بمبارانهای فاجعهبار و ویرانی و مرگ و مصیبتی که مردم غزه را در خود غرق کرده، موجب خوشحالی آخوندهای ضدبشر حاکم بر ایران است؛ چرا که این فاجعه انسانی را بهمثابه سدی در برابر قیام مردم بهجان آمدهٔ ایران و فرجهٔ بقای خود میبینند و تلاش میکنند بحرانهای درونی رژیم ورشکسته، شرایط انفجاری جامعه و اعتراضات مردم به ستوه آمده را تحتالشعاع آن قرار بدهند. در مقابل، مقاومت ایران میکوشد توجهات را به کانون جنگافروزی در بیتالعنکبوت ولایت و موقعیت این رژیم در مهلکه قیام و سرنگونی جلب کند.
در همین رابطه، روز پنجشنبه ۴آبان، جلسهیی در سنای آمریکا تحت عنوان «سیاست ایران-مقابله با تهدیدات رژیم در دوران قیام مردم برای آزادی «برگزار شد. هدف و پیام این جلسه تمرکز بر ریشه جنگ و بحران در خاورمیانه، یعنی رژیم آخوندی بود.
سخنرانان بهروشنی هدف رژیم از جنگافروزی در منطقه و تفرقهافکنی بین فلسطینیها را بیان نمودند. آنها همچنین بر این واقعیت تأکید کردند که حمایت ار مجاهدین و مقاومت ایران تنها راهحل و پاسخ درست به شرایطی است که دیکتاتوری آخوندی بهوجود آورده است.
سناتور رابرت منندز در سخنان خود گفت: امروز دو حقیقت مسلم است؛ اول رژیم ایران چیزی نیست جز یک خودکامگی وحشیانه که مایل بهربودن، شکنجه و قتل غیرنظامیان است تا قدرت خود را حفظ کند. دومین حقیقت این است که ملت ایران در آرزوی آزادی و قیام است.
سناتور منندز افزود: «معترضان شجاع به خیابانها ریختهاند و این دروغ را که مردم ایران از رژیم کنونی حمایت میکنند آشکار میسازند. همه ما باید از فراخوان خانم رجوی بهحاکمیت دموکراتیک که مبتنی بر قانون و جدایی دین و دولت است حمایت کنیم و برای تحقق آن تلاش کنیم».
سناتور جین شهین گفت: «رژیم ایران فقط بهفکر حفظ خود است و بههمین دلیل بهدنبال سرکوب مردم و اختلافافکنی در خارج است. رژیم ایران پیوسته باعث ایجاد تفرقه بین فلسطینیها و تضعیف رهبری مشروع آنها یعنی سازمان آزادیبخش فلسطین و پرزیدنت محمود عباس بوده است، بدون دخالت این رژیم، راهحل دو کشوری، بهمثابه تنها نتیجه عملی، واقعی و پایدار این مناقشهٔ دهها ساله و غمانگیز امکانپذیر است».
سفیر سام براون بک گفت: «تا زمانی که این آخوندها در تهران در قدرت هستند، نه در خاورمیانه بهصلح دست خواهید یافت و نه در هیچ کجای نزدیک بهآن، این همان نیروی مخرب است. تمام دولتهای غربی باید از کسانی حمایت کنند که بهدنبال آزادی در ایران هستند و دموکراسی را بهایران میآورند. این پاسخ واقعی بهآن چیزی است که در حال حاضر در خاورمیانه در حال وقوع است».
ژنرال وسلی کلارک کاندیدای ریاستجمهوری (سال۲۰۰۴) و فرمانده پیشین نیروهای ناتو در اروپا (سال۲۰۰۰) گفت: «ما امروز در خاورمیانه در یک بحران هستیم و عامل اصلی آن ۴۰سال تهاجم تروریسم، تجاوز و آرزوی هژمونی منطقهای دیکتاتوری دینی در ایران است. زمان تغییر رژیم در ایران فرا رسیده است».
لیندا چاوز مدیر پیشین روابط عمومی کاخسفید گفت: «تا زمانی که رژیم آخوندها برکنار نشود، ما در خاورمیانه صلح نخواهیم داشت. این امر، تنها با مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت میسر میشود».
خانم مریم رجوی نیز طی پیامی ویدیویی خطاب بهشرکتکنندگان این جلسه از جمله گفت: «یک جنگ بزرگ میان مردم ایران و رژیم حاکم جریان دارد که امتداد آن جنگ را در خاورمیانه میبینید. آخوندها برای جلوگیری از سرنگونی بهجنگافروزی خارجی نیاز دارند. خامنهای بارها گفته است که اگر در منطقه نجنگیم باید در شهرهای ایران بجنگیم».
خانم مریم رجوی خاطرنشان کرد: «اگر استبداد دینی بر ایران حاکم نبود وضعیت در عراق متفاوت بود. سوریه و یمن غرق در جنگ نبودند لبنان گرفتار محنت طولانی نبود و این همه مانع در مقابل صلح در منطقه وجود نداشت».
او اضافه کرد: «تغییر رژیم در ایران تنها سیاست درست در سطح بینالمللی و لازمه صلح و آرامش در منطقه و جهان است».