728 x 90

اعتراف‌های ناگزیر به حتمیت قیام و سرنگونی - مروری بر رسانه‌ها

گزیده روزنامه های حکومتی
گزیده روزنامه های حکومتی

اعتراف‌های ناگزیر به حتمیت قیام و سرنگونی

در روزنامه‌های حکومتی ۲۲تیر، بحرانهای داخلی و بین‌المللی نظام، سوژهٔ مهم‌ترین مطالب هستند. اذعان به وضعیت بن‌بست نظام و حتمیت قیام و سرنگونی، وجه‌مشترک مطالب است.

مستقل در مطلبی با عنوان «چگونه از کرونا استفاده کنیم» با اشاره به‌چگونگی سرکوب قیام آبان توسط رژیم از طریق به‌کار بردن قهر و بستن اینترنت نوشته است، حالا «یک منجی لازم بود تا توجه مردم را از وقایع آبان و آذر منحرف کند که کرونا آمد. (کرونا) باعث شد که دولت، فرصت را چهارچنگولی بگیرد و اژدها را ول کند در خانمان ملت. خلاصه مردم گرسنه و گرفتار و دلمرده را در اتاقی با شیری درنده تنها گذاشتند و منتظر نشستند تا کار، یک‌سره شود در حالی‌که خودشان خیلی آرام و بدون جلب توجه، قیمتها را به اوج رساندند». این روزنامه در ادامه افزوده: «نباید فراموش کنند که کرونا به‌هر حال روزی تمام می‌شود و آن‌وقت این لشکر تار و مار و زخم‌خورده دیگر چیزی برای باختن ندارد. وقتی خشمش طغیان کند تا ویرانی کامل، می‌جنگد و می‌شود آنچه نمی‌خواهید بشود».

روزنامه حکومتی شرق هم در مطلبی با عنوان «وضعیت پات شدگی»به‌نقل از یک جامعه‌شناس حکومتی به حتمیت قیام و بن‌بست سرکوب اذعان کرده و نوشته است «در وضعیت کنونی اگر فشار از روی جامعه برداشته شود، سرریز بی‌حدوحصری از مطالبات صورت خواهد گرفت. اگر فشار حفظ شود، ما مجدداً به‌سوی یک ناآرامی خواهیم رفت. ما در یک وضعیت پات‌شدگی شطرنجی هستیم»...

جنگ گرگها فتیلهٔ قیام و شورش

روزنامه‌های حکومتی وحشت از قیام نزدیک و پایان کار نظام دغدغهٔ اصلی است. و در وسط جنگ باندی در این مورد به یکدیگر هشدار می‌دهند.

روزنامهٔ آرمان به‌نقل از محمدهاشمی عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به اعضای مجلس ارتجاع نوشته است: « با توجه به وضع فعلی کشور صلاح نیست که شرایط را به شرایط مناظرات انتخاباتی باز گردانیم، چرا که این مسأله صرفاً به ضرر نظام و به نفع دشمن تمام شود... هر نوع تشنج موجب می‌شود که مردم از مسئولان فاصله بگیرند و در خارج نیز موجب امیدوار شدن دشمن می‌گردد».

روزنامه حکومتی ستاره صبح هم به‌دنبال سگ‌دعواهای مجلس با ظریف، نسبت به روشن شدن فتیلهٔ قیام هشدار داده و نوشته است: « آیا مردم تحمل ماجراجویی‌های سیاسی را در این شرایط خاص کشور دارند. آیا مردمی که در برخی روزها اخبار اختلاس میلیاردی شنیده‌اند و در زیر بار مشکلات اقتصادی کمر خم کرده‌اند ظرفیت هضم این موضوعات را دارند. و یا مانند دور قبلی اعتراضاتی که به تحریک بعضی از دلسوزان شروع شد دوباره شاهد جرقه در لایه‌های پایین جامعه خواهیم بود».

تقسیم تقصیر در وحشت از حسابرسی مردمی

در روزنامه‌های حکومتی، هر باند تقصیر ناکارآمدیها و فسادها را به گردن دیگری انداخته است.

مثلا در مورد کرونا رسالت از باند خامنه‌ای نوشته است: «همه جو گیر شدند حتی دولت، به همین علت برنامه‌ها و سیاست‌ها در ادامه دچار انحرافاتی شد که هزینه‌های گزافی را به مردم و سیستم درمان کشور تحمیل کرد.

حالا حدود دوسوم کشور در وضعیت حاد کرونایی قرار دارند، تخت‌های بیمارستانی مملو از بیماران است و عملاً بیمارستانها با بحران کمبود تخت بیمارستانی مواجه هستند. سیاست‌گذاری هم‌چنان پاشنه آشیل ماست».

آفتاب یزد هم با حمله به دولت نوشته است: «به واقع ما در میان مسئولانی گیر کرده‌ایم که تکلیف شان با خودشان مشخص نیست چه رسد با مردم و اصول مدیریتی و حکومت داری!... کلا وزارت بهداشت از زمانی که پای کرونا به ایران باز شده است کم متناقض‌گویی نداشته و بالطبع کم مردم را به دردسر نینداخته‌اند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/46d20dea-d83b-4d18-a8c0-d26189c5fd13"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات