روزنامههای رژیم امروز شنبه ۵آبان مهمترین عنوانها و مطالب خود را به دعوای باندها بر سر «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت» آخوندها، اختصاص دادهاند. که در پشت این دعوا، کشمکش رد یا تصویب لوایح چهارگانه FATF مطرح است. وضعیت بحرانی اقتصادی – اجتماعی و سوز و گداز از اخراج دیپلمات تروریست رژیم از فرانسه و ادامه بازداشت دیپلمات تروریست دستگیر شده در بلژیک، همچنین دعوا بر سر وزرای پیشنهادی روحانی از دیگر مطالب روزنامههای امروز است.
آفتاب یزد: محمد مهاجری: «ما اصولگراها» فشل شدهایم
سایه: رئیس اتحادیه نانهای فانتزی خبر داد: افزایش ۱۵۰درصدی قیمت مواد اولیه نان – افزایش ۲۵درصدی حقوق در سال ۹۸شاید؟!
کارو کارگر: معیشت دهکٰهای پایین جامعه در معرض تهدید قرار دارد
کارون: وزارت راه و شهرسازی: مسکن از سال گذشته تا کنون ۸۳درصد گران شد، رکورد تورم شکسته شد
سوز و گداز از وضعیت دیپلمات تروریستهای رژیم در روزنامههای هر دو باند حاکم دیده میشود:
کیهان زیر عنوان« نمایندگان مجلس خواستار شدند: اقدام متقابل با دیپلماتهای آلمان کمترین واکنش به بازداشت اسدی است» از جمله نوشته است«: باید بررسی شود که چگونه کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم مانند آلمان از (مجاهدین)... حمایت میکنند و کمکهای مالی و امنیتی به آنها ارائه میدهند». کیهان در ادامه بهنقل از حاجی دلیگانی عضو مجلس ارتجاع افزوده است:« تذکر میدهیم به آقای ظریف که اگر ظرف دو سه روز آینده اقدام مناسبی انجام ندهند از ایشان سؤال خواهیم کرد چرا که در خصوص حقوق شهروندان ایرانی و خصوصاً دیپلماتهای ایرانی که در این جهت بایستی احساس پشتگرمی بیشتری برای انجام مسئولیتهای دیپلماتیکشان در خارج از کشور داشته باشند کوتاهی میشود». کیهان در ادامه اظهارات کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع را آورده که از جمله گفته است« متأسفانه هنوز FATF تصویب نشده دیپلمات ما را دستگیر میکنند، فردا که این لوایح تصویب شود، ظریف باید بهصورت مداوم در محاکم بوده و جوابگو باشد».
ایران ارگان دولت روحانی خبر اخراج یک عضو سفارت رژیم در فرانسه توسط وزارتخارجه فرانسه را اعلام کرده و افزوده« چندی پیش بود که وزارتخارجه فرانسه ایران را به بمبگذاری در همایش (مجاهدین) متهم کرد.
آرمان هم ضمن تکرار خبر رویتر در مورد اخراج دیپلمات تروریست رژیم از فرانسه افزوده « وزارت امور خارجه فرانسه روز دوم اکتبر با متهم کردن وزارت اطلاعات ایران به قرار داشتن پشت ماجرا (بمبگذاری در همایش مجاهدین)داراییهای متعلق به وزارت اطلاعات ایران در فرانسه و دو تبعه ایرانی را به این بهانه مسدود کرد».
ابراز نگرانی از پیآمد بحرانهای اجتماعی ـ اقتصادی در روزنامههای هر دو باند حاکم دیده میشود.
آرمان بهنقل از علی ربیعی وزیر سابق کار و سردژخیم اسبق وزارت بدنام اطلاعات نوشته: «برای دورهای که در آن بهسر میبریم تعبیری دارم که میگویم دوره سر باز کردن بحرانهای متعدد اجتماعی و اقتصادی ۶۰ساله جامعه ایران است». وی با اشاره به پیشبینی مهاجرت ۲۰میلیون نفر از روستاها بهخاطر بحران آب میگوید« این موضوع میتواند انسجام جامعه را مورد تهدید قرار بدهد».
ایران هم نوشته «روحانی از کاهش اعتماد عمومی احساس خطر میکند».
ابتکار رو در روی ادعای مرکز آمار رژیم که مدعی شده فشار تورم بیشتر بر طبقات بالاست نوشته است« ۳تا ۴دهک اول و به نوعی قشر ضعیف جامعه سطح درآمدشان در حد مرگ و زندگی است به عبارت دیگر با درآمدشان حداقل سطح معیشتی را میتوانند تأمین کنند. آنها مماس با خط فقر هستند و تعداد بسیاری از آنها هم زیر خط فقر قرار دارند در چنین شرایطی حتی ۱درصد تورم برای این قشر بهمعنی فشار شدید و حرکت به سوی مشکلات معیشتی است که منجر به مرگ و بیماری میشود. نکته دوم این است که باید دقت داشته باشیم که قشر مرفه حتی اگر ۳۰درصد تورم را تجربه کنند به آنها فشاری وارد نمیشود».
جهان صنعت هم نوشته است« تلاش نافرجام دولت برای تحقق وعدههای اقتصادیاش در طول یک سال گذشته، معضلات و چالشهای اقتصاد ایران را که ریشه در مسائل ساختاری دارند بیشتر و آسیبپذیری دولت را در مواجهه با تکانههای اقتصادی بیشتر کرده است».