همزمان با افزایش نفرت عمومی مردم ایران در داخل کشور نسبت به نظام آخوندی، این رژیم در سطح بینالمللی و منطقهای بهطور فزایندهای مورد نفرت مردم کشورهای منطقه قرار میگیرد و در سطح بینالمللی منزویتر میشود.
یکی از صحنههای انزوای جهانی رژیم در جلسه شورای امنیت در روز ۲۱آذر ۹۷ آشکار شد. در این اجلاس بسیاری از اعضای شورای امنیت نسبت به برنامه موشکی و بهخصوص آزمایش اخیر موشکی رژیم ابراز نگرانی کردند و از رژیم خواستند تا نگرانیهای کشورهای عضو این شورا را در مورد فعالیتهای موشکی بالستیکاش مورد توجه قرار دهد و این نگرانیها را برطرف کند.
در اجلاس این شورا همچنین ۸کشور اروپایی نگرانی خودشان را در مورد فعالیتهای موشکی حکومت آخوندی ابراز داشتند.
پیش از این نیز دبیرکل سازمان ملل در گزارشی به شورای امنیت از کشف موشکاندازهای ساخت نظام آخوندی در یمن خبر داده بود.
تنها فعالیتهای موشکی نیست که باعث ابراز نگرانی جامعه جهانی و کشورهای منطقه است، در حال حاضر تروریسم این نظام و دخالتهای تروریستی آن در کشورهای اروپایی نیز موضوعی است که بهطور جد مورد نگرانی این کشورها است.
از جمله دخالتهای تروریستی آن دستگیری یکی از مأموران رژیم در دانمارک به جرم اقدامات تروریستی است که باعث واکنش بسیاری از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا شد. دانمارک و نروژ سفیران رژیم در اسلو و کپنهاگ را به وزات خارجهشان فراخواندند.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز سریعاً واکنش نشان داد و ضمن اعلام حمایت از دانمارک و تبریک به این کشور بهخاطر دستگیری یک مأمور رژیم به اتهام تلاش برای ترور در دانمارک، در پیامی توئیتری نوشت: «به دولت دانمارک تبریک میگوییم که یک آدمکش از ایران را دستگیر کرده است. اروپا نزدیک به ۴۰سال است که هدف حملات تروریستی مورد حمایت ایران بوده است. ما متحدان و شرکای خود را فرامیخوانیم تا با تهدید صلح و امنیت توسط ایران مقابله کنند».
وزیر امور خارجه انگلیس نیز این مسأله را نگرانکننده توصیف کرد و گفت که لندن در کنار دانمارک ایستاده است.
در تیرماه ۹۷ نیز ۲تروریست رژیم در بلژیک و یک دیپلمات تروریست آن در اتریش به نام اسدالله اسدی به جرم دستداشتن در یک توطئه تروریستی علیه گردهمایی سالانه مقاومت ایران در پاریس بازداشت شدند.
فرانسه نیز یک دیپلمات آن را در ارتباط با تلاش برای بمبگذاری در گردهمایی سالانه مقاومت در پاریس اخراج کرد و داراییهای وزارت اطلاعات و دارایی ۲مأمور اطلاعاتی آن در این کشور را نیز توقیف کرد. در هلند نیز ۲نفر از کارکنان سفارت رژیم در هلند اخراج شدند.
در صحنه منطقهای نیز حاکمیت آخوندی مورد نفرت کشورها و مردم منطقه قرار دارد و روزبهروز در معرض طرد و انزوای بیشتر قرار میگیرد.
در عراق گروههایی بیشتری از گروههایی که پیش از این تحتالحمایه رژیم آخوندی بودند از آن فاصله میگیرند، طوری که اخیراً حیدر العبادی، نخستوزیر سابق عراق که در دوران نخستوزیریش مورد حمایت حاکمیت آخوندی بود، در روز ۱۸آذر ۹۷ در یک سخنرانی دخالتهای آن در ساختار سیاسی عراق را مورد انتقاد قرار داد.
همچنین عبادی در اواخر دوران نخستوزیریش همراهی عراق با تحریمهای آمریکا علیه رژیم را اعلام کرد، طوری که باعث خشم رسانهها و مهرههای حکومتی شد و به این دلیل نیز از طرف رژیم سفر او به تهران لغو شد و رسانههای بسیاری هم نسبت به این موضع عبادی و دولت عراق سوزوگداز کردند.
از جمله اینکه سایت حکومتی تابناک نوشت: «شمارش معکوس: حیدرالعبادی به ایران پشت خواهد کرد». سایت آفتاب نیوز هم نوشت: «وقتی عراق هم علیه ایران میشود» و...
سیاستهای مداخلهجویانه حاکمیت آخوندی در امور کشورهای منطقه و بهخصوص کشورهای حوزه خلیجفارس نیز بهشدت مورد واکنش مقامات این کشورها شده است، بهگونهای که پادشاه عربستان سعودی در هفتههای اخیر ۲موضعگیری شدید علیه آن داشت.
ملک سلمان در سخنرانی سالانهاش در ۲۸آبان ۹۷ اقدامات تروریستی آن را محکوم کرد و گفت: «رژیم ایران همواره در امور داخلی سایر کشورها دخالت کرده است، حامی تروریسم بوده و در بسیاری از کشورهای منطقه دست به آشوب زده و خرابی بهبار آورده است».
پادشاه سعودی در ۱۹آذر ۹۷ و در جریان نشست شورای همکاری خلیجفارس در ریاض خواستار اتحاد کشورهای عضو این شورا در برابر رژیم شد و از آنها خواست تا در برابر تروریسم آن اتحاد خود را حفظ کنند.
در زمینه مسایل منطقهای و دخالتهای آن در منطقه نیز نظام آخوندی تحت فشار آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار دارد.
در زمینه سیاستهای مداخلهجویانه آن در منطقه فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ۱۹آذر ۹۷ گفت حمایت قوی اتحادیه اروپا از برجام دلیل نمیشود که این اتحادیه چشمش را به روی سایر مسایل ببندد. مذاکرات با ایران در مورد مسائل منطقهای و موشکهای بالستیک توسط ۴کشور اروپایی شامل آلمان، فرانسه، بریتانیا و ایتالیا ادامه خواهد یافت.
انزوای روزافزون بینالمللی و منطقهای حکومت آخوندی در شرایطی است که سردمداران آن بهخصوص علی خامنهای و سرکردگان سپاه پاسداران ضدخلقی به رجزخوانی پوشالیشان در زمینه رو به افول بودن قدرتهای «استکباری» و... ادامه میدهند.
واقعیت این است که این قمپز در کردنهای ولیفقیه ارتجاع و پهلوانپنبههای آن در سپاه پاسداران از فرط پیسی و ناتوانی هم در صحنه بینالمللی و منطقهای و هم در صحنه داخلی در مقابله با مردم ایران و مقاومت سازمانیافته است.
در زمینه مسایل بینالمللی و منطقهای آنها بهتر از هر کس دیگری بهخوبی زبان تعادلقوای بینالمللی و منطقهای را میدانند و هر جایی هم که احساس کردهاند هوا پس است مجبور به عقبنشینی و از جمله امتیاز دادن به طرف مقابل شدهاند.
از جمله اینکه در سوریه عملاً تصمیمگیری در مورد این کشور را به روسیه واگذار کردهاند و این کشور و ترکیه هستند که عملاً بسیاری از تصمیمات را میگیرند و آتشبس میان حکومت بشار اسد و اپوزیسیون سوریه را تضمین میکنند، در شرایطی که حاکمیت آخوندی بسیاری از نیروهای خود و گروههای اجیرشده و مزدورش در سوریه را به کشتن داده است.
اما رجزخوانیهای پوشالی در زمینه مسایل خارجی و منطقهای توسط سردمداران آن و بهخصوص علی خامنهای یک دلیل اصلی دارد، دلیل هم این است که در داخل کشور در مخمصه سرنگونی و در محاصره اعتراضات مردمی و فعالیتهای کانونهای شورشی قرار گرفته است.
بنابراین در شرایطی که در در انزوای بینالمللی و منطقهای قرار گرفته است برای روحیه دادن به نیروهای ورفتهاش در داخل کشور که در مقابل قیامها و اعتراضات اجتماعی مردم و اقدامات کانونهای شورشی به ستوه آمدهاند، در زمینه مسایل خارجی و منطقهای رجزخوانی پوشالی کنند، تا بلکه بتوانند سرپوشی بر ضعف و ناتوانی خود در مقابل مردم و قیامهای آنان بگذارند.