728 x 90

«اژدهای۷سر فساد» و مافیای خودرو

سخن روز
سخن روز

سه روز پیش همتی وزیر اقتصاد برکنار شده رژیم دربارهٔ علت برکناریش به فساد و باج‌خواهی در مجلس ارتجاع اشاره و اضافه کرد که به‌خاطر مصالح نظام از بازگو کردن موارد آن خودداری می‌کند. سایت حکومتی تابناک نیز اخیراً فاش کرد که «مالیات بر خودروهای لوکس بالای ۵میلیارد تومان با ۱۵۶ رأی مخالف تصویب نشد... چرا؟ چون همه مجلس و فرزندزاده‌هاشان ماشین لوکس و چند ده میلیاردی دارند!» (۷خرداد۱۴۰۴).

در همان روز (۷خرداد) خامنه‌ای مدعی شد: «خوشبختانه در کشور فرصتها زیاد است. در فضای عمومی کشور مسأله خاصی وجود ندارد!». این در حالی بود که اعتراضهای نانوایان و بازنشستگان و اعتصاب کامیونداران کشور را فرا گرفته بود. خامنه‌ای اضافه کرد: «البته هم‌چنانکه در پیام مفصل و مهم چندین سال قبل تأکید کردم فساد هم‌چون اژدهایی هفت‌سر است که به آسانی از بین نمی‌رود».

آری، فرصتها زیاد است، اما برای «اژدهای هفت سر فساد» و مافیایی که در همهٔ ارگانهای رژیم ولایت لانه دارد و مردم اسیر ایران را سرکیسه می‌کند.

به‌گفته رشیدی کوچی، عضو مجلس رژیم، «مافیا (خودرو) یک جریان است و ما دنبال ۴ تا اسم نباید بگردیم. مافیا، جریانی است که طی سال‌های سال اتفاق افتاده و نفوذ کرده و الآن ثمره و خروجی آن را می‌بینیم» این جریان فاسد، از مجلس و دولت تا سپاه را در بر گرفته و خامنه‌ای آن را هدایت می‌کند.

در سال ۹۷، خامنه‌ای شخصاً ورود خودروهای خارجی را ممنوع کرد. نتیجه؟ گرم شدن بازار انحصاری برای خودروهای داخلی بی‌کیفیت، که مردم به آنها «ارابه مرگ» می‌گویند و سالانه جان هزاران ایرانی را در جاده‌ها می‌گیرند. چرا؟ چون سود کلان این بازار به جیب مافیای خودرو می‌رود. یک رسانه حکومتی نوشت: «تیم مافیا در صنعت خودروسازی در شرف تکمیل‌تر شدن است. مافیای مواد اولیه، فروش، خرید، بازار، بورس، واردات، قطعه، ضد واردات، ضد واردات دست دوم، نفوذی در دولت، نفوذی در مجلس و به‌تازگی نیز که مافیای انرژی به میز بازی مافیاهای موجود در صنعت خودروسازی اضافه شده است». این شبکه عظیم، تحت سیطره «حاکمیت اقتصادی» است که به‌گفته سایت حکومتی بهار، «پدرخوانده اصلی صنعت خودروسازی کشور حاکمیت اقتصادی است، حاکمیتی که از صدر تا ذیل اقتصاد را در اختیار دارد» مگر بر اساس قانون اساسی ولایت فقیه، تنها کسی که «از صدر تا ذیل» اقتصاد و تمامی ارکان حاکمیتی را زیر کنترل دارد، شخص خامنه‌ای نیست؟

این مافیا چنان قدرتمند است که بیگدلی، عضو مجلس رژیم، اذعان کرد: «مافیای خودرو مافیای گردن کلفتی است و هرگز اجازه نمی‌دهد آستانه سودش در بازار خودرو کاهش یابد». سایت حکومتی بهار هم می‌افزاید: «همه وزرای صمت مقهور قدرت مافیای خودرو» هستند. میرسلیم، نماینده مجلس در جدال باندی فاش کرد: «نمایندگان مجلس از مافیای خودرو هدیه می‌گیرند... وقتی شما هدیه گرفتی، مدیونش می‌شوی». سعیدی، دیگر عضو مجلس، تأیید کرد: «نفوذ مافیای خودرو در بیشتر نهادها مشهود است».

نتیجه این فساد؟ رشیدی کوچی گفت قیمت خودروهای کار کرده خارجی در ایران چندین برابر قیمت آنها در دنیاست و تسنیم افزود: «خودروهای خارجی موجود در بازار که وارد نمی‌شوند قیمت‌های بسیار نجومی دارند». این غارتگری، تنها نمونه‌یی از فساد ساختاری نظامی است که خامنه‌ای با ابزارهای مجلس، دولت و سپاه، منابع ملت را به تاراج می‌برد. سایت حکومتی تجارت نیوز نوشت: «مافیای خودرو بیش از هر شخص و نهادی در بزرگ‌ترین صنعت غیرنفتی کشور زور و ضرب دارد».

این مافیا، شاخه‌ای از اژدهای هفت‌سر فساد نظام ولایت است. تا این ساختار فاسد پابرجاست، مافیای خودرو هم مردم را سرکیسه خواهد کرد و هم جان رانندگان و سرنشینان خودروهای فاقد کیفیت را که ارابه‌های مرگ توصیف می‌شوند، خواهد گرفت.

وقتی هم که رانندگان به‌دلیل وضعیت بحرانی معیشتی، گرانی، فقر و نبود کمترین امکانات برای خودروها دست به اعتصاب می‌زنند، رژیم پاسخ آنها را با سرکوب و دستگیری و تشدید فشارها می‌دهد. تنها راه، قیام و سرنگونی رژیم ستمگر و رهایی ایران از چنگالهای آغشته به خون این اژدهای هفت سر است.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cf21af1c-9317-43a0-9cd0-1134de0c6724"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات