728 x 90

سرکوب و غارت راه‌حل رژیم در برابر سونامی کرونا

سونامی کرونا در ایران
سونامی کرونا در ایران

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مصاحبه با تلویزیون شبکه اصفهان گفت: «واقعاً ما باید در این شرایط عزای عمومی اعلام کنیم. این همه از همشهریهای خودمان را از دست داده‌ایم و به‌نظر می‌رسد این روند هم رو به صعود هست» (شبکه اصفهان ۱۱مهر۹۹).

این در شرایطی است که وضعیت حدود ۳۰۰نفر از این بیماران وخیم است، و شرایط در بیمارستان الزهرای اصفهان به‌گونه‌یی است که آمبولانس برای حمل بیماران کافی نیست.

البته این وضعیت وخیم تنها منحصر به اصفهان نیست بلکه وضعیت در استانهای دیگر کشور نیز بحرانی است، یکی از مسئولان درمان در خراسان رضوی گفت تمامی بیمارستانها و حتی درمانگاهها از بیمار کرونایی پر است (تلویزیون آستان رضوی ۱۰مهر۹۹).

خبرگزاری سپاه پاسداران (فارس) ۱۴ اسفند۹۹ در رابطه با «سایه شوم کرونا بر سر تنها بیمارستان دامغان» نوشت: «این روزها سایه شوم کرونا بر سر تنها بیمارستان دامغان افتاده و مردمی که از ترس این ویروس منحوس پا به بیمارستان ولایت نمی‌گذارند، از ضعف زیرساختهای بهداشتی و درمانی در شهرشان گلایه دارند».

یکی از مدیران کل استانداری سمنان گفت: «این روزها، شاهد طغیان مجدد کرونا در استان هستیم» (خبرگزاری مهر ۱۴مهر۹۹) .

دولت ضدمردمی به جای مقابله با این بیماری، راه‌حل مقابله با مردم از طریق سرکوب و چپاول را پیش گرفته است، تا جایی که روحانی مردم را تهدید کرد اگر ماسک نزنند باید جریمه شوند: «فردی که می‌آید بیرون از خانه خارج می‌شود حالا ممکن است اداری هم نباشد ممکن است صاحب کسب و کار هم نباشد به هرحال می‌آید کاری دارد او باید مراعات بکند و اگر او مراعات نکرد و ماسک را حالا فعلاً ماسک ما تأکید می‌کنیم ماسک را مراعات نکرد باید جریمه بشود» (تلویزیون شبکه خبر ۱۲مهر۹۹).

روحانی در حالی از اجباری کردن ماسک سخن می‌گوید که بسیاری از مردم سفره‌هایشان خالی است چه رسد به این‌که قدرت خرید ماسک را داشته باشند.

در این رابطه زالی رئیس ستاد حکومتی مقابله با کرونا در تهران اذعان کرد: «بخش زیادی از مردم که ماسک نمی‌زنند به‌خاطر بی‌اعتنایی و غفلت از شیوه نامه‌های بهداشتی نیست. چون یک خانواده ۵نفره فقیر نمی‌تواند ماسک بخرد» (خبرگزاری میزان ۱۲مهر۹۹).

حسینعلی شهریاری عضو مجلس ارتجاع نیز در مصاحبه با تلویزیون شبکه پنج ۲مهر۹۹ گفت: «شما می‌گویید مردم ماسک بزنند، ۴۰ تا ۵۰درصد مردم ما مردمی هستند که توان خرید ماسک را ندارند».

روزنامه جهان صنعت به‌نقل از یک مهره حکومتی نوشت: «در حال حاضر حقوق یک کارگر دو میلیون و ۸۰۰هزار تومان است با توجه به این‌که خط فقر ۱۰میلیون تومان است. نیمی از مردم در فقر مطلق به‌سر می‌برند. یک خانواده چهار نفره در تهران توانایی خرید هر روز ماسک یک‌بار مصرف را ندارد. دولت و وزارت بهداشت برای وضع چنین قوانینی ابتدا باید مقداری ماسک برای افراد کم‌بضاعت در نظر بگیرند و بعد جریمه نقدی را اعمال کنند. اگر دولت ماسک را در اختیار همگان قرار داد و باز آنها استفاده نکردند آن زمان باید جریمه نقدی در نظر بگیرند. هزینه چرخه معیوب اقتصاد نباید از جیب مردم تأمین شود» (جهان صنعت ۱۴مه ۹۹).

آخوند حسن روحانی با مطرح کردن جریمه مردم به‌دلیل ماسک نزدن می‌خواهد مردم را مقصر وضعیت کنونی جلوه بدهد، و جنایات حاکمیت و دولت خود در گسترش بحران کرونا در میان مردم از طریق بازگشایی مدارس، برگزاری کنکور، برگزاری جلسات عمومی عزاداری و… را لاپوشانی و زمینه را برای سرکوب اعتراضات احتمالی مردم فراهم کند.

