احتیاط و رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعملها این مشکل تا ۱۵ روز یا یک ماه دیگر حل میشود؛ این تصور باید بهطور کامل از جامعه حذف شود». (ایسنا. ۱۷ خرداد ۹۹)
آخوند شیاد که عمداً فراموش کرده در اسفندماه وعده میداد کرونا بهزودی تمام خواهد شد، گفت:
«زمانی این امید در جامعه بود که با رسیدن به فصل گرما این ویروس از بین خواهد رفت و یا شایع شده بود که این ویروس خود به خود ضعیف خواهد شد اما این ویروس با وجود گرما نیز از بین نرفت و از لحاظ علمی این مطالب به اثبات نرسید».
مردم خود را آماده کنند!
اخبار رسانهها و اظهارات مهرههای خودی و انکار ادعاها و گزافهگوییهای قبلی سران نظام نسبت به بهبود زود هنگام وضعیت، این گمان را تقویت میکند که رژیم در قبال کرونا تاکتیک «ایمنی گلهای» را در پیش گرفته است. همان شیوهای که با چشمپوشی عامدانه نسبت به ابتلا و مرگومیر اکثریت مردم فرصت میدهد نفرات بیشتری به ویروس آلوده شوند تا بقیه از ابتلاء به آن مصون بمانند.
شک نیست که هدف اصلی از این سیاست خائنانه، در امان ماندن نظام از انفجار سهمگین اجتماعی است که هر چه میگذرد با فزونی مرگومیر و ازدیاد فقر وفاقه و گرسنگی میلیونی تودههای مردم، بر پتانسیل آن افزوده میگردد.
بیتفاوتی آشکار سران نظام ـ خامنهای و روحانی ـ نسبت بهوقوع موج دوم کرونا در ایران دال بر این واقعیت است که آنها هر قربانی را فرصتی برای ادامهٔ حیات ننگین نظام خود بهحساب میآورند و در صددند که از این طریق اوضاع را تحت کنترل خود درآورده و آنرا به یک کلانبرد برای خود مبدل سازند. از همین رو بیمحابا فرمان بازگشاییهای باز هم بیشتر را صادر میکنند و بیشرمانه از مردم میخواهند که خود را برای گسترش بیشتر کرونا آماده کنند.
اما مردم ستمزده و جان بهلب رسیده خود را آماده میکنند که حسابهای رژیم آخوندی را برهم بریزند و ریشهٔ این رژیم ضدمردمی را از بیخ و بن برکنند و کلانباخت آخوندها را رقم زده و میهن خود را از لوث وجود این جرثومههای فساد پاک کنند.