روزنامه همدلی در وحشت از تکرار ماجرای بنزین نسبت به فرجام کار هشدار داد: «چه کنیم که تصمیم‌ گیرنده‌های این مملکت یکی دوتا نیستند و به وقتش اگر شبیه گرانی بنزین صدای مردم در بیاید هیچ‌کدام مسئولیت را برعهده نمی‌گیرند» (همدلی ۱۲مهر۹۹).

گسترش کرونا در میان مردم آن روی سکه بی‌عملی حاکمیت آخوندی در برخورد با این ویروس مرگبار است.

روحانی و خامنه‌ای از روز اول با قرنطینه مخالفت کردند، در صورتی که کشورهای دیگر از ابتدای شیوع این بیماری مناطق آلوده را قرنطینه کرده و فاصله گذاریهای اجتماعی را اجباری کردند.

کشورهای درگیر بحران برای مقابله با آن بودجه‌های کلانی را اختصاص دادند و بعضاً ماسک و لوازم بهداشتی مورد نیاز را رایگان در اختیار مردم قرار دادند.

در این رابطه رونامه جهان صنعت ۱۴مهر۹۹ نوشت: «کشور ترکیه از همان روزهای ابتدایی حداقل به مدت یک هفته کلان‌شهر‌ها را قرنطینه کامل کرد از همان روزهای ابتدایی گسترش کرونا در ترکیه، دولت برای هر خانواری به تعداد افراد ماسک و مایع ضدعفونی به‌صورت رایگان به در منازل فرستاد. سایر کشورهای دیگر هم از تجارب یکدیگر استفاده کردند و با زیرساخت‌های مناسب و حل مشکل کمبود و گرانی ماسک مجازات‌های نقدی برای افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند در نظر گرفتند. همین امر موجب شد در کشورهای دیگر نسبت به ایران کرونا کمی مهار شود».

جهان صنعت تصمیم دولت روحانی در زمینه جریمه کردن افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند به چالش کشید و در رابطه با روش سایر کشورها در برخورد با مردم در معابر عمومی نوشت: «کشورهایی که در این زمنیه موفق بودند ابتدا زیرساخت‌های آن را در بین مردم فراهم کردند و بعد برای خاطیان جریمه در نظر گرفتند».

هزینه کلان سایر کشور برای مبارزه با بیماری و کمک آنها به مردم در حالی است که دولت روحانی وعده داد یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به درمان بیماری کرونای مردم اختصاص می‌دهد.

اما سعید نمکی وزیر بهداشت چندبار اعتراف کرد که تنها بخش نا چیزی از این مبلغ توسط وزارت بهداشت واصل شده و حریرچی معاون وزارت بهداشت نیز گفت: «همان‌طور که دکتر نمکی هم گفتند، آمریکا برای مقابله بهداشتی، درمانی با بیماری کرونا، ۱۲۰میلیارد دلار و انگلیس نیز ۲۰میلیارد تخصیص داده‌اند و این در حالی است که در چند روز گذشته از یک میلیارد دلار فقط ۲۷درصد از یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی را دریافت کرده‌ایم» (خبرگزاری ایرنا ۹مهر۹۹)

در حالی سردمداران نظام مردم را در مقابل بیماری بلادفاع گذاشته و حتی مشکل ماسک مردم را حل نمی‌کنند، که حمید زاد بوم معاون وزرات صمت دولت آخوند حسن روحانی در مصاحبه با تلویزیون عرب زبان رژیم (شبکه العالم) بازسازی کشورهایی نظیر سوریه را وظیفه نظام دانست و گفت: «مصالح ساختمانی مورد نیاز برای بازسازی سوریه از سوی جمهوری ایران در حال ارسال است» (سایت شبکه العالم ۱۴مهر۹۹).

همان‌طور که آن روزنامه حکومتی همدلی نسبت به واکنش مردم در قیامی دیگر هشدار داد، شرایط انفجاری جامعه موجب وحشت و نگرانی خامنه‌ای و کارگزارانش شده است.

بی‌دلیل نیست که پیش از این آخوند هاشم‌زاده هریسی عضو مجلس خبرگان نسبت به شرایط انفجاری هشدار داد: «وضعیت امروز جامعه عملاً غیرقابل تحمل است و متأسفانه هر روز نیز بدتر می‌شود؛ بنابراین این‌طور نیست که بگوییم صبر کنیم تا فردا یا پس فردا مشکلات حل شود. امروز شرایط بسیار حساس است و اگر به سمت‌وسوی اصلاح نرویم، با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد. نمی‌توانیم بنشینیم و شاهد جان دادن نظام و انقلاب باشیم» (روزنامه اعتماد ۹تیر۹۹).

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/af0afa8d-ba53-43f9-aa62-a5a18bd87bfc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